Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
To ja mam tylko st.chorążego i k...a nie kradnę a zarabiam, w porównaniu z tym "betonem", grosze.
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
delanopl, Nie wiedziałem, że kiedykolwiek to powiem ale po 68 dniach w domu bez możliwości poruszania się to i mi się już troszkę chce do tej roboty. :lol:
Zostaw komentarz:
-
-
arturas03, wracaj szybko do zdrowia :!: ( nieznaczy że do pracy Cię gonię :szeroki_usmiech )
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mkania777osoba prowadząca może zakończyć postępowania i wysyłać go do kadr jak jeszcze jesteś na L-4 czyli formalnie nie zakończyłeś leczenia.
Byłem i pytałem w Sądzie Pracy - bo miałem inne zastrzeżenia do protokołu, ale akurat TEN element - był zgodny z przepisami.
Zostaw komentarz:
-
-
mkania777, Wiem, że dostanę ale leczenie może potrwać (podobno do października o ile będzie wszystko dobrze). A garaż stoi nie pokryty :?
Zamieszczone przez mkania777No mógłbym wysłać pocztą ale to jest Qrwa OSPA!!! Jak ja pójdę na pocztę? Po za tym wyglądam jak biedronka...
Zostaw komentarz:
-
-
arturas03, dostaniesz wyrównanie na 100%. Po L-4 - komisja lekarska i później dostaniesz wyrównanie i jeszcze powinieneś kasę przytulić z odszkodowania w związku ze służbą i ze swojego PZU.
Po za tym nie wiem, czy osoba prowadząca może zakończyć postępowania i wysyłać go do kadr jak jeszcze jesteś na L-4 czyli formalnie nie zakończyłeś leczenia.
No mógłbym wysłać pocztą ale to jest Qrwa OSPA!!! Jak ja pójdę na pocztę? Po za tym wyglądam jak biedronka...
Zostaw komentarz:
-
-
Mnie też walnie to po kieszeni w sierpniu. Obecnie siedzę na L-4 (10dni) bo mam ospę. Zalecenia lekarskie "leżeć" i z domu nie wychodzić bo choroba zakaźna, a telefon z roboty że muszę dostarczyć zwolnienie w przeciągu 7dni - paranoja...
Zostaw komentarz:
-
-
No i dopadło mnie 80% L4. :evil: W kwietniu na służbie jadąc służbowym motorkiem miałem wypadek i złamałem nogę. Dzisiaj na konto wpłynęło 80% wypłaty za lipiec pomniejszonej jeszcze o 20% wypłaty za czerwiec. :evil: Dzwonię zdziwiony do finansów, a tam mi mówią, że BHP-owiec nie skończył jeszcze postępowania powypadkowego. Dzwonię do BHP-owca i się dowiaduję, że owszem może do mnie przyjechać do domu i zakończyć postępowanie, ale i tak wyrównają mi dopiero po zakończeniu leczenia jak lekarz wypełni jakiś druk N8 :shock: I wisienka BHP-owca na koniec rozmowy: Takie są teraz przepisy. Rozumiem, że teraz ja muszę udowodnić, że sobie tej nogi specjalnie nie połamałem w domubo inaczej tyle :fuck1 dostanę wyrównania. Nie powiem co człowieka może trafić :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
rafiki a może to... (bo było ciemno...)Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
arturas03, zatrzymałbym się, ale nie chciałem się spóźnić na autobus (do pracy)A czy coś się działo? Jak jestem w tym miejscu dość często od 2 lat to nic nadzwyczajnego nie zauważyłem.
Zamieszczone przez arturas03Jakby chciał zatrzymać to by ci wskazał miejsce gdzie to masz zrobić.
Zostaw komentarz:
-
-
rafiki, Trzeba było zatrzymać się i zapytać czego chcieli. Może tylko sprawdzał latarkę albo coś się tam działo i tylko ostrzegł cię żebyś zwolnił. Jakby chciał zatrzymać to by ci wskazał miejsce gdzie to masz zrobić.
Zostaw komentarz:
-
-
endryu, ja pytam serio. Jakby coś ode mnie chcieli to już by się do mnie zgłosili.
Zostaw komentarz:
-
-
Koledzy szybkie pytanko, bo mam wątpliwości. Wczoraj jadąc do pracy (ok. 23.30) wyjeżdżając z zakrętu zobaczyłem jak jakieś 400 m dalej stoi radiowóz na zatoczce autobusowej a policjant raz machnął z góry na dół latarką z czerwonym światłem. Myśląc, że chcą mnie zatrzymać zwolniłem przy nich do jakichś 15 może 20 km/h gotów zjechać na parking, ale policjant jakby mnie w ogóle nie zauważył tylko stał plecami oparty o auto. Nie chciałem się spóźnić więc pojechałem dalej patrząc w lusterko czy aby nie pojechali za mną, ale nie. W związku z tym co mogło oznaczać takie machnięcie latarką i czy nie było to wprowadzanie w błąd? Szybko nie jechałem, może z 70 na 60 poza tym "suszarki" nie zauważyłem więc nie o prędkość chodziło. Co o tym sądzicie?
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez aBencjuszJesteś narażony na korupcję to będziesz dostawał dodatek i uczciwie zarabiał
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: