likoss, Fajne przeżycie, a nie nieciekawe wspomnienie Prodigy ma "demoliczne" kawałki, ale ja wolę te lżejsze, takie jakie tu wrzuciłem. :szeroki_usmiech
Usługi tokarskie, frezarskie
Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.
likoss
no i dosypałeś do pieca :!: :shock:
do 6 brakuje mi trochę :!: :!: i gdyby, było bliżej, to bym Cię ździelił chłopie :wink:
powiadasz kawałki a tak :!: bywa, iż serce wyrywają i łza siem w oku kręci :cry:
kiedyś, nie daleko Twergo miasta, gdzie przebywasz, dałem w palnik z kolegą, przy płycie Mazowsza :!: TEŻ "kawałki" i to JAKIE :!:
Ryliśmy jak bobry, on zostawał na stałe, mnie. nie było po drodze z rdzennymi mieszkańcami - nie chciałem
Ruget,
ta...... szalony, wokalista i ich kawałki, które zwalały z nóg, także panienki, bo pierwszy utwór:
nie co, później zabrałem, na całkowitego świra (bez choć jednego bileta) :diabelski_usmiech
dzieciaki t.j. kolegów i koleżanki córki z podwórka, będące akurat w domu na pożegnalny koncert "PERFEKTU" na Stadionie Dziesięciolecia, gdzie ze 20tys. luda darło się, przy zapalniczkach, śpiewając Autobiografię. Tak jak ja, pewnie i oni nie zapomną, tego koncertu, do końca swych dni.
kokon
Biję się w klate :!:
Nie znałem, człowieka
Dobre a wstawki saksa powalające, przynajmniej mnie :kciukgora
Ale, to tylko, nasza nie poprawna słowiańska dusza, czasem łka:
a ja dalej siedze i słucham hm a jutro o 10 mam byc w pracy ...hm w muzyce zakleta jest sila....
a zgubilem sie w lesie :szeroki_usmiech bez kosmatych mysli
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
[ Dodano: Nie 23 Paź, 11 01:00 ] likoss, schiller to kolo..wyżej masę o nim piszę, to mój ulubiony artist ale wolę ostatni jego nurt muzyczny, bardziej niesamowicie brzmiąca elektronika, tak tylko ku przypomnieniu:
[ Dodano: Pią 04 Lis, 11 18:58 ]
nowy kawałek...deadmau5....świetny sound, gostek tworzy muzyke na modulatorach, czyli to analogiczne brzmienia, świetny głęboki dźwięk:
zespół "Madeon" ma parę hitów, zajmuję się głównie remiksami koleś nieziemsko gra na tzw. "mashupie", w tym kawałku są sample z 39 piosenek , lista jest poniżej pod video, fajny remiks:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
[ Dodano: Pon 21 Lis, 11 11:10 ]
kurde..niechcący odryłem..zobaczcie jaki vocal ma ta dziewczynka. Przeważnie dzieci nawet jak mają dobrą barwę to trochę fałszują, a ona ma zajebistą barwę, świetni wyciąga i jeszcze zero fałszu, wybije się to gwarantowane:
czekamy aż urośnie, zacznie robić swoje piosenki i przebije wszystkie lady gagi i nawet beyonce itp. Bo głos z wiekiem będzie jeszcze ewoluował, ale jestem w szoku jak to dziecko śpiewa, naprawdę:
Od dwóch miesięcy słucham w aucie na okrągło zestawu:
- Adele - płyt "19" i "21",
- Jacka Kaczmarskiego - składanki,
- Artura Dutkiewicza - Improwizacji Niemena,
- Kinga Diamonda - co tam się akurat włączy, ale z pierwszych 5 płyt, bo najbardziej je lubię. A może nawet uwielbiam.
- Ani Dąbrowskiej - płyty "Movie",
- Sepultury - Płyty "Roots",
- Janusza Grzywacza - płyty "Młynek kawowy".
Posłucham tego jeszcze z miesiąc, aż mi się przeżre i zmienię na zestaw tematyczny pt.: Lata 60/70-te. Wypalę sobie do auta płytki z J. Joplin, J. Hendrixem, The Doors, B. Marleyem oraz moim numero uno tamtych czasów - majstersztykiem na poziomie kompozycji i szczytem wirtuozerii na poziomie wykonania: Jesus Christ Superstar Andrew Lloyd Webbera. I będę słuchał aż mi się przeżre; myślę że jakiś kwartał...
A na wiosnę zapodam sobie coś świeżego i radosnego; może dyskografię - Joy Division
Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.
Moje ostatnio ulubione ze względu na muzę i sam teledysk:
ze jeszcze nie sciagnalem nowej plytki, zespol kultowy, a przynajmniej jeden z takich, Perry Farrel w swietnej formie no i Navarro. Trza sciagac :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 08 Gru, 11 22:04 ]
inny mocny powrót po chwilowej przerwie [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HGH-4jQZRcc[/youtube]
Komentarz