Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich OCP-ków i ich rodzin :!:
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
W Cieszynie tez oddzial zostal zlikwidowany kilka lat temu, ekipa wyladowala w Raciborzu. Teraz w ramach oszczednosci i laczenia tam tez ma zostac wszystko zlikwidowane i pojawic sie w Bielsku w nowo wybudowanym (przebudowanym) budynku bo dawnym archiwum, bo nowe archiwum juz sie buduje w innym miejscu. Jedno sie zlikwiduje, to na slupku beda oszczednosci, a na innym trzeba pokazac ze inwestujemy :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikito co teraz z funkcjonariuszami z tej jednostki?
W Karpackim Ośrodku Wsparcia SG (taką nazwę będzie nosiła teraz ta jednostka) pozostał:
Wydział Zabezpieczenia Działań, Pododdział Odwodowo - Reprezentacyjny i Orkiestra Reprezentacyjna SG.
Maicroft dokładnie - wszystko w ramach ,,oszczędności"
Komentarz
-
-
Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
W nawiazaniu do tego filmiku - tu sprawa jest prosta auto ma blachy z PL, wiec dowod mozna zabrac.
Czy u nas Policja moze zabrac dowod na auto z UK ?? Dokument V5 to nie jest dowod rejestracyjny samochodu przeciez ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftDokument V5 to nie jest dowód rejestracyjny samochodu przeciez ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftV5 jako certyfikat rejestracji wydzial komunikacji u nas nie traktuje wprost jako dowod rejestracyjny.
Zamieszczone przez MaicroftStad pytanie czy moga to zabrac i gdzie odesla, jak oderwana jest juz czesc o eksporcie auta poza UK :twisted:
"Zatrzymany dokument pojazdu zarejestrowanego za granicą, z wyjątkiem przypadków określonych w ust. 1 pkt 4 i 6, pozostawia się w jednostce Policji przez okres 7 dni. Po upływie tego terminu dokument przekazywany jest przedstawicielstwu państwa, w którym pojazd jest zarejestrowany".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aBencjuszpozostawia się w jednostce Policji przez okres 7 dni. Po upływie tego terminu dokument przekazywany jest przedstawicielstwu państwa, w którym pojazd jest zarejestrowany".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJak wypelniam export to dla mnie rownoznaczne to jest z wyrejestrowaniem :lol: Wysla tylko nie wiadomo gdzie, tak do konca :twisted:
Komentarz
-
-
Po zakupie auta w UK, odrywasz taki jeden odcinek dokumentu V5 z opisem export, to wypelnione odsylasz do DVLA i auto jest w UK wyrejestrowane. Reszta dokumentu V5 zostaje i mozesz takim autem jechac gdzie chcesz, mozna go nawet na doniczke pod domem przerobic i nikt nie robi problemow. To nie Polska, ze na zime auta osobowego wyrejestrowac sie nie da, a nawet jakby sie dalo, to bedzie malo oplacalne, bo za kazdym razem by byly nowe tablice itd.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftauto jest w UK wyrejestrowane. Reszta dokumentu V5 zostaje i mozesz takim autem jechac gdzie chcesz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTo jest zgloszenie exportu. v5c section 11 - notification of permanent export
Komentarz
-
-
Nie wiem co tak narzekacie...Ja rozumiem, że człowiek do dobrego łatwo się przyzwyczaja ale przeciętny Kowalski niema w pracy kortów tenisowych do jego dyspozycji.
Rzućcie okiem na słynna bazę wojskową, korty do tenisa, boisko do kosza, prywatna plaża... tyle widać z satelity ale jestem pewien, że to nie wszystkie wygody dostępne dla mundurowych Po prostu high life...
Visualisez des multitudes de cartes, obtenez les itinéraires pour vos trajets en transports publics, à pied ou en voiture, consultez l'état du trafic en temps réel, planifiez vos voyages, affichez des vues satellites, aériennes ou à l'échelle de la rue. Faites-en toujours plus avec Bing Cartes.
Swoją droga to wojskowi stanęli na wysokości zadania skoro każdy może sobie zobaczyć jak wygląda infrastruktura takiej bazy :lol:Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
To się doczekaliście. Nie będzie zadowolonychByła O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
Wersja na lato - SUZUKI Intruder
Komentarz
-
-
niedziela67, teraz poprostu gwałtownie wzrośnie ilośc wypadków na słuzbie
np potkniecie na schodach w pracy :szeroki_usmiech
albo zamiast 10 dni L4 to niektórzy beda brali 14 dni (dwa weekendy) :diabelski_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz