Taka uwaga, aby Pan pułkownik-komendant nie mówił, że sobotę, niedzielę i święta ma tylko w kalendarzu :!: To dotyczy funkcjonariuszy niższych szczebli :!:
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez endryuaby Pan pułkownik-komendant nie mówił, że sobotę, niedzielę i święta ma tylko w kalendarzu
w domu nie ma nic do powiedzenia i nie mogą z nim wytrzymać, to siedzi w pracy ... :wink:
Komentarz
-
-
Ale z drugiej strony wielu tego typu decydentów w te dni są tylko "teoretycznie" w pracy-mają dyżur telefoniczny, gdzie nie odbierają służbowej komórki :diabelski_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
endryu, Borsuk2, Pozwolę się z Wami nie zgodzić. Nie wiem jak jest u Was ale jeżeli tak jak piszecie to współczuję. Akurat tutaj Pan pułkownik ma rację. U NAS tak jest jak mówi a wskazują na to osiągane wyniki.
Zamieszczone przez endryuTo dotyczy funkcjonariuszy niższych szczebli
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Nie wiem jak jest u Was ale jeżeli tak jak piszecie to współczuję
Zamieszczone przez arturas03Funkcjonariusze niższych szczebli mają zagwarantowany co 3 weekend wolny. I u mnie mająO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kikiahmed799, co tam u Was w Malborku się dzieje Żandarmeria i cbś wpadła ?
Komentarz
-
-
"Służąc ojczyźnie" na końcu mojej "kariery wojskowej" w wejcherowie, gdzie w lesie były/są składy amunicji dla marynarki zastanawiałem się (2001-wszy rok) dlaczego nasze siły zbrojne nie potrafią ochronić się same i zatrudniają "prawie emerytów" do pilnowania składów a kilometr dalej 200 szwejów nudzi się i pije wino ?
Ale jak widać pomimo reform dalej .... ech szkoda gadać
[ Dodano: Pią 20 Wrz, 13 21:43 ]
Zamieszczone przez ahmed799Szkoda tylko dowódcy bazy bo koleś może nawet o niczym nie wiedzieć a dostanie najbardziej po d..ie.
Komentarz
-
-
Kolego,
nie oceniam czy d-ca był czy nie zamieszany, ale alfą i omega ma być, znać się na wszystkim, kontrolować wszystkich. To by mu zajęło ze 30 godzin na dobę.
Jeden przetarg to kwitów od cholery, sprawdzić każdy SIWZ-niemożliwe.
Po to ma ludzi.
Ale jako, że żyjemy w państwie bezprawia to tak jest. Już jednego d-cę bazy zamykali za trawę. Jakoś o tym słyszałem, a o przeprosinach, przywróceniu nie. Chyba stary jestem i słuch zawodzi
Komentarz
-
-
Kolejny raz wielka kpina :!: Rok czasu prowadzone postępowanie bo bandyta potrącając człowieka nie wiedział, że to policjant :!:
A policjanci napewno porzez ten rok czasu sobie pracowali nie myśląc o tym zdarzeniu :?:
Powinni często odwiedzać psychologa-psychiatrę :!:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
A będzie jeszcze gorzej, ale czego się spodziewać jeżeli rządzą nami ludzie, którzy mundur kojarzą tylko z represją i prześladowaniem. Dla nich zmieniły się tylko czasy (czytaj teraz oni są przy żłobie) a funkcjonariusz nadal pozostaje jak dawniej.
Prezydent który wśród elit światowych o funkcjonariuszach SW mówi "klawisz".
A ja was wszystkich pozdrawiam, bo wiem że bez nas, ten kraj nie ma szansy na przetrwanieJadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Borsuk2Samo nie bierze się z niczego.
Jacy obywatele - takie państwo.
Przecież ktoś je tworzy.
Dzisiaj wszystko polega na tym, żeby sobie wszyscy skoczyli do gardła. Mudurowi, nauczyciele itp. Wystarxczy poczytać WP. Interię, Onet :?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz