Zamieszczone przez Andrev3
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez MorgothWg polskiego katalogu Mazdy 3, wersja Sport ma mniejszy spojler niż MPS.
Nie masz czasem tak, że jakiś głos z tyłu głowy szepcze Ci, że jak nie masz bladego pojęcia o temacie, to żebyś się nie wypowiadał? Jeśli tak, to go posłuchaj - to rozsądek.
Zamieszczone przez _tm_No patrz, ale z tego Yarka gapa. Zapomniał zabrać ze sobą katalogu Mazdy, bo wtedy mógłby szybko sprawdzić, czy Mazda z którą zaraz wystartuje ze świateł to MPS czy nie-MPS. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _tm_No patrz, ale z tego Yarka gapa. Zapomniał zabrać ze sobą katalogu Mazdy, bo wtedy mógłby szybko sprawdzić, czy Mazda z którą zaraz wystartuje ze świateł to MPS czy nie-MPS .Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothWg polskiego katalogu Mazdy 3, wersja Sport ma mniejszy spojler niż MPS. A jak kierownik coś tam sobie założy dodatkowo, to faktycznie o pomyłkę nietrudno.
w wersji 2.3 Sport spojler był taki sam jak mały w MazdaSpeed/MPSTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Dobra Panowie przestańcie się już przekomarzać
Ja w niedzielę miałem spotkanie z Mercedesem. C 240 miał na klapie. skakał z pasa na pas po całej jezdni. w końcu czerwone go złapało i ja obok niego się wcisnąłem. na początku się popatrzył na mnie i uśmiechał "gazując". Po wrzuceniu 4 byłem już kilka ładnych długości przed gościem
Ciekawa jaka była jego minaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Z dziś :
Opel Vectra C na klapie tylko GTS -pewnie 120-150 km gładko poszło w sumie
Audi A4 B5 - jak powiedziałem ile u mnie to gość odrzekł że dwa razy więcej niż u niego więc nie było co zbierać :P
Subaru Legacy Outback III Diesel (150km) - wytrzymał do 3 potem systematycznie z tyłu
Pzdr.
Komentarz
-
-
panowie nie swirujcie tak po drogach bo skodziarzy wezma za wariatówsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWpokaż mi w polskim katalogu Mazde 3 z silnikiem 2.3
A tu 2-stronicowy leaflet, szumnie nazywany katalogiem :arrow: Leaflet Mazda 3 MPS leafletMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MrSpikepelno tu opisow jak "90-konne auta po czipie" klepia wszystko co sie nawinie...
Zawsze znajdzie się grupa że tak powiem o duszach sportowo-wyścigowo-extremalnych. Dla nich są te wszystkie ustawki na 1/4 mili, nocne wyścigi po mieście, czy killowanie innych użytkowników dróg, w im lepszej furze tym lepiej. Niech mają.Morgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez MisiekWAWpokaż mi w polskim katalogu Mazde 3 z silnikiem 2.3
A tu 2-stronicowy leaflet, szumnie nazywany katalogiem :arrow: Leaflet Mazda 3 MPS leaflet
poza tym, mowa o modelu BK a nie BL
skończ, bo Ci pomogę i nikt nie będzie za Tobą tęskniłTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZawsze znajdzie się grupa
Do jakiej grupy Ty należysz ? Już Ci nie jedni mówili że wypowiadasz się w tematach o których nie masz pojęcia a teraz jeszcze w tematach w których (zgodnie z Twoim charakterem) prowokujesz i siejesz zamęt. Udało Ci się ponieważ obiecałem sobie że szkoda mojego czasu na odpisywanie na Twoje bezsensowne i durne posty ale jak widać czara się przelała. Pocieszam się tym że już niedługo dociągniesz do całego czerwonego paska i z pewnością nikt Cię nie będzie żałował
EOT
[ Dodano: Wto 13 Kwi, 10 10:25 ]
Zamieszczone przez MisiekWAWskończ, bo Ci pomogę i nikt nie będzie za Tobą tęskniłNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZawsze znajdzie się grupa że tak powiem o duszach sportowo-wyścigowo-extremalnych. Dla nich są te wszystkie ustawki na 1/4 mili, nocne wyścigi po mieście, czy killowanie innych użytkowników dróg, w im lepszej furze tym lepiej. Niech mają.
z mojego punktu widzenia frajda bedzie objechanie DGW, Chrisa czy innego Miska w japonskiej padlinie ;P no wlasnie panowla - kto sie pojawia na 1/4 mili 8 maja na men's day na bemowie? bedzie to pierwsze uczciwe testowanie moich modow w czarnej mam nadzieje az na 14.xx
pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MrSpikeZamieszczone przez MorgothZawsze znajdzie się grupa że tak powiem o duszach sportowo-wyścigowo-extremalnych. Dla nich są te wszystkie ustawki na 1/4 mili, nocne wyścigi po mieście, czy killowanie innych użytkowników dróg, w im lepszej furze tym lepiej. Niech mają.
z mojego punktu widzenia frajda bedzie objechanie DGW, Chrisa czy innego Miska w japonskiej padlinie ;P no wlasnie panowla - kto sie pojawia na 1/4 mili 8 maja na men's day na bemowie? bedzie to pierwsze uczciwe testowanie moich modow w czarnej mam nadzieje az na 14.xx
pozdrBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sesikZamieszczone przez MrSpikeZamieszczone przez MorgothZawsze znajdzie się grupa że tak powiem o duszach sportowo-wyścigowo-extremalnych. Dla nich są te wszystkie ustawki na 1/4 mili, nocne wyścigi po mieście, czy killowanie innych użytkowników dróg, w im lepszej furze tym lepiej. Niech mają.
pozdr
A w kwietniu się nie pojawisz ? :szeroki_usmiech
pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothNo widzisz jakie dobre te "czipy" :roll:
Zawsze znajdzie się grupa że tak powiem o duszach sportowo-wyścigowo-extremalnych. Dla nich są te wszystkie ustawki na 1/4 mili, nocne wyścigi po mieście, czy killowanie innych użytkowników dróg, w im lepszej furze tym lepiej. Niech mają.
Peace.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sesikZamieszczone przez MrSpikeZamieszczone przez MorgothZawsze znajdzie się grupa że tak powiem o duszach sportowo-wyścigowo-extremalnych. Dla nich są te wszystkie ustawki na 1/4 mili, nocne wyścigi po mieście, czy killowanie innych użytkowników dróg, w im lepszej furze tym lepiej. Niech mają.
pozdrsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidasesik, widze ze ci dupe zaczeło nosić, dopiero co bryke odebrał a juz 1/4 chodzi mu po głowieNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MrSpikeno wlasnie panowla - kto sie pojawia na 1/4 mili 8 maja na men's day na bemowie? bedzie to pierwsze uczciwe testowanie moich modow w czarnej mam nadzieje az na 14.xx
pozdr
chetnie sprawdze moje auto na obecnym setupie bo jakos nie mialem jeszcze okazji
ustawienie torowe nie jest najlepsze do cwiartki ale nie mozna miec przeciez wszystkiegotaka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
Komentarz