Mundurowi na Naszym forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• shok
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Maicroft
    Alonzo_, Wiesz dzis ma sutanne, a jutro nie ma nic. Ja znam takich co zrezygnowali z sutanny i dzis wioda szczesliwe zycie z zona (jedna) i dziecmi.

A dwa, to kiedys tam trzeba isc na emeryture, a prawda taka, ze jak taki za zycia nie odlozy sobie na mieszkanko, to na emeryturze nie ma nic i musi szukac gosposi u ktorej zamieszka.

A to, ze ktos zrobil sobie z tego biznes i w tej chwili ma kilka mieszkan, czy pensjonat w gorach to inna sprawa.
    Zamieszczone przez Alonzo_
    Maicroft , chyba nie będę tego nawet komentować co piszesz bo mi akurat ręce opadajom . Kompletnie mam odmienne zdanie.
    Mam nadzieje,że żartujecie teraz :? Ja dobrze rozumie, ludzie dają na tacę a ktoś sobie mieszkania i pensjonaty za to kupuje :?:

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    PAOLO ESCO, Szykujecie ns-y dla jankesów :?: :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Alonzo_
    odpowiedział(a)
    Nieee, wręcz przeciwnie - wychowany "w duchu" i nie molestowany :wink: ale na starość własna, szersza analiza tematu skłoniła do głebokich przemysleń, refleksji i obecnego stanowiska.

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Jakieś nie ten teges wspomnienia z dzieciństwa?

Zostaw komentarz:

• Alonzo_
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez oolsztyniak
    A tu poszła fala na sutanny
    Tu zawsze można na mnie liczyć... :satan

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Ej ej ja tylko zapytałem nie ze względu na "biznes" a na moją ciekawość i tyle.
    A tu poszła fala na sutanny spoko luz, nic do niego przecież nie mam :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Alonzo_
    odpowiedział(a)
    Maicroft , chyba nie będę tego nawet komentować co piszesz bo mi akurat ręce opadajom :shock: . Kompletnie mam odmienne zdanie.
    Za dużo pisania tu a to nie o tym temat :wink:

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Alonzo_, Wiesz dzis ma sutanne, a jutro nie ma nic. Ja znam takich co zrezygnowali z sutanny i dzis wioda szczesliwe zycie z zona (jedna) i dziecmi.

A dwa, to kiedys tam trzeba isc na emeryture, a prawda taka, ze jak taki za zycia nie odlozy sobie na mieszkanko, to na emeryturze nie ma nic i musi szukac gosposi u ktorej zamieszka.

A to, ze ktos zrobil sobie z tego biznes i w tej chwili ma kilka mieszkan, czy pensjonat w gorach to inna sprawa.

Zostaw komentarz:

• Rico40
    odpowiedział(a)
    Ja zawsze żonie powtarzam że na plebani jest fala jak w armii, młody zawsze ma przerąbane i jeździ najsłabszym autem.

Zostaw komentarz:

• Alonzo_
    odpowiedział(a)
    Spoko ale wiesz....musi byc widać, że w Firmie interesy dobrze idą.
    U mnie np we wsi pod biurowcem - plebanią znaczy "pracowników" fury to CLA, A4, XC60 - wszystko świeżaki. A najgorszy złom to nówka kadjar wikarego - wiadomo - wg zasług i chierarchi - jak to w korpo - najlepsze fury dla managerów, a rep lata najgorszym :wink: Pionowa zależność - zależy kto jest pod kim
    Maicroft jeszcze pytanie zasadnicze - po co ksiądz inwestuje? W dobra doczesne? To zbytki przecież.... :lol:
    Mój rządzi "placówką" już wiele lat i we wsi u nas baby mówią ( a na wsi baby wiedzą swoje i widza swoje :wink: ) że nasz to też inwestuje..... bo dzieci musi ustawić (a czyje one są też baby dobrze wiedzą) I baby się mu nie dziwią bo takie czasy, że bez pomocy ojca trudno może dziecom być. I baby na tace noszą.

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Zejdzcie z chlopaka. Inwestuje to nie jezdzi Maybachem, a dwa kto to widzial zeby szef jezdzil gorszym wozem niz pracownik :twisted:

A zawod jak kazdy. Jeden ma powolanie do lopaty, inny do skalpela, a jeszcze inny do sutanny.

Zostaw komentarz:

• Alonzo_
    odpowiedział(a)
    I to by wiele tłumaczyło....
    Chociaż, czy ja wiem :?:
    Ta L II nie pasuje w opisie wtedy. Chyba że jako 3-4-5-te "kolekcjonerskie" w garażu.
    Czarni nie jeźdza niczym starszym niż 5 lat.
    Ale może u mnie w kuj-pom jest inaczej. Ale w końcu Toruń to stolyca "odpustowego" biznesu...a to zobowiązuje

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Jest :lol
    Więc fura jest zamszowe :lol:

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez oolsztyniak
    sew Ty naprawdę jesteś ksiądz?
    też mnie to nurtuje :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    No to google Twoim przyjacielem Trzeba popytac parafie w Gdansku, moze znaja naszego forumowicza 8)

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Ale o nich nie wiem znaczy nie wiem kto jest pielęgniarką czy pielęgniarzem.

Ksiądz też w mundurze pipitala :lol: a nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie :szeroki_usmiech (chciałem dodać diabelski uśmiech ale słabe by to było w tym pytaniu)

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    oolsztyniak, :lol: :lol: :lol: Watek mundurowych :lol: :lol: :lol:

Mamy na forum jakies pielegniarki i pielegniarzy - przeciez tez nosza mundurek

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    sew Ty naprawdę jesteś ksiądz?

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Wysokich lotów i tyle samo starów i lądowań

Zostaw komentarz:

• chrisk_89
    odpowiedział(a)
    Wszystkiego co Najlepsze w Służbie Panowie Lotnicy!

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    POMYŚLNOŚCI dla wszystkich Lotników w dniu Ich święta

Zostaw komentarz:

• ahmed799
    odpowiedział(a)
    Wszystkim kolegom w stalowych mundurach oraz związanych zawodowo z lotnictwem w Dniu Naszego Święta zycze wielu sukcesów, bezpiecznego wykonywania obowiazkow oraz wielu satysfakcji jakie daje ta praca

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    Jutro też będą życzenia dla wszystkich lotników

Zostaw komentarz:

• ahmed799
    odpowiedział(a)
    endryu, święto mamy dopiero jutro ale dzięki

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    POMYŚLNOŚCI dla wszystkich lotników-wojaków :!: