Pomyślności Panowie i Panie :szeroki_usmiech
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Ale o nich nie wiem znaczy nie wiem kto jest pielęgniarką czy pielęgniarzem.
Ksiądz też w mundurze pipitala :lol: a nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie :szeroki_usmiech (chciałem dodać diabelski uśmiech ale słabe by to było w tym pytaniu)Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
I to by wiele tłumaczyło....
Chociaż, czy ja wiem :?:
Ta L II nie pasuje w opisie wtedy. Chyba że jako 3-4-5-te "kolekcjonerskie" w garażu.
Czarni nie jeźdza niczym starszym niż 5 lat.
Ale może u mnie w kuj-pom jest inaczej. Ale w końcu Toruń to stolyca "odpustowego" biznesu...a to zobowiązuje
Komentarz
-
-
Spoko ale wiesz....musi byc widać, że w Firmie interesy dobrze idą.
U mnie np we wsi pod biurowcem - plebanią znaczy "pracowników" fury to CLA, A4, XC60 - wszystko świeżaki. A najgorszy złom to nówka kadjar wikarego - wiadomo - wg zasług i chierarchi - jak to w korpo - najlepsze fury dla managerów, a rep lata najgorszym :wink: Pionowa zależność - zależy kto jest pod kim
Maicroft jeszcze pytanie zasadnicze - po co ksiądz inwestuje? W dobra doczesne? To zbytki przecież.... :lol:
Mój rządzi "placówką" już wiele lat i we wsi u nas baby mówią ( a na wsi baby wiedzą swoje i widza swoje :wink: ) że nasz to też inwestuje..... bo dzieci musi ustawić (a czyje one są też baby dobrze wiedzą) I baby się mu nie dziwią bo takie czasy, że bez pomocy ojca trudno może dziecom być. I baby na tace noszą.
Komentarz
-
-
Alonzo_, Wiesz dzis ma sutanne, a jutro nie ma nic. Ja znam takich co zrezygnowali z sutanny i dzis wioda szczesliwe zycie z zona (jedna) i dziecmi.
A dwa, to kiedys tam trzeba isc na emeryture, a prawda taka, ze jak taki za zycia nie odlozy sobie na mieszkanko, to na emeryturze nie ma nic i musi szukac gosposi u ktorej zamieszka.
A to, ze ktos zrobil sobie z tego biznes i w tej chwili ma kilka mieszkan, czy pensjonat w gorach to inna sprawa.
Komentarz
-
Komentarz