Zamieszczone przez Adrian
Fotoradary
Zwiń
X
-
jestem w Ciechanowie co tydzień i mam nadzieje że fotoradar stał tam pierwszy raz. Ja jechałem ok 14.30.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
panowie jesli jedziecie na wypas w góry naszą prze cudowną "darmową" autostaradą kraków katowice to uważajcie jeżdżą tamtendy modeo wideo,Astra combi z radarkiem nie wiem czy foto i na deser mają przenośny często go stawiają za tablicami tak że tylko główka i obiektyw wystaje. Chodzi mi o te czerwone tablice nakazujące zjekchac na pas przed mijanka tam jest często 50
jesli tak sie boicie fotoradarów to polecam automapa xl + cb kanał19
ja tak mam i wiem gdzie co i jak z dokładnością do jednego kilometra lub 100 metrów
Komentarz
-
-
DK 1 Trójmiasto - Łódź
Miłobądz fotoradar (nigdy nie działa)
Subkowy często stoją z suszrką
Gręblin często stoją z suszrką
Nowe często stoją z suszarką
Górna grupa często stoją z suszarką
za obwodnicą Świecia w Morsku (celują w kierunku jadących na PN) często stoją z suszarką
Na odcinku Toruń-Włocławek stoją ostatnio prawie za każdy krzakiem z suszrką lub łapią na zakaz wyprzedzania.
We Włocławku często stoją z suszarką i krąży granatowe Monteo z czarnymy blachami WX....
Daszyna często stoją z suszarką i łapią na ciągłą (jest tam niekończonczy sie remont nawierzchni i zakaz wyprzedzania i ogr do 40 na odcinku ok. 15 km :evil: :evil: :evil: )
Na obejściu Ozorkowa stoją 2 fotoradary (z czego jeden był kilka razy włączony :!: :!: )
Emilia fotoradar (ale jeszcze nigdy nie był włączony)
Uff... a tak w ogóle to zinteresowanych prosze na PRIV.... :diabelski_usmiechByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Mam CB i nigdy nie wydawalo mi sie, bym kiedykolwiek cos jeszcze potrzebowal... Po co Ci automapa? Pytam, bo sie nie znam 8) Oswiec mnie kolegoZamieszczone przez djczasjesli tak sie boicie fotoradarów to polecam automapa xl + cb kanał19
ja tak mam i wiem gdzie co i jak z dokładnością do jednego kilometra lub 100 metrów
Masz jakies fotki swojej instalacji?
Komentarz
-
-
Dokladnie :roll: ograniczenia przez roboty drogowe/ze wzgledu na stan nawierzchni sa tylko glownie dla policji :evil:Zamieszczone przez arci9Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
Komentarz
-
-
Błagam zlitujcie sie tylko nie E7 to jest DROGA KRAJOWA NR 7Zamieszczone przez arci9Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk .......
czyli E 77 (oznaczenie europejskie). Jak słysze w wiadomościach dla kierowców np w RMF FM trasa Gdańsk-Warszawa E7 to mnie trafia szlak! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Przynajmniej koledzy z forum mnie nie dobijajcie!!
Wkur..... drogowiec.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Tak lepiej.Zamieszczone przez arci9dobraaaa, siódemka...bez "E" :wink:Błagam zlitujcie sie tylko nie E7 to jest DROGA KRAJOWA NR 7
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Obwodnica 3-miasta czuje się dobrze! 2 lata temu ją wyremontowaliśmy kosztem 60 mln Euro. I nawierzchnia jest ok! (w każdym razie bez kolein). Możesz nią dojechać z Rusocina (to przed Pruszczem) do Gdyni Chylonii (to za centrum). Rok temu oddano nawet 2 porządny węzeł. I można docinąc ile fabryka..... :diabelski_usmiech. Zachęcam do lektury atlasu drogowego.Zamieszczone przez MaicroftBTW. Jak tam plan obwodnicy 3-miasta?? Bo w tej chwili cos jest zrobione, ale przez Gdynie lub Gdansk jezdzi sie dalej. Juz nie pamietam dokladnie bo ja zamiejscowy z drugiego konca kraju :roll:
P.S. A jak kochasz zaj[pipipi]ste korki to zachęcam do jazdy przez Gdańsk. Właśnie remontują gardłowy wiadukt w centrum Gdańska.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Obwodnica mi sie podobala, chociaz niektorzy nie maja pojecia jak jezdzic droga o dwoch pasach gdzie przed gorka trzeba sie rozpedzic, a nie w polowie podjazdu rozkladac rece, ze ich auto juz nie moze. Akurat jak ja bylem w tamtych stronach to byl wlasnie remont tego wezla o ktorym mowisz i podroz z Helu do Gdanska zajela mi tylko 5 godzin. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie juz lepiej.
Komentarz
-
-
Przed górką :shock: Ja tam cały czas się rozpędzam :diabelski_usmiechZamieszczone przez MaicroftObwodnica mi sie podobala, chociaz niektorzy nie maja pojecia jak jezdzic droga o dwoch pasach gdzie przed gorka trzeba sie rozpedzic .
Właśnie i blokować mi lewy pas. :twisted:Zamieszczone przez Maicroft, a nie w polowie podjazdu rozkladac rece, ze ich auto juz nie moze.
W tym roku nie powinno być na obwodnicy 3-miasta żadnych niespodzianek. Chyba że SKANSKA będzie włączać A1 do Obwodnicy, ale to jeszcze chyba nie w tym roku......Zamieszczone przez MaicroftAkurat jak ja bylem w tamtych stronach to byl wlasnie remont tego wezla o ktorym mowisz i podroz z Helu do Gdanska zajela mi tylko 5 godzin. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie juz lepiej.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Z tego co bylem ostatnio, to do Gdanska na Kartuska, na obwodnice, przez Gdynie i dalej...Zamieszczone przez MaicroftBTW. Jak tam plan obwodnicy 3-miasta?? Bo w tej chwili cos jest zrobione, ale przez Gdynie lub Gdansk jezdzi sie dalej. Juz nie pamietam dokladnie bo ja zamiejscowy z drugiego konca kraju :roll:
Ale i tak obwodnica 3city jest super. Te piekne widoki
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Nie pchajcie się w Kartuską. Jedziecie Armii Krajowej (2 jezdnie) i na jej końcu zmiast w Kartuską skręcacie w lewo na Szadółki i za 2 min jesteście na Obwodnicy...Zamieszczone przez PurchawaZ tego co bylem ostatnio, to do Gdanska na Kartuska, na obwodnice, przez Gdynie i dalej...
Ale i tak obwodnica 3city jest super. Te piekne widoki
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Wiem, ze na Kartuskiej czesto sa korki.Zamieszczone przez MasmoNie pchajcie się w Kartuską. Jedziecie Armii Krajowej (2 jezdnie) i na jej końcu zmiast w Kartuską skręcacie w lewo na Szadółki i za 2 min jesteście na Obwodnicy...
Zwykle jak jestem w Gdansku to mam ze soba "rodzimego przewodnika", tak wiec wiem co i jak
Choc sila rzeczy troche sie juz okolice poznalo
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
tam jest do 60 (chyba :P ) i to tak sie chowają, że widać ich jak jest już dawno za późno... ale upodobali sobie tą miejscóweczke, 10 przejazdów widzialem ich tam 8razy... zawsze prawy pasi 60 na liczniku :PPonieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
Komentarz
-
-
do 40km/h ograniczenie - lepiej zwalniaj - bo jak chłopaki będą głodni to i na to sie połaszczą... :twisted:Zamieszczone przez adik_stam jest do 60 (chyba :P ) i to tak sie chowają, że widać ich jak jest już dawno za późno... ale upodobali sobie tą miejscóweczke, 10 przejazdów widzialem ich tam 8razy... zawsze prawy pasi 60 na liczniku :PPonieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
BTW.Dzisiaj śmigam na mazury...aż mi dreszcze przechodzą na myśl o Ciechanowie i tamtejszej policji...dobrze , ze nie ja prowadzę :wink:
Komentarz
-
Komentarz