Podobno mechanicy którzy naprawiają France sa zadowoleni. A tak reasumując laguna I była udana , Laguna II - niestety juz nie. Podobno Laguna III generacja jest w porządku osobiście mam sąsiada ma 1.5 dci nie narzeka oprócz paru zmian w serwisie softu i mówi że drzwi maja szpary jak by obwisły takto jest zdowolony ale przebieg ma dopiero około 30 tysięcy w 2008 roczniku
[ Dodano: Czw 19 Sie, 10 15:54 ]
Zamieszczone przez Agamek12
Pewnie ze tak. Jak sie będzie psuła, to zawsze można ją sprzedać i pozbyć się kłopotu..
tylko pierwsze trzeba sie pobujać ze sprzedaniem i znaleźć takiego samego entuzjastę jakim był kiedyś sprzedający te auto.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
tylko pierwsze trzeba sie pobujać ze sprzedaniem i znaleźć takiego samego entuzjastę jakim był kiedyś sprzedający te auto.
e tam, mnóstwo tych samochodów jeździ, więc ludzie kupują, jako używki są bardzo tanie, więc popularne.
Otóż to. Sąsiad z osiedla sprzedawał swoją za dCi z 2001 za 9.000zł (uderzoną w tył i nienaprawianą) - za drugi dzień po wystawieniu ogłoszenia auta już nie było.
Niska cena kusi... A jak ktoś się nie zna na autach, to kupi i taką "francę". No bo jak "dziadek" ma 20.000zł i chce kupić fajne auto to mając do wyboru ten sam rocznik Octavii i Laguny wybierze oczywiscie ładniejszą furę... i to pewnie "w dislu"... :szeroki_usmiech
A ja miałem taką z 2002 roku i bardzo sobie chwalę to autko za komfort jazdy, wyposażenie i dynamikę. Niemniej jednak najbardziej się ucieszyłem jak ją sprzedałem :diabelski_usmiech . Jak już tak chce ten znajomy taką furkę to niech wejdzie na forum RLKP: http://renaultlaguna.pl/. Tam na pewno znajdzie dla siebie niezły wózek, o który właściciel dbał. Właśnie ode mnie kupił Lagunkę kolega z tego forum. Jest tam też b. dużo porad jak tanio można użytkować i naprawiać to autko.
Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.
To forum tez przegladalismy bardzo fajne porady itp itd Ogolnie dalej jest chory na lagunke ale bylismy ogladac razem octavie 1,8 turbo 20v na turbinie i ta moc jemu sie spodobala bo jego poprzednik to byl 206 135 KM benyznka 2 litry I mowi ze jak ma kupic nowa furke to musi byc wygoda sliczna z full wypas w diselku albo szybki z full wypasem benzyniak moze byc brzydki i niewygodny Wiec beda moze dwie octy w rodzinie :P
Witam, ma ktos z waszych bliskich, znajomych to autko kuzyn zachorowal na ta fure i nic tylko Laguna II i Laguna zadne inne auto nie wchodzi w gre bo uparl sie na Lagunke II rocznik 2002-2005 jak te auta wogole sie sprawuja bo opinie sa masakryczne posiadaczy tych autek. Ja go probuje namowic na octavke albo na cos innego a ten twardo Laguna.
Komentarz