Zamieszczone przez szkoda
Renaul Laguna - Choroba kuzyna
Zwiń
X
-
Podobno mechanicy którzy naprawiają France sa zadowoleni. A tak reasumując laguna I była udana , Laguna II - niestety juz nie. Podobno Laguna III generacja jest w porządku osobiście mam sąsiada ma 1.5 dci nie narzeka oprócz paru zmian w serwisie softu i mówi że drzwi maja szpary jak by obwisły takto jest zdowolony ale przebieg ma dopiero około 30 tysięcy w 2008 roczniku
[ Dodano: Czw 19 Sie, 10 15:54 ]
Zamieszczone przez Agamek12Pewnie ze tak. Jak sie będzie psuła, to zawsze można ją sprzedać i pozbyć się kłopotu..[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76tylko pierwsze trzeba sie pobujać ze sprzedaniem i znaleźć takiego samego entuzjastę jakim był kiedyś sprzedający te auto.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez daneczek76tylko pierwsze trzeba sie pobujać ze sprzedaniem i znaleźć takiego samego entuzjastę jakim był kiedyś sprzedający te auto.
Niska cena kusi... A jak ktoś się nie zna na autach, to kupi i taką "francę". No bo jak "dziadek" ma 20.000zł i chce kupić fajne auto to mając do wyboru ten sam rocznik Octavii i Laguny wybierze oczywiscie ładniejszą furę... i to pewnie "w dislu"... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
A ja miałem taką z 2002 roku i bardzo sobie chwalę to autko za komfort jazdy, wyposażenie i dynamikę. Niemniej jednak najbardziej się ucieszyłem jak ją sprzedałem :diabelski_usmiech . Jak już tak chce ten znajomy taką furkę to niech wejdzie na forum RLKP: http://renaultlaguna.pl/. Tam na pewno znajdzie dla siebie niezły wózek, o który właściciel dbał. Właśnie ode mnie kupił Lagunkę kolega z tego forum. Jest tam też b. dużo porad jak tanio można użytkować i naprawiać to autko.
Komentarz
-
-
To forum tez przegladalismy bardzo fajne porady itp itd Ogolnie dalej jest chory na lagunke ale bylismy ogladac razem octavie 1,8 turbo 20v na turbinie i ta moc jemu sie spodobala bo jego poprzednik to byl 206 135 KM benyznka 2 litry I mowi ze jak ma kupic nowa furke to musi byc wygoda sliczna z full wypas w diselku albo szybki z full wypasem benzyniak moze byc brzydki i niewygodny Wiec beda moze dwie octy w rodzinie :P
Komentarz
-
-
Re: Renaul Laguna - Choroba kuzyna
Zamieszczone przez arturo_oWitam, ma ktos z waszych bliskich, znajomych to autko kuzyn zachorowal na ta fure i nic tylko Laguna II i Laguna zadne inne auto nie wchodzi w gre bo uparl sie na Lagunke II rocznik 2002-2005 jak te auta wogole sie sprawuja bo opinie sa masakryczne posiadaczy tych autek. Ja go probuje namowic na octavke albo na cos innego a ten twardo Laguna.
Komentarz
-
Komentarz