Zamieszczone przez rkb
Agresja na drodze.
Zwiń
X
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
a ja miałem taką sytuacje jechałem sobie spokojnie z ojcem i w miescie był maraton rowerzystów chwilowo trasa była zamknieta 2 auta przedemną stoi para młoda a zamną młot który na mnie trąbi pomyślałem ze zawróce i pojade inna droga zawróciłem i patrze gość ma głowe za oknem wiec zatrzymałem sie i pytam gdzie Ci sie tak śpieszy a ten do mnie na ślub kutasie i wysiada z samochodu a mój ojciec nerwowo nie wyrobił wysiadł z prawej strony i do gościa ja Ci kurwa dam kutasa i powiem wam ze pierwsdzy raz widziałem jak szybko spowrotem koleś wsiadł do auta i w długą gość był koło 30 stki więc nie uwierze w to co kolega pisał ze to do 25 lat a pozatym pomijając statystyki powiedzcie mi oglądajac cwaniaków na tvn turbo to więcej jest tych do 25 czy od 25 w zwyz?? bo mi sie wydaje ze to drugie a prawda jest taka ze w kazdym wieku mozna spotkac banana za kierownica :szeroki_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
No jak o agresji mowa to mnie kiedyś jeden typ po Nasielsku ganiał... zazdrośnik bo się z jego dziewczyną spotykałem o_O. Skończyło się to dlanie przy ostrym hamowaniu przed radiowozem i Sobie darował... ale skąd sie biora tacy ludzie?
Zresztą juz pare razy byłem świadkiem jak ktoś komuś zajeżdża droge i hamuje by? No właśnie by pokazac że musi sie jakos dawartosciować?
jakis czas tamu jakiśkeretyn mi podobny numer wykręcał i szczęśliwie dla niego nie wpakował sie w inne auto.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Mnie najbardziej rozbroiła sytuacja, jak gościu wjeżdżając na rondo mało mnie nie staranował po czym zwyzywał mnie od różnych penisów i innych organów płciowych :lol: itd, bo nie ustąpiłem mu pierwszeństwa bo..... ON był z prawej.!!NOWOŚĆ W OFERCIE LIQUI MOLY MOLYGEN 5W50!!
Sklep VAGTECH
Oficjalny dystrybutor olei Meguin
Ul. Łopuszańska 53 (pn-pt - 9.00-17.00, sob - 10.00-13.00)
02-232 Warszawa
tel. 22 8462646, kom. 692312345, 694 679 252
Komentarz
-
-
Mnie jeszcze najbardziej denerwuje jak do ronda są dwa pasy i przed rondem łączą się. Jedzie jakiś debil widzi ze wszyscy stoją w korku to on musi jechać tym pustym do końca. Zawsze staram się takich pajaców blokować, i raz mi się zdarzyło ze koleś zaczął mnie wyprzedzać pasem zieleni :shock: a drugi na rondzie :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturv3Jadę autostradą A4 (stała prędkość 120) z tyłu podjeżdża Nissan Almera i wisi mi na zderzaku a dodatkowo zjeżdża do osi jezdni tak jak by chciał wyprzedzać ale tego nie robi
Ale wracajac do tematu. Jesli komuś np. zajade drogę, czy nie zauwaze go i wymusze pierwszenstwo to po prostu go przepraszam (albo podnoszac rekę, albo awaryjnymi) przewaznie to działa i wszystko jest o.k..
Z głupkami staram się nie nawiązywać kontaktu wzrokowego.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
mi jak ktoś siedzi na ogoinie, a czasem jeszcze swiatłami pogania zebym zjechał to delikatnie nasciskam pedał hamulca
auto moje nie zwalnia ale przestrzeń za mną pojawia sie automatycznie...
mam co prawda tylny zderzak do lakierowania, ale wiem co to za uczucie jak ktoś ci wjezdza w d..pe (przezyłem to w moim poprzednim aucie) i nikomu nie polecam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez arturv3Jadę autostradą A4 (stała prędkość 120) z tyłu podjeżdża Nissan Almera i wisi mi na zderzaku a dodatkowo zjeżdża do osi jezdni tak jak by chciał wyprzedzać ale tego nie robi
Ale wracajac do tematu. Jesli komuś np. zajade drogę, czy nie zauwaze go i wymusze pierwszenstwo to po prostu go przepraszam (albo podnoszac rekę, albo awaryjnymi) przewaznie to działa i wszystko jest o.k..
Z głupkami staram się nie nawiązywać kontaktu wzrokowego.
Kilka lat temu miałem taką sytuację w Krakowie.
Gość jedzie Tico (60 km/h) lewym pasem po Armii Krajowej a prawy jest wolny, jadę za nim cierpliwie ale ten nie zjeżdża więc mrygam mu długimi-dalej nic. Wkurzyłem się i wyprzedziłem go z prawej i chciałem mu się odwdzięczyć - zjechałem na lewy pas i lekko mu przyhamowałem. Na najbliższych światłach wyskoczył do mnie kierowca tego bolidu z nożem :shock: i walił w szybę rycząc, że mnie zabije. Dobrze, że miałem zamknięte drzwi od środka. Od tej pory w takich sytuacjach wyprzedzam takich debili z prawej i jadę dalej.
Komentarz
-
-
Mój znajmomy z pracy jechał kiedyś przez cała Warszawę i potem jeszcze ok 10 km za jakąś kobietą żeby ustalić gdzie mieszka. Potem pojechał na policję i założył zawiadomienie, że wymusiła na nim pierszeństwo i przyjechał do niej z policją. Zeszło mu na tym cały dzień.
Czasem na takigo świra można trafić.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemek88Mnie jeszcze najbardziej denerwuje jak do ronda są dwa pasy i przed rondem łączą się. Jedzie jakiś debil widzi ze wszyscy stoją w korku to on musi jechać tym pustym do końca. Zawsze staram się takich pajaców blokować, i raz mi się zdarzyło ze koleś zaczął mnie wyprzedzać pasem zieleni :shock: a drugi na rondzie :roll:
i korek przelewa się na drugie rondo i dalej... a jak sam wiesz w Tychach rond pod dostatkiem.
moim zdaniem wszyscy powinni jechać do oporu dwama pasami i potem na suwak.
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 11:37 ]
Zamieszczone przez maciejekMnie najbardziej rozbroiła sytuacja, jak gościu wjeżdżając na rondo mało mnie nie staranował po czym zwyzywał mnie od różnych penisów i innych organów płciowych :lol: itd, bo nie ustąpiłem mu pierwszeństwa bo..... ON był z prawej.
maciejek - są takie ronda
u mnie w miescie DWA - i w cholere takich z pierwszeństwem na rondzie
takie działanie żeby kierowca zachował czujnośćech...
TomikT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomiktZamieszczone przez przemek88Mnie jeszcze najbardziej denerwuje jak do ronda są dwa pasy i przed rondem łączą się. Jedzie jakiś debil widzi ze wszyscy stoją w korku to on musi jechać tym pustym do końca. Zawsze staram się takich pajaców blokować, i raz mi się zdarzyło ze koleś zaczął mnie wyprzedzać pasem zieleni :shock: a drugi na rondzie :roll:
i korek przelewa się na drugie rondo i dalej... a jak sam wiesz w Tychach rond pod dostatkiem.
moim zdaniem wszyscy powinni jechać do oporu dwama pasami i potem na suwak.
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 11:37 ]
Zamieszczone przez maciejekMnie najbardziej rozbroiła sytuacja, jak gościu wjeżdżając na rondo mało mnie nie staranował po czym zwyzywał mnie od różnych penisów i innych organów płciowych :lol: itd, bo nie ustąpiłem mu pierwszeństwa bo..... ON był z prawej.
maciejek - są takie ronda
u mnie w miescie DWA - i w cholere takich z pierwszeństwem na rondzie
takie działanie żeby kierowca zachował czujność
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomiktZamieszczone przez przemek88Mnie jeszcze najbardziej denerwuje jak do ronda są dwa pasy i przed rondem łączą się. Jedzie jakiś debil widzi ze wszyscy stoją w korku to on musi jechać tym pustym do końca. Zawsze staram się takich pajaców blokować, i raz mi się zdarzyło ze koleś zaczął mnie wyprzedzać pasem zieleni :shock: a drugi na rondzie :roll:
i korek przelewa się na drugie rondo i dalej...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano i to właśnie nakręca spiralę
Druga,niestety, jest bardziej gorzka. To policja nakreca tę spirale nie zwracając uwage na takie, niebezpieczne, wykroczenia, jak własnie jazda lewym pasem, czy nieuzywanie kierunków i nie wyłapuje takich piratów drogowych. Wiem że to brzmi moze dziwnie, ale polska policja drogowa interesuje się TYLKO predkością, a skoro tak to ludzie robią co im się żywnie podoba, bo wiedzą, że kara ich za to nie spotka :evil:
Dlatego właśnie, ktoś kto używa kierunku przy zmienie pasa, czy jedzie parwym pasem jest obecnie lak Latimeria (ryba która teoretycznie powinna już dawno wyginąc ale jeszcze istnieje). Po czym w TVN Trubo wychodzi jakiś ważniak z KSP czy KGP i pier.... jak to bardzo policji zależy na dbaniu o bezpieczenstwo na drodze, a za jego plecami (w kadrze) widac auto jadące bez właczonych świateł lewym pasem wielojezdniowej ulicy 8)
A soro policja olewa problem to kierowcy starają sie sobie sami z nim radzić :?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigSzkoda, to tylko część prawdy.
Druga,nie stety, jest bardzij gorzka. To policja nakreca tę spirale nie zwracając uwage na takie, niebezpieczne, wykroczenia, jak własnie jazda lewym pasem, czy nieuzywanie kierunków.
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 12:10 ]
Zamieszczone przez BigA soro policja olewa problem to kierowcy starają sie sobie sami z nim radzić :?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaa jak się smrodzi lewym i nie ustępuje, to robię go prawym i grzeję dalej nie tracąc czasu na hamowanki, albo jadę szybciej albo nie, a to strasznie psuje średniąCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigEwentualnie w przypadku gdy taki lewus nagle dojdzie do wniosku że on jednak zjedzie na prawy podczas gdy ty go tym pawym wyprzedzasz
No myślałem, że mnie szlak trafi!! Wyprzedzam ją później lewym, a ona prowadzi cyckami (tak blisko siedziała kierownicy) i klapki na oczach przed siebie się patrzy i kamienna twarz jakby nic się nie stało. Już nie chciałem nic robić, bo i tak by nic to nie dało.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bigjednak zjedzie na prawy, podczas gdy ty go tym pawym wyprzedzasz, za sprawcę wypadku zostaniesz uznany TY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturv3Zamieszczone przez BigZamieszczone przez arturv3Jadę autostradą A4 (stała prędkość 120) z tyłu podjeżdża Nissan Almera i wisi mi na zderzaku a dodatkowo zjeżdża do osi jezdni tak jak by chciał wyprzedzać ale tego nie robi
Z głupkami staram się nie nawiązywać kontaktu wzrokowego.
Kilka lat temu miałem taką sytuację w Krakowie.
Gość jedzie Tico (60 km/h) lewym pasem po Armii Krajowej a prawy jest wolny, jadę za nim cierpliwie ale ten nie zjeżdża więc mrygam mu długimi-dalej nic. Wkurzyłem się i wyprzedziłem go z prawej i chciałem mu się odwdzięczyć - zjechałem na lewy pas i lekko mu przyhamowałem. Na najbliższych światłach wyskoczył do mnie kierowca tego bolidu z nożem :shock: i walił w szybę rycząc, że mnie zabije. Dobrze, że miałem zamknięte drzwi od środka. Od tej pory w takich sytuacjach wyprzedzam takich debili z prawej i jadę dalej.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemek88Mnie jeszcze najbardziej denerwuje jak do ronda są dwa pasy i przed rondem łączą się. Jedzie jakiś debil widzi ze wszyscy stoją w korku to on musi jechać tym pustym do końca. Zawsze staram się takich pajaców blokować, i raz mi się zdarzyło ze koleś zaczął mnie wyprzedzać pasem zieleni :shock: a drugi na rondzie :roll:
Mnie kiedyś jeden taki debil zajechał droigę i wyskoczył, tylko zwątpił jak ja też wyszedłem i zapytałem - masz problemMarek
Komentarz
-
Komentarz