Zamieszczone przez Dzida
Octavia II 4motion, 1.9tDI 105KM czy Volvo V50 2.0tdi 136KM
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kminkhttp://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=16424796
jeszcze takie cos mi przyszło do głowy? co o tym sadzicie? z zewnatrz jakos mnie nie kręci ale wnętrze całkiem całkiem, co do silnika to to jest to ta slynna R5ka?
Jedyne do czego będziesz musiał się przyzwyczaić to duży promień skrętu. Komfort identyczny jak w S60. Wnętrze zresztą teżm, tylko z tyłu więcej miejsca.
Przednie fotele są genialne, bagażnik też niczego sobie.
163KM to stare D5. W tamtym okresie nie było 185 KM. 5 cylindrów, fajny gang :lol: mocy jak na V70 spokojnie wystarczy, nawet do dynamicznej jazdy.
Tam nie kręcą liczników?? Bo w Niemczech V70 z tego rocznika to ma około 200-250 tys.
Pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DamonPrJedyne do czego będziesz musiał się przyzwyczaić to duży promień skrętu.
a v70 z pewnością fajne autosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez DamonPrJedyne do czego będziesz musiał się przyzwyczaić to duży promień skrętu.
a v70 z pewnością fajne auto
Potrzebuje zajezdni żeby zawrócić :szeroki_usmiech
Pzdr
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiech
[ Dodano: Sro 11 Mar, 09 08:57 ]
o rany, chyba zaspałem, przecież napęd się zmienił na przedni :!: ( :? )
to nie dziwi, że i średnica zawracania się zwiększyła (v70 - 12, s60 - 11, tylnonapędowe, najdłuższe zresztą 940 - 10)
przy okazji opinia usera (s60):
"...jakiś czas temu trafiłem na małe osiedlowe rondo, którgo nie dałem rady pokonać za jednym skrętem kół" :szeroki_usmiech
no ale to nie są auta miejskie jednak...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz