Zamieszczone przez Adrian
Fotoradary
Zwiń
X
-
jestem w Ciechanowie co tydzień i mam nadzieje że fotoradar stał tam pierwszy raz. Ja jechałem ok 14.30.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
panowie jesli jedziecie na wypas w góry naszą prze cudowną "darmową" autostaradą kraków katowice to uważajcie jeżdżą tamtendy modeo wideo,Astra combi z radarkiem nie wiem czy foto i na deser mają przenośny często go stawiają za tablicami tak że tylko główka i obiektyw wystaje. Chodzi mi o te czerwone tablice nakazujące zjekchac na pas przed mijanka tam jest często 50
jesli tak sie boicie fotoradarów to polecam automapa xl + cb kanał19
ja tak mam i wiem gdzie co i jak z dokładnością do jednego kilometra lub 100 metrów
Komentarz
-
-
DK 1 Trójmiasto - Łódź
Miłobądz fotoradar (nigdy nie działa)
Subkowy często stoją z suszrką
Gręblin często stoją z suszrką
Nowe często stoją z suszarką
Górna grupa często stoją z suszarką
za obwodnicą Świecia w Morsku (celują w kierunku jadących na PN) często stoją z suszarką
Na odcinku Toruń-Włocławek stoją ostatnio prawie za każdy krzakiem z suszrką lub łapią na zakaz wyprzedzania.
We Włocławku często stoją z suszarką i krąży granatowe Monteo z czarnymy blachami WX....
Daszyna często stoją z suszarką i łapią na ciągłą (jest tam niekończonczy sie remont nawierzchni i zakaz wyprzedzania i ogr do 40 na odcinku ok. 15 km :evil: :evil: :evil: )
Na obejściu Ozorkowa stoją 2 fotoradary (z czego jeden był kilka razy włączony :!: :!: )
Emilia fotoradar (ale jeszcze nigdy nie był włączony)
Uff... a tak w ogóle to zinteresowanych prosze na PRIV.... :diabelski_usmiechByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasjesli tak sie boicie fotoradarów to polecam automapa xl + cb kanał19
ja tak mam i wiem gdzie co i jak z dokładnością do jednego kilometra lub 100 metrów
Masz jakies fotki swojej instalacji?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk .......
czyli E 77 (oznaczenie europejskie). Jak słysze w wiadomościach dla kierowców np w RMF FM trasa Gdańsk-Warszawa E7 to mnie trafia szlak! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Przynajmniej koledzy z forum mnie nie dobijajcie!!
Wkur..... drogowiec.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Błagam zlitujcie sie tylko nie E7 to jest DROGA KRAJOWA NR 7Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftBTW. Jak tam plan obwodnicy 3-miasta?? Bo w tej chwili cos jest zrobione, ale przez Gdynie lub Gdansk jezdzi sie dalej. Juz nie pamietam dokladnie bo ja zamiejscowy z drugiego konca kraju :roll:
P.S. A jak kochasz zaj[pipipi]ste korki to zachęcam do jazdy przez Gdańsk. Właśnie remontują gardłowy wiadukt w centrum Gdańska.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Obwodnica mi sie podobala, chociaz niektorzy nie maja pojecia jak jezdzic droga o dwoch pasach gdzie przed gorka trzeba sie rozpedzic, a nie w polowie podjazdu rozkladac rece, ze ich auto juz nie moze. Akurat jak ja bylem w tamtych stronach to byl wlasnie remont tego wezla o ktorym mowisz i podroz z Helu do Gdanska zajela mi tylko 5 godzin. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie juz lepiej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftObwodnica mi sie podobala, chociaz niektorzy nie maja pojecia jak jezdzic droga o dwoch pasach gdzie przed gorka trzeba sie rozpedzic .
Zamieszczone przez Maicroft, a nie w polowie podjazdu rozkladac rece, ze ich auto juz nie moze.
Zamieszczone przez MaicroftAkurat jak ja bylem w tamtych stronach to byl wlasnie remont tego wezla o ktorym mowisz i podroz z Helu do Gdanska zajela mi tylko 5 godzin. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie juz lepiej.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftBTW. Jak tam plan obwodnicy 3-miasta?? Bo w tej chwili cos jest zrobione, ale przez Gdynie lub Gdansk jezdzi sie dalej. Juz nie pamietam dokladnie bo ja zamiejscowy z drugiego konca kraju :roll:
Ale i tak obwodnica 3city jest super. Te piekne widoki"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZ tego co bylem ostatnio, to do Gdanska na Kartuska, na obwodnice, przez Gdynie i dalej...
Ale i tak obwodnica 3city jest super. Te piekne widokiByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MasmoNie pchajcie się w Kartuską. Jedziecie Armii Krajowej (2 jezdnie) i na jej końcu zmiast w Kartuską skręcacie w lewo na Szadółki i za 2 min jesteście na Obwodnicy...
Zwykle jak jestem w Gdansku to mam ze soba "rodzimego przewodnika", tak wiec wiem co i jak
Choc sila rzeczy troche sie juz okolice poznalo"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_sPonieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
BTW.Dzisiaj śmigam na mazury...aż mi dreszcze przechodzą na myśl o Ciechanowie i tamtejszej policji...dobrze , ze nie ja prowadzę :wink:
Komentarz
-
Komentarz