Fotoradary

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arci9
    RS
    • 2004
    • 2007

Zamieszczone przez Adrian
    ostatnio jechałem 29 kwietnia i teraz czekam na zdjęcie swojej Octavi
    Ja też jechałem w piątek 29 około południa(12-13) ale nic nie zauważyłem !!

Komentarz

• adik_s
      Rider
      • 2005
      • 259

Mój tata ostatnio zrobił zdziwko bo w Ojrzeniu jechał od str Płońska(jechal ze 160 :szeroki_usmiech ) i przy kiosku przyhamował a później przyspieszyl a przed samym znakiem kończącym Ojrzeń stał fotoradar :shock: :shock: wiec radze w całym Ojrzeniu zwolnic...

Komentarz

• Adrian
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 662
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

jestem w Ciechanowie co tydzień i mam nadzieje że fotoradar stał tam pierwszy raz. Ja jechałem ok 14.30.
        PerfectService by DGW
        Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
        Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
        Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+

Komentarz

• Samiec
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4287
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

A ja dodam ze w Plocku zauwazylem jeszcze (chyba jakas nowa) budke od fotoradaru ,jak sie jedzie od strony wawy juz na 3 pasach,za torami tuz przed prawie samym rozjazdem na Plonsk w prawo :x
          Ciekawe czy cos przyjdzie :roll:
          TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
          SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
          SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• Radkow
            Rider
            • 2004
            • 299

Przed Plockiem od strony Gostynina tez stoi - to sie chyba nazywa Górki Płockie czy jakoś tak. Jest ograniczenie do 40km/h i lepiej tam zwolnic
            Pozdrawiam
            Radek

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

panowie jesli jedziecie na wypas w góry naszą prze cudowną "darmową" autostaradą kraków katowice to uważajcie jeżdżą tamtendy modeo wideo,Astra combi z radarkiem nie wiem czy foto i na deser mają przenośny często go stawiają za tablicami tak że tylko główka i obiektyw wystaje. Chodzi mi o te czerwone tablice nakazujące zjekchac na pas przed mijanka tam jest często 50
              jesli tak sie boicie fotoradarów to polecam automapa xl + cb kanał19
              ja tak mam i wiem gdzie co i jak z dokładnością do jednego kilometra lub 100 metrów

Komentarz

• Masmo
                L&K
                • 2005
                • 1145

DK 1 Trójmiasto - Łódź

Miłobądz fotoradar (nigdy nie działa)
                Subkowy często stoją z suszrką
                Gręblin często stoją z suszrką
                Nowe często stoją z suszarką
                Górna grupa często stoją z suszarką
                za obwodnicą Świecia w Morsku (celują w kierunku jadących na PN) często stoją z suszarką
                Na odcinku Toruń-Włocławek stoją ostatnio prawie za każdy krzakiem z suszrką lub łapią na zakaz wyprzedzania.
                We Włocławku często stoją z suszarką i krąży granatowe Monteo z czarnymy blachami WX....
                Daszyna często stoją z suszarką i łapią na ciągłą (jest tam niekończonczy sie remont nawierzchni i zakaz wyprzedzania i ogr do 40 na odcinku ok. 15 km :evil: :evil: :evil: )
                Na obejściu Ozorkowa stoją 2 fotoradary (z czego jeden był kilka razy włączony :!: :!: )
                Emilia fotoradar (ale jeszcze nigdy nie był włączony)
                Uff... a tak w ogóle to zinteresowanych prosze na PRIV.... :diabelski_usmiech
                Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

Zamieszczone przez djczas
                  jesli tak sie boicie fotoradarów to polecam automapa xl + cb kanał19
                  ja tak mam i wiem gdzie co i jak z dokładnością do jednego kilometra lub 100 metrów
                  Mam CB i nigdy nie wydawalo mi sie, bym kiedykolwiek cos jeszcze potrzebowal... Po co Ci automapa? Pytam, bo sie nie znam 8) Oswiec mnie kolego
                  Masz jakies fotki swojej instalacji?

Komentarz

• djczas
                    RS
                    • 2005
                    • 9612

jak masz palmtopa
                    gps jak jest korek skrecam w którąś strone i mapa wytycza szybko objazd
                    nie wszedzie koledzy truckerz mogą jechac i tu sie własnie przydaje gps i auto mapa
                    jak zrobie fotke to ci ją przesle

Komentarz

• arci9
                      RS
                      • 2004
                      • 2007

Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.

Komentarz

• Samiec
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2004
                        • 4287
                        • Octavia I (1U2)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez arci9
                        Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
                        Dokladnie :roll: ograniczenia przez roboty drogowe/ze wzgledu na stan nawierzchni sa tylko glownie dla policji :evil:
                        TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
                        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
                        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• Radkow
                          Rider
                          • 2004
                          • 299

Dzis znalazlem fajna stronke:

nie wiem na ile jest auktualna, ale jest.
                          Pozdrawiam
                          Radek

Komentarz

• Masmo
                            L&K
                            • 2005
                            • 1145

Zamieszczone przez arci9
                            Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk .......
                            Błagam zlitujcie sie tylko nie E7 to jest DROGA KRAJOWA NR 7
                            czyli E 77 (oznaczenie europejskie). Jak słysze w wiadomościach dla kierowców np w RMF FM trasa Gdańsk-Warszawa E7 to mnie trafia szlak! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
                            Przynajmniej koledzy z forum mnie nie dobijajcie!!
                            Wkur..... drogowiec.
                            Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• arci9
                              RS
                              • 2004
                              • 2007

dobraaaa, siódemka...bez "E" :wink:

Komentarz

• Masmo
                                L&K
                                • 2005
                                • 1145

Zamieszczone przez arci9
                                dobraaaa, siódemka...bez "E" :wink:
                                Tak lepiej.

Komentarz

• Maicroft
                                  Moderator
                                  S_OCP MemberModeratoRS
                                  • 2004
                                  • 25757
                                  • Audi

BTW. Jak tam plan obwodnicy 3-miasta?? Bo w tej chwili cos jest zrobione, ale przez Gdynie lub Gdansk jezdzi sie dalej. Juz nie pamietam dokladnie bo ja zamiejscowy z drugiego konca kraju :roll:
                                  Spritmonitor.de

Komentarz

• Masmo
                                    L&K
                                    • 2005
                                    • 1145

Zamieszczone przez Maicroft
                                    BTW. Jak tam plan obwodnicy 3-miasta?? Bo w tej chwili cos jest zrobione, ale przez Gdynie lub Gdansk jezdzi sie dalej. Juz nie pamietam dokladnie bo ja zamiejscowy z drugiego konca kraju :roll:
                                    Obwodnica 3-miasta czuje się dobrze! 2 lata temu ją wyremontowaliśmy kosztem 60 mln Euro. I nawierzchnia jest ok! (w każdym razie bez kolein). Możesz nią dojechać z Rusocina (to przed Pruszczem) do Gdyni Chylonii (to za centrum). Rok temu oddano nawet 2 porządny węzeł. I można docinąc ile fabryka..... :diabelski_usmiech. Zachęcam do lektury atlasu drogowego.
                                    P.S. A jak kochasz zaj[pipipi]ste korki to zachęcam do jazdy przez Gdańsk. Właśnie remontują gardłowy wiadukt w centrum Gdańska.

Komentarz

• Maicroft
                                      Moderator
                                      S_OCP MemberModeratoRS
                                      • 2004
                                      • 25757
                                      • Audi

Obwodnica mi sie podobala, chociaz niektorzy nie maja pojecia jak jezdzic droga o dwoch pasach gdzie przed gorka trzeba sie rozpedzic, a nie w polowie podjazdu rozkladac rece, ze ich auto juz nie moze. Akurat jak ja bylem w tamtych stronach to byl wlasnie remont tego wezla o ktorym mowisz i podroz z Helu do Gdanska zajela mi tylko 5 godzin. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie juz lepiej.
                                      Spritmonitor.de

Komentarz

• Masmo
                                        L&K
                                        • 2005
                                        • 1145

Obwodnica mi sie podobala, chociaz niektorzy nie maja pojecia jak jezdzic droga o dwoch pasach gdzie przed gorka trzeba sie rozpedzic .
                                        Przed górką :shock: Ja tam cały czas się rozpędzam :diabelski_usmiech
                                        , a nie w polowie podjazdu rozkladac rece, ze ich auto juz nie moze.
                                        Właśnie i blokować mi lewy pas. :twisted:
                                        Akurat jak ja bylem w tamtych stronach to byl wlasnie remont tego wezla o ktorym mowisz i podroz z Helu do Gdanska zajela mi tylko 5 godzin. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie juz lepiej.
                                        W tym roku nie powinno być na obwodnicy 3-miasta żadnych niespodzianek. Chyba że SKANSKA będzie włączać A1 do Obwodnicy, ale to jeszcze chyba nie w tym roku......

Komentarz

• Purchawa
                                          Admin
                                          S_OCP Member
                                          • 2004
                                          • 8007

Z tego co bylem ostatnio, to do Gdanska na Kartuska, na obwodnice, przez Gdynie i dalej...
                                          Ale i tak obwodnica 3city jest super. Te piekne widoki
                                          "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                                          Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Masmo
                                            L&K
                                            • 2005
                                            • 1145

Zamieszczone przez Purchawa
                                            Z tego co bylem ostatnio, to do Gdanska na Kartuska, na obwodnice, przez Gdynie i dalej...
                                            Ale i tak obwodnica 3city jest super. Te piekne widoki
                                            Nie pchajcie się w Kartuską. Jedziecie Armii Krajowej (2 jezdnie) i na jej końcu zmiast w Kartuską skręcacie w lewo na Szadółki i za 2 min jesteście na Obwodnicy...

Komentarz

• Purchawa
                                              Admin
                                              S_OCP Member
                                              • 2004
                                              • 8007

Zamieszczone przez Masmo
                                              Nie pchajcie się w Kartuską. Jedziecie Armii Krajowej (2 jezdnie) i na jej końcu zmiast w Kartuską skręcacie w lewo na Szadółki i za 2 min jesteście na Obwodnicy...
                                              Wiem, ze na Kartuskiej czesto sa korki.

Zwykle jak jestem w Gdansku to mam ze soba "rodzimego przewodnika", tak wiec wiem co i jak
                                              Choc sila rzeczy troche sie juz okolice poznalo
                                              "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                                              Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• arci9
                                                RS
                                                • 2004
                                                • 2007

RADOM.

Zielonkawa Renault megane sedan - rej. WRA 43gc - akurat kursowali na dwu pasmówce (chyba warszawska ulica) - podobno stoi też tam fotoradar....

nie polecam spotkań z nimi - mnie kosztowało pińcet+10pkt. :cry: :?

Komentarz

• adik_s
                                                  Rider
                                                  • 2005
                                                  • 259

tam jest do 60 (chyba :P ) i to tak sie chowają, że widać ich jak jest już dawno za późno... ale upodobali sobie tą miejscóweczke, 10 przejazdów widzialem ich tam 8razy... zawsze prawy pasi 60 na liczniku :P

Komentarz

• arci9
                                                    RS
                                                    • 2004
                                                    • 2007

Zamieszczone przez adik_s
                                                    tam jest do 60 (chyba :P ) i to tak sie chowają, że widać ich jak jest już dawno za późno... ale upodobali sobie tą miejscóweczke, 10 przejazdów widzialem ich tam 8razy... zawsze prawy pasi 60 na liczniku :P
                                                    do 40km/h ograniczenie - lepiej zwalniaj - bo jak chłopaki będą głodni to i na to sie połaszczą... :twisted:

BTW.Dzisiaj śmigam na mazury...aż mi dreszcze przechodzą na myśl o Ciechanowie i tamtejszej policji...dobrze , ze nie ja prowadzę :wink:

Komentarz

Pracuję...