leszek jestem , z Lublina , moje hobby :lol: to oponki / www.wultex.lubartow.com.pl /
gdy potrzeba porady lub cos w tym stylu to proszę bardzo , w miare możliwosci pomogie :wink: , i niestety chyba jestem jedyny z Lublina / aaa... teraz podejrzałem, haha, jest nas trzech ale dwaj koledzy jak na razie nieaktywni/ ale staram się za pięciu przynajmniej pojeżdzić moja małą psipsią :twisted: i będę miał pierwszą naklejkę w moim miasteczku :szeroki_usmiech
Leszek, nie jestes jedyny i jest nas pieciu, a nie trzech...
jak sie latwo domyslic mam na imie Tomek, moja branza to informatyka. Studiuje (UW) - czwarty rok(pierwszy raz), troche pracuje - programista, no i oczywiscie smigam czarna niunia :diabelski_usmiech
po głębszym wczytaniu sie / pokomunijnym / stwierdziłem że wiesz o kogo chodzi :lol:
ale na początku myslałem że dałeś... kolezko Tomku , a kto Ci dmuchał azot w oponki? :szeroki_usmiech . jak Piotrek przyśle naklejki to będą u mnie , a tak wogóle to 3-4 dni temu było nas 3 . koończę idę sie :yay: , a jutro independance day
Ja tez mam maly interesik, ktory coraz bardziej sie rozrasta... :lol:
Musze zainwestowac w jakis stelaz, bo jak tak dalej pojdzie to mnie przewazy i padne na twarz... :lol:
leszek jestem , z Lublina , moje hobby :lol: to oponki / www.wultex.lubartow.com.pl /
gdy potrzeba porady lub cos w tym stylu to proszę bardzo , w miare możliwosci pomogie :wink: , i niestety chyba jestem jedyny z Lublina / aaa... teraz podejrzałem, haha, jest nas trzech ale dwaj koledzy jak na razie nieaktywni/ ale staram się za pięciu przynajmniej pojeżdzić moja małą psipsią :twisted: i będę miał pierwszą naklejkę w moim miasteczku :szeroki_usmiech
Nooo jest nas więcej z Lublina. Witam wszystkich. Pracuję jako programista/projektant w jednej z lubelskich firm oraz popełniam administrowanie siecią komputerową na jednej z lubelskich uczelni.
hi, wcześniej pisałem jedynie o moich planach a i tak został z postu `upiorny duch`
właśnie dziś sie dowiedziałem, że zdałem maturke a co za tym idzie pełną parą pcham sie do policji, najpierw Piaseczno w prewencji na 12miesięcy, później na zawodowego oczywiście chyba do Ciechanowa oczywiście wydział ruchu drogowego :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech - jak sie uda 8) - wszystkie komisje lekarskie wyszły dobrze, teraz czekam na telefon i dokładną date stawiennictwa w OPP Piaseczno
hejka
po 10 latach mieszkania w Wawie wrocilem na stare smieci czyli w gory
od kilku lat w branzy finansowej, pare lat spekulowalem na gieldzie a teraz pomagam ludziom(bogatym i z mniej zasobniejszym porfelem) inwestowac w bezpieczne instrumenty finansowe coby zostali RENTIERAMI
bo nie ma to jak spokojne zycie z odsetek
i przygód ciąg dalszy, jak niektórzy zauważyli podpis pod profilem od 1października będę tym niedobrym :szeroki_usmiech ( http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=29477#29477 ) I 12miesięcy w zamknięciu :P Jakieś mecze, manifestacje, blokady i będzie można mnie tam spotkać heheh :P
darek zwany howardem starszy brat kaczora :diabelski_usmiech pracuje zarobkowo w hurtowni okuć meblowych wiec jakby ktos sobie zmienial kuchnie to zapraszam a pozatym jestem ratownikiem medycznym i dzialam w Klubie Aut Terenowych a zamieszkuje w okolicach wawy
SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
To jest nas juz dwóch, tylko ja musze jeszcze oddac moja prace dyplomowa - ostatnio duzo pracowalem i jakos nie mialem czasu jej skonczyc :wink:. Studiuje Informatyke w Monachium i jednoczesnie pracuje nad geolus SHAPE.
W marcu koncze :szeroki_usmiech studia a pod koniec roku moze w koncu wróce do Polski (Wroclaw lub Warszawa).
Gratulacje ! Pracujesz w sd&m. Tam nie biora byle kogo, musisz byc niezly, nic tylko pozazdroscic ! Studiowalem Informatyke w Konstancji (rejon: Jezioro Bodenskie / Szwajcaria) a teraz tez informatyke (Kommunikationsmanagment) na studiach prywatnych w Darmstadt. Do sd&m w Monachium mnie nie przyjeli, mialem chyba za slaba srednia na dyplomie - tylko 1.3.
Tak na marginesie : szukaja teraz ludzi ze znajomoscia polskiego do swojej siedziby we Wroclawiu.
Po ośmiu latach mieszkania w stolicy (i tak za dużo) przeprowadziłem się żonaty będąc pod Warszawkę do PruszkówCity.
cechy ogólne:
- architekt
- jedna żona
- jedno dzieco (córcia)
pozdrawiam k
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
heh...ja studiuje zaocznie na WAT-cie kierunek mechanika i budowa maszyn WME 2 roczek...w tygodniu prowadze z Ojcem zakłed mechaniki precyzyjnej (tokarki itp_)
"urodzilem się z kierownicą w dłoni i ołowianą stopą" ;]
to ja tez napisze cos o sobie
jestem studentem 3 roku Politechniki Wroclawskiej
wydzial budownictwa ladowego i wodnego
jak skoncze to wybuduje dla naszych pieknych octavek fajne A4 :diabelski_usmiech
No robaczki, moge z ręką na sercu napisać - Jestem policjantem moze niektórzy już mnie nie lubią ale szczerze?- mam to gdzieś 8) nie mam zamiaru sie tego wstydzić a wręcz jestem dumny i juz
Komentarz