głodna armia to dobra armia (bo zła i wkur@#&na) nikt "mądry" z pełnym brzuchem do natarcia nie pójdzie...
ps. obstawiam ,że obiad dostaliście...i mam nadzieję, że nie robiliście zdjęć telefonami tak jak rezerwa 34BKPanc będąca w szoku, że teraz takie jedzenie jest na stołówce....
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Wszystko mam uwiecznione ale nie wstawię mi nie smakowało ale po całym dniu na nogach (a to nawet nie poligon) to ujdzie. Ogólnie szału nie ma, ale ja jestem kucharz-amator to inaczej na to patrzę. Na www Brygady dostała się moja morda na zdjęciu
Racja. Jeden z dyżurnych w mojej jednostce zawsze mówił: tylko nie jedz, ani nie pij przed działaniami nic gorącego, bo jak dostaniesz postrzał w brzuch, to sobie worki poparzysz...
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
nie powinniśmy pisać o polityce ( i tak tego jest pełno w sieci) a tym bardziej żołnierze którzy zgodnie z prawem muszą zachować swoje poglądy polityczne dla siebie ponieważ służymy narodowi a nie partiom.
Dobrze powiedziane... Tylko może wytłumacz to "miłościwie nam panującym"...
Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.
Komentarz