Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Ciekawe jak rozwiążą wprowadzenie stopni kapral, st.kpr, plut. Takich przecież w policji obecnie nie ma. Awansuje się u nich z st.poster. od razu na sierżanta
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Zamieszczone przez kazik4x4zamiast aspiranta bedzie plutonowy
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4zamiast aspiranta bedzie plutonowy
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Biszczueaglemirek, jeszcze brakuje żeby wprowadzili plutonowych
Zostaw komentarz:
-
-
Biszczu, :evil: Ważne aby zmieniać :!: A o kosztach ktoś pomyślał czy tylko o premiach za "wniosek racjonalizatorski"
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki i nawzajem, a od siebie dodam - abyśmy zaczeli w końcu iść w stronę normalności chociaż małymi krokami
Zostaw komentarz:
-
-
Dla wielu funkcjonariuszy/żołnierzy Święta Bożego Narodzenia to czas służby,
aby te święta były spokojne dla nas i dla naszych rodzin. Wszystkiego dobrego :!:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez chrisk_89Sorry, że tak późno (28 sierpnia się kłania):
Wszystkim Kolegom w stalowych Mundurach Lotnictwa (i Emerytom tejże formacji)- Wszystkiego Najlepszego!!!!
Zostaw komentarz:
-
-
Sorry, że tak późno (28 sierpnia się kłania):
Wszystkim Kolegom w stalowych Mundurach Lotnictwa (i Emerytom tejże formacji)- Wszystkiego Najlepszego!!!!
Zostaw komentarz:
-
-
Z okazji wczorajszego Święta wszystkim Żołnierzom i Żołnierkom życzę spełnienia marzeń w służbie i życiu osobistym.
Zostaw komentarz:
-
-
Wiem, ale aktualnie w Mińsku - taki Wasz los. Dzisiaj tu, jutro gdzie indziej. ahmed799,
Zostaw komentarz:
-
-
lekko spóźnione ale najlepszego dla naszych Polskich zielonych ludzików z okazji święta życzy - niebieski emeryt.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ruwadoDzięki za miłe popołudnie spędzone w Woli Duckiej - w miejscu stacjonowania - na pogawędce z ahmed799 i jego kolegami z obsługi Mińska Mazowieckiego
Zostaw komentarz:
-
-
dopisuję się do życzeń dla wszystkich mundurowych
ahmed799, życzenia odebrał dzisiaj ode mnie osobiście
Dzięki za miłe popołudnie spędzone w Woli Duckiej - w miejscu stacjonowania - na pogawędce z ahmed799 i jego kolegami z obsługi Mińska Mazowieckiego
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Dziękuję za życzenia i jako żołnierz również życzę wszystkim żołnierzom wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Święta.
Zostaw komentarz:
-
-
Dziękuję za życzenia i jako żołnierz również życzę wszystkim żołnierzom wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Święta. U mnie nie obyło się bez pracy ale służba nie drużba
Zostaw komentarz:
-
-
Dla Kolegów mundurowych wszystkiego najlepszego z okazji Ich Święta
Zostaw komentarz:
-
-
Z okazji Święta Wojska Polskiego Wszystkim dzisiejszym i byłym żołnierzom Sił Zbrojnych RP oraz sympatykom wojska – życzę Wszystkiego Najlepszego. :helm
Pozdrowienia z 11LDKPanc
Zostaw komentarz:
-
-
Pomyślności w życiu służbowym i zawodowym wszystkim żołnierzom życzy ten już odpoczywający:szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
POMYŚLNOŚCI dla wszystkich wojaków. Tych czynnych i już odpoczywających.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedW MOŻW już mają trójkę :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ruwadoahmed799, Relax w WoliDuckiej przy "17" W-wa - Lublin to kole mnie - rzut kamieniem. :
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Migiem poszedł i zrobil furorę
Ponoć był to kpt. Adrian Rojek z Mińska MazowieckiegoRok temu, w czerwcu, na pikniku lotniczym w Świdwinie udało mi się zamienić parę słów z kpt. Rojkiem, w których zapytałem się go właśnie o ten przepiękny, "brutalny" i widowiskowy profil startu i o to, od czego zależy decyzja o jego wyborze (bo w latach 2013-2014 Rojek nie zawsze startował w ten sposób). Wówczas Adrian odpowiedział, że jest to również i jego ulubiony sposób startu do pokazu, ale "nie każdemu to się podoba i dlatego nie zawsze może sobie na to pozwolić". Na szczęście, beton skruszał, co widać na załączonym filmie.
Przed wylotem do Fairford kpt. Rojek ćwiczył wielokrotnie w Malborku, gdzie przebywał na przebazowaniu z częścią swojej eskadry. Miałem okazję załapać się na dwa loty treningowe. I po raz pierwszy zobaczyć naocznie, na polskim niebie, w wykonaniu polskiego MiG-a, tzw. dzwon - "kołokoł", czyli ślizg na ogon
M.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: