WIELKIBONGO, i też mnie to dziwi. Niech dadzą po prostu uczciwie zarobić.
Jesteś narażony na korupcję to będziesz dostawał dodatek i uczciwie zarabiał, nie jesteś to nie musisz normalnie zarabiać bo i tak nie masz skąd wziąć łapówki
WIELKIBONGO, i też mnie to dziwi. Niech dadzą po prostu uczciwie zarobić, a nie jakieś dodatki antykorupcyjne.
To tak, jakby w fabryce ludzie dostawiali kasę za to, że nie kradną.
Razem z wprowadzeniem dodatku antykorupcyjnego ustawodawca nałożył obowiązek corocznego składania oświadczeń majątkowych
W SW obowiązek składania oświadczeń istnieje od kilku lat i dotyczy każdego funkcjonariusza. Dodatku antykorupcyjnego nikt nie zobaczył do chwili obecnej.... I pewni nie zobaczy...
Fajne też było w "uwaga pirat" czy cos podobne jak koleś kozaczył do policji i nie chciał poddać się kontroli osobistej, dostał gazem po gałach i od razu rura mu zmiękła :P
PAOLO ESCO, dlatego w telewizji gdy sprawdzali czy to możliwe i nie fotomontaż postawiono tylko papendeklowych ludzików, bo dowódca z Bundu się nie zgodził na żywych ludzi Nie da się ukryć, że ciut strach tak stać i czekać na spotkanie z 40 czy 50 tonami :diabelski_usmiech
służyć wiernie Rzeczypospolitej Polskiej,
bronić jej niepodległości i granic.
A co przysięgają rządzący krajem obejmując władzę? Dotrzymują tego? Jedynie ich nikt za dupe nie bierze, a Was w razie dezercji niestety! tak :x
zaraz tam dezercji - L4 od psychologa z uwagi na strach przed wojną Żarty żartami ale naprawdę może być nieciekawie, nie wiem jak w wojsku ale w policji morale leży i kwiczy. Po ostatnim systematycznym "dopieszczaniu" mundurowych przez rząd to nie obstawiałbym żeby zbyt wielu chciało iść umierać za nasze państwo. Wiem, że dalej lepsza służba niż robota u prywaciarza ale jak co chwilę ktoś przychodzi i coś Ci zabiera to nie ma siły musisz się wku...zdenerwować.
Zostaw komentarz: