Zamieszczone przez WIELKIBONGO
Wypadek Octavia I Warszawa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maicroftale SM i inne gady juz na mniej, ja mysle ze na +20, bo jak mialem +22 to dostalem fotke ostatnio.
Zamieszczone przez JacomelliJeśli powiedzmy sytuacja nie jest ewidentną,
Jak sytuacja nie jest ewidentna to winę określa sąd :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
po pierwsze - musisz miec zajebiscie duzo wolnego czasu, moze zaloz portal "wypadki z udzialem Octavii"
po drugie - sprawca zabral rodzicom Puga 206, Octavia ucierpiala, wiec co do jasnej anielki ma piernik do wiatraka :?: :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Garretteza o tym +30 nie jest myślę prawdziwa, ja słyszałem (od policjanta z drogówki podczas wezwania do identyfikacji ze zdjęcia) o zasadzie +20% co w sumie byłoby bardziej logiczne :wink:
Ostatnio jechalem chyba w toruniu i mi blysnal flesz(ze sztywnej budki) jak mialem 55-60km/h(na 50ce) nie wiem o co chodzi, bo jak mi przyjdzie fotka to bede chyba plakal ze smiechu.
Komentarz
-
-
Samiec, 72 na 70 przyszło zdjęcie po miesiącu (z garbem jeszcze na dodatek) więc masz spore szanseO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSOstatnio taki mandat dostalem 1,5 roku temu. Bylo 72-74 (jakoś tak) na 50 km/h.
MiKruS, po prostu pech :?
Zamieszczone przez Garretja słyszałem (od policjanta z drogówki podczas wezwania do identyfikacji ze zdjęcia) o zasadzie +20% co w sumie byłoby bardziej logiczne :wink:
Jeżeli tak jest naprawdę to pokaż mi suszarkę ustawioną na 60 w terenie zabudowanym :wink:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Hi...
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez WIELKIBONGOA jeżeli chodzi o suszarki to posłuchaj-nigdy nie są ustawiane na prędkość dopuszczalną.
Z tego co wiem to przynajmniej +30,więc można powiedzieć,że jazda około 80-100 km/h w terenie zabudowanym to trochę za dużo,prawda???
Straż miejska czasami ustawia +1. Znane są przypadki ścignięcia - sami strażnicy o tym opowiadali dziennikarzom jak "kazali wyrobić normę mandatów".Kwiatek...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOJeżeli tak jest naprawdę to pokaż mi suszarkę ustawioną na 60 w terenie zabudowanym :wink:
O jakim ustawianiu suszarek w ogole mówimy?
Przeciez szuszarka nie jest na coś ustawiona, tylko mierzy prędkość. A co z tym pomiarem zostanie zrobione to zalezy raczej od tego, ktory szuszarkę trzyma.
Rozumiem, ze moze w policji jest jakieś "moratorium" na karanie jesli predkosc jest przekroczona o mniej niz 30 czy 20 km/h, ale przeciez to chyba zalezy od samego policjanta.
Domyslam sie zresztą, ze jesli juz to wynika to z potrzeby "maksymaizacji zysku". Po co łapać takich co przekroczą predkosc o np. 15 km/h, skoro oni mniej zapłacą, a trzeba im poswiecic tyle samo czasu. Przepustowość patrolu jest stała - wiec lepiej łapać tych co przekroczą więcej, bo kasy będzie więcej i wewnętrzna statystyka będzie "lepiej" wyglądała.
W kazdym razie jesli z jakiegoś powodu danego dnia ruch w interesie będzie mniejszy, albo np. zlosliwemu panu policjantowi nie spodoba się np. inny pan jadący z ładną dziewczyną albo inną drogą furą, to zrobi mu kuku nawet przy 60 na 50…
... bo ma do tego prawo.
Zgadza się?TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSO jakim ustawianiu suszarek w ogole mówimy?
Chodzi o ustawienie prędkości progowej,przy której pomiar się zablokuje na wyświetlaczu :lol: bo oczywiście suszarka pokazuje każdy pomiar 8)
Zamieszczone przez MiKruSRozumiem, ze moze w policji jest jakieś "moratorium" na karanie jesli predkosc jest przekroczona o mniej niz 30 czy 20 km/h, ale przeciez to chyba zalezy od samego policjanta.
Zamieszczone przez MiKruSskoro oni mniej zapłacą
Zamieszczone przez MiKruSnp. zlosliwemu panu policjantowi nie spodoba się
Oczywiście wcale nie złośliwie :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
Komentarz