Ja dzis dojezdzam sobie do swiatelek, patrze na lewym pasie ( prawy wolny ) mlodziez z rejestracja DSR ( to taki na dolnym slasku wiejsku klub sri-lanka, bardzo ambicjonalnie jezdzaca mlodziez, niekiedy troche przyglupia i po trupach dazaca do celu - dlatego z reguly omijam ... ale nie dzis. Bo oto stoi E34, z naklejka M-Połah! Na kuprze 525 az mnie oslepialo a znaczek 'M' chyba wypolerowany lepiej niz jajka na dyskoteke
W temacie - jeszcze nie miałem okazji zobaczyć Mazdy 3 MPS w akcji - dziś na trasie "strzelała" takie slalomy, o jakich moja Skoda może pomarzyć :shock:
Faktycznie, różnica w przyspieszeniu 120-200 do mojej - kolosalna. Kierownik twierdził, że to seria (rozmawialiśmy na CB) - tym bardziej szacun
Taki w miarę niepozorny killer na niepokornych :twisted:
Cena super, szkoda że nie kładą do niej czegoś podobnego do DSG 8)
model nowy, poprzednio śmigał żółciastą, oczojebną "6" - więc na 100% zakochany w marce :lol:
zresztą, przy takiej super promocyjnej cenie chyba tych MPSów troszkę już po kraju śmiga? Taaaka moc za 100k, kurcze, brzmi jak prezent 8)
a kiedyś zastanawiałem się, co z Niego za łoś, że taką ładną "6" zmienił na takie małe toto. Dopiero dziś na trasie zauważyłem że "toto" ma te trzy skromne literki - MPS. I stała się światłość
Golas27, tylko z tego co kiedyś słyszałem to ta GTA nie ogarnia (znaczy przód nie ogarnia przyspieszania, skręcania i hamowania). Jak były PL odcinki to nawet Clarkson to powiedział :szeroki_usmiech
A ja wczoraj objechałem maserati gran tursimo, i to seryjną bxe...Co prawda w kółko na rondzie, bo mi się kierunku popierdzieliły, ale myślę że też się liczy
piramida, ja ostatnio takiego Lanosa podjudzalem, ruszyl z piskiem, a ja spokojniutko potoczylem sie do przodu :twisted: - to moja ulubiona zabawa - jak inni puszczaja wache wydechem w najdebilniejszy sposob :twisted:
[ Dodano: Nie 11 Lip, 10 23:59 ] szkoda, pewnie 2,2 Turbo - ostatnio taki w Dynosofcie stal - do tego quattro :szeroki_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Po co... Po co... By sie tym autem cieszyc ! Ja sobie nabylem teraz Volvo 850 T-5 2,3 20 v Turbo i powiem wam, ze samochodowy oldschool jest nie do podrobienia...c'est magnifique. Koniec OT.
Bardzo milo... Ja nabylem swoj egzemplarz po czlowieku, ktory byl 2 wlascicielem pojazdu przez 13 lat... niestety mam automat, ale przy tych egzemplarzach sie nie wybrzydza, tylko bierze co laskawy rynek daje ;D
Komentarz