Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Też przyłączam się do życzeń spóźnione , ale szczere to co wyżej padło
plus jeszcze jedno by władza działała tylko na korzyść armii i każdego żołnierza z osobna.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOPomyślności Panowie i Panie :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez endryuPOMYŚLNOŚCI dla wszystkich wojaków :!:
Samych sukcesów w trudnej służbie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ahmed799SKS jakoś gustowniej wyglądał w rękach żołnierzy KRWP.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ahmed799SKS jakoś gustowniej wyglądał w rękach żołnierzy KRWP.
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
MSBS w kompanii reprezentacyjnej http://www.tvp.info/25130919/polskie...-debiut-3-maja
Zostaw komentarz:
-
-
Ta będzie pasować:
Zamieszczone przez PAOLO ESCOna wyjazd do Włoch
Zamieszczone przez PAOLO ESCOna wyjazd do Włoch
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOale ja chcę mieć koszulkę z moim motywem
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki , dzięki Panowie ...znam te strony ale ja chcę mieć koszulkę z moim motywem :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez lookerPodobno jakościowo to górna półka.
Mam jedną koszulkę. Jakość bdb.
Zostaw komentarz:
-
-
Może lepiej skorzystać z gotowych i ciekawych rozwiązań: https://surgepolonia.pl/pol_m_ON_KOSZULKI-197.html
Podobno jakościowo to górna półka.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez endryuGdzie wysłałeś Husarię?Zamieszczone przez endryuPodejrzałeś orzełka z mojego pulpitu
Zostaw komentarz:
-
-
PAOLO ESCO, Gdzie wysłałeś Husarię? Podejrzałeś orzełka z mojego pulpitu, ale ja nie widzę u siebie na pulpicie Husarii
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ahmed7995 generałów
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez lookerIch wszystkich jest ok. 80 na dziś
[ Dodano: Czw 03 Mar, 16 21:22 ]
A tak nawiasem "Macia" zesłał za karę kilku płk. z Sił Powietrznych i KBWL do "Zielonych" za to że nie chcieli wziąć udziału w komisji związanej z katastrofą smoleńską :evil: Powiedzieli swoje co o tym sądzą i ich powiózł "minister"
Zostaw komentarz:
-
-
Spokojnie. Ich wszystkich jest ok. 80 na dziś ;-) Jacyś muszą zostać :-)
Zostaw komentarz:
-
-
PAOLO ESCO, 5 generałów to jeszcze ok 100 musi położyć kwity i będzie oki, po co tych nierobów tyle na tak małą armię :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOjuż "złożyli" wypowiedzenia ale nie 5 tylko znacznie więcej ... nazwisk nie wymienię ale to "całe dowództw DG RSZ" + dowództwo z Inspektoratu + prokuratura itd...
Oj czuję będzie jazda...
Merytoryczne argumenty tu są mało ważne.
Tak było, jest i będzie :idea:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez looker"czystek" wśród wyższej kadry dowódczej (kryterium okresu rozpoczęcia służby, służby w określonych formacjach i szkolenia/kształcenia w ZSRR);
Zamieszczone przez lookerz wiadomych względów nie napiszę o jakie zmiany chodzi
Zamieszczone przez lookermogą "polecieć" porządni goście, którzy akurat mieli pecha służyć na wysokim stanowisku
Oj czuję będzie jazda...
Co do zmian "emerytalnych" to po raz któryś temat ten się pojawia w mediach ... chodzi o odebranie części uprawnień generałom idącym " na emeryturę" ale to tylko mydlenie oczu - boją się grupowych wypowiedzeń żołnierzy ... a że zmiany są planowane i będą to o tym "się mówi" i nie tylko mówi ... tak więc Panowie mundurowi mający wysługę proponuję bacznie "monitorować sytuację" bo można być po raz kolejny wydymanyprzez MON ...
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: