Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Na obchodach Swieta... Na pl. Pilsudskiego Kopaczowa obiecala podwyzki w mundurowce od 01.2016r. :box tlumaczac ze praca Policjantow powina zostac doceniana. Nie no qrwa. Jak to uslyszalem to z krzesla spadlem. Teraz sobie przypomniala??? Rzadza od prawie 8 lat i to tyle co nie bylo rewaloryzacji pensji mundurowych z powodu ich "zamrozenia"... Kielbasa wyborcza... Nie wierze im nawet troche....
-
-
ahmed799, Relax w WoliDuckiej przy "17" W-wa - Lublin to kole mnie - rzut kamieniem. : :P
Zostaw komentarz:
-
-
Le-Ce, wszystko zależy jak będę pracował. Ale na weekendy też będziemy także spokojnie
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Le-CeFilip! Miałeś przysłać mi tą płytkę?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Ponoć był to kpt. Adrian Rojek z Mińska Mazowieckiego
Zostaw komentarz:
-
-
Migiem poszedł i zrobil furorę
Ponoć był to kpt. Adrian Rojek z Mińska Mazowieckiego
Zostaw komentarz:
-
-
E mądrala! :twisted:
Uważaj, by Cię kawki nie obczniały...... :P
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Le-CeKtóry to!
Zostaw komentarz:
-
-
W CRO stacjonowalimy w lokalu, gdzie sasiadem byl zolnierz ze Slowenii.
Generalnie mowil, ze nie ma "problemow" z zolnierzami z PL, w piciu wodki przepijanej piwem jestesmy nie do pobicia, ale zastanowilo mnie jego pytanie: czy w Polsce dalej stacjonują Rosjanie :?:
Ich nie doszkalaja, czy jak to jest. Przeciez w NATO jestesmy od dawna, to chyba na szkolenia jezdza, gdzie takie rzeczy tlumacza :roll:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962Gorzej będzie jak kiedyś dron odmówi posłuszeństwa spadnie na droge i spowoduje wypadek
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez crom.dePanowie policjanci co wy na to:
Drony w służbie drogówki a kaska leci :lol: limit mandatów lekko zrobiony
Gorzej będzie jak kiedyś dron odmówi posłuszeństwa spadnie na droge i spowoduje wypadek lub co gorsza np na autostradzie katostrofę w ruchu lądowym.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie policjanci co wy na to:
Drony w służbie drogówki a kaska leci :lol: limit mandatów lekko zrobiony
Zostaw komentarz:
-
-
Wszystkim Koleżankom i Kolegom z Policji - samych spokojnych służb.
Zostaw komentarz:
-
-
Pomyślności
A w przyszły tygodniu będę miał okazję osobiście podziękować niektórym funkcjonariuszom z garnizonu G.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ahmed799...żebyście z każdej służby cało wracali do swojej rodziny...
Zostaw komentarz:
-
-
Naszym "Smerfikom" w dniu Waszego święta wszystkiego co najlepsze w życiu osobistym i zawodowym oraz żebyście z każdej służby cało wracali do swojej rodziny. Życzy mundurowy z Sił Powietrznych
Zostaw komentarz:
-
-
I z mojej strony wszystkiego najlepszego, samych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym :!:
Zostaw komentarz:
-
-
Z okazji jutrzejszego Święta wszystkim Policjantom i Policjantkom życzę spełnienia marzeń w pracy i życiu osobistym.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Biszczuhttp://www.koszalininfo.pl/index.php/wiadomosci/8776-39-letni-policjant-zginal-ratujac-tonacego-16-latkaNie odnaleziono serwera :cry:
ooooooooooooo już mam o żesz k...... to z mojego miasta. Pewnie go znałem.
Zostaw komentarz:
-
-
Co tu dużo mówić - bohater. Kto z nas zrobiłby podobnie? Szkoda chłopa ;/
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: