Ale to chyba tylko z tymi z najbliższego otoczenia-falowcami Bez decydentów
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ahmed799kto wymyślił to że mł. chor. 15 lat w stopniu po szkole chor. w Oleśnicy musi jechać na kurs chorążego. Dla mnie to debililizm
Zamieszczone przez eaglemirekchoś inny kol z plutonu jest ** wężykowcem w DGRSZPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799PAOLO ESCO napisał/a:
że tylko wspomnę Podoficerską Szkołę Zawodową im. Rodziny Nalazków
Mam kilku znajomych co kończyli tą szkołę
Zamieszczone przez ahmed799mł. chor. 15 lat w stopniu po szkole chor. w OleśnicyO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOkoledzy z wojska jednak czasami się przydają :wink:
Ale na spotkaniach koleżeńskich fajnie jest i miło mieć zdjęcie z generałem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekAle na spotkaniach koleżeńskich fajnie jest
Zamieszczone przez eaglemirek...i miło mieć zdjęcie z generałemO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekJa w stalowym mundurku jak ahmed799,
[ Dodano: Czw 04 Lut, 16 20:50 ]
Zamieszczone przez Biszczuw naszej generał to Cię na drzewo wyślę a nie zdjęcie sobie z Tobą zrobiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekEidos71, w wojsku nie ma już korpusu chorążych :!: z 5 stopni chorążych zostało 3 i wcielono ich do korpusu podoficerskiego
Zamieszczone przez Biszczuwstyd dla jednostki i przełożonych jak jest gość: szer. dr Jan Nowak lub st. sierż. dr Janusz Kowalski
Zamieszczone przez PAOLO ESCOprawdopodobnie będzie tak że korpus podoficerski zostanie "wycięty ze stopni" tz. będzie kapral, plutonowy, sierżant, starszy sierżant, chorąży, starszy chorąży i prawdopodobnie (choć jest opcja by ten stopień został zlikwidowany) starszy chorąży sztabowy ... przy obecnych uwarunkowaniach "awansowych" a w zasadzie ich braku... nie jest możliwością, by podoficer w swojej normalnej karierze (nie mając "plecaka" ) przebył całą drogę od kaprala po starszego chorążego sztabowego ... wyleci więc starszy kapral, młodszy chorąży i prawdopodobnie starszy chorąży sztabowy ...
Co do kariery od kaprala do st. chor. sztab - zgoda. Sam nawet ostatnio to liczyłem. Chłop ma szanse czysto teoretyczne ! Pozostaje oczywiście odwieczny problem z już istniejącymi stopniami, które miałyby być "wygaszone"... Ale już to przecież przerabialiśmy...;-)
Zamieszczone przez ahmed799Do tego coś się mówi o tym, aby dostać się na kurs na sierżanta i chorążego trzeba będzie zdać egzaminy i ukończyć kurs 3 mieś
Zamieszczone przez ahmed799tak jak ma to miejsce z szeregowymi starającymi się o dostanie do korpusu pdf.
Zamieszczone przez PAOLO ESCOo egzaminach na kurs sierżant-chorąży pierwsze słyszę - wg. mnie to głupota, bo albo gości się wysyła na kurs i chce się z niego zrobić sierżanta-chorążego albo się nie wysyła bo facet się nie nadaje ... i już !
Zamieszczone przez ahmed799kto wymyślił to że mł. chor. 15 lat w stopniu po szkole chor. w Oleśnicy musi jechać na kurs chorążego. Dla mnie to debililizm
Zamieszczone przez PAOLO ESCOKurcze... właśnie sobie przypomniałem, że ja też w brązowych opinaczach maszerowałem ... w obecnej sytuacji "strach się bać" :shock: :shock: :shock: :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez PAOLO ESCO"mój były" major ma *** z wężykiem :wink:OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Koledzy z armii. Czy słychać coś w jednostkach o wyposażeniu w polski MSBS :?:
Jaką broń krótką-osobistą posiadacie obecnie na stanie :?:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71BsfxVTBZk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C7oCkKnikaY[/youtube]O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Zamieszczone przez endryuJaką broń krótką-osobistą posiadacie obecnie na stanie :?:
Komentarz
-
-
Znowu jakaś agentura :?: Kolejny Sławomir... http://www.tvp.info/24029287/w-wieku...pecjalnej-agatO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Komentarz