Szukam noclegu w cro dla 5 osób od 15 lipca 2011

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • loyd
    RS
    • 2010
    • 2342

Zamieszczone przez dudek_t
    Eeee, no to jednak nie 2-3000zł tylko dużo dużo więcej....
    No wiem .... ale weź pod uwagę, że w tym masz lot z miami do SF.

Jakby wyciąć te koszty to już by wychodziło dużo lepiej.

No w każdym bądź razie mam teraz z.....ą zagwozdkę .... cro czy us ? :wink:

Plus taki, że do cro jadę z synkiem ....

Komentarz

• Azazel
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 313
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez _tm_
      Zamieszczone przez AdamB
      Zamieszczone przez _tm_
      I z tego wychodzi ok. 13tys za caly wyjazd.
      podzielić na 3 tygodnie to wychodzi normalna kwota.
      Zgadza się. Można przyjąć 4000-4500 za JEDEN tydzień i dlatego dziwią mnie koszty typu 2500-3500 za DWA tygodnie, które podał Azazel.
      _tm_, podejrzewam, że różnica się bierze stąd, że mój koszt to jest tylko MÓJ koszt, bo jadąc w 10 osób, wszystko dzieliliśmy na 10 (bilety lotnicze dla 2 osób i waha trafiły do jednej puli wydatków na którą zrzucali się wszyscy). Wy jeździcie z rodzinami, więc chyba na wachę się nie zrzucacie :wink: Dlatego mój koszt mimo zgubienia portfela i dwóch mandatów (za jazdę bez kasku na skuterze oraz za znaczne przekroczenie prędkości na autostradzie w Austrii) jest niższy niż Wam wychodzi...
      2006 - 2016 --> O1 1.9 TDI ASV: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24133
      2016 --> O3 1.4 TSI: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=95492

Komentarz

• sdss
        Rider
        • 2010
        • 353
        • Seat

W 2008 roku było wyjątkowo tanio euro po 3.3zł. Potwierdzam dało się za 2-3tyś objechąć bo mi też tak wyszło, z tym że ja pędze życie na kempingu

Było YETI Jest LEON

Komentarz

• mkz
          Ambiente
          • 2008
          • 138

Zamieszczone przez _tm_
          Zgadza się. Można przyjąć 4000-4500 za JEDEN tydzień i dlatego dziwią mnie koszty typu 2500-3500 za DWA tygodnie, które podał Azazel.
          Nie wiem co w tym dziwnego - wydaliśmy w zeszłym roku właśnie 4,5 kPLN na DWA tygodnie - przejazd + kwatera (85 EUR/d na dwie rodziny - duży apartament) + trochę jazdy na miejscu - fakt, że z knajp to w sumie tylko lody ale i tak z małymi dwoma dzieciakami łażenie gdziekolwiek jest pewnego rodzaju utopią - no i oczywiście żarełko z Polski - przecież nie będę powietrza woził w kufrze do Cro. Oczywiście że wydać można dowolnie dużo - ale oszczędnie też można sobie tam zapewnić bardzo fajne wakacje. Oczywiście w menu sporo lokalnych ryb ale kupowanych świeżych, bezpośrednio od rybaka i przyrządzanych osobiście na grillu (zdecydowana większość apartamentów w Cro posiada grill do dyspozycji gości)

Komentarz

• fan
            Elegance
            • 2009
            • 760

Jakie sa plaze w CRO?Slyszalem,ze plaze z piaskiem jak w PL sa w mniejszosci,wiekszosc jest kamienista.Gdzie sie wybrac w wakacje,w jaki region na pierwszy raz?Ogolnie wole zwiedzac niz lezec plackiem.
            Respect All,Fear No One!

Komentarz

• AdamB
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 8038
              • Octavia IV (NX3)
              • DKZA 2.0 TSI 190 KM

fan, osobiście wolę plaże żwirowe i kamieniste w CRO niż ich piaskowe. Ich piasek to taki zmielony żwir który jest ciemny i woda w jego pobliżu jest nieciekawa. Tam gdzie są plaże żwirowe woda jest krystalicznie czysta i rekompensuje niedogodności jakimi są drobne kamienie.

Jeżeli lubisz zwiedzać to proponuje okolice pomiędzy Zadarem i Szibenikiem lub pomiędzy Splitem a Makarską. Pierwsza okolica to masz do zwiedzania z bardziej znanych miejsc Zadar, Szibenik, Wodospady Krka. Drugie okolica to masz do zwiedzania Split, Trogir, Makarską i miejscowości okoliczne, Omis i jego ruiny na skałach nad miastem. Do tego można wybrać się do Dubrownika na całodniową wycieczkę po drodze zwiedzając okolice Stonu.

Reszta na www.cro.pl
              Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• fan
                Elegance
                • 2009
                • 760

Chcialem pojechac "w ciemno"tzn bez wczesniejszej rezerwacji,czy to dobry pomysl w okresie wakacji?p.s.stronke www.cro.pl juz znam. :drive:
                Respect All,Fear No One!

Komentarz

• sdss
                  Rider
                  • 2010
                  • 353
                  • Seat

fan, spokojnie coś znajdziesz.

Było YETI Jest LEON

Komentarz

• fan
                    Elegance
                    • 2009
                    • 760

Zamieszczone przez sdss
                    fan, spokojnie coś znajdziesz.
                    Jakbym czegos nie znalazl to zawsze moge liczyc na moja octavie kombi,szkoda tylko,ze nie z calkiem plaska podloga. uchar
                    Respect All,Fear No One!

Komentarz

• AdamB
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 8038
                      • Octavia IV (NX3)
                      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

fan, a najlepiej jakbyś był na miejscu rano, wtedy najmniejszy jest stres szukania kwatery. W zasadzie jak wejdziesz do pierwszego lepszego domu z apartamentami to ja oni nie będą mieć to Cię wyślą do osoby która ma wolne miejsca.
                      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• fan
                        Elegance
                        • 2009
                        • 760

Zamieszczone przez AdamB
                        fan, a najlepiej jakbyś był na miejscu rano, wtedy najmniejszy jest stres szukania kwatery. W zasadzie jak wejdziesz do pierwszego lepszego domu z apartamentami to ja oni nie będą mieć to Cię wyślą do osoby która ma wolne miejsca.
                        dzieki za pomoc.pozdrawiam
                        Respect All,Fear No One!

Komentarz

• loyd
                          RS
                          • 2010
                          • 2342

Ponieważ wyjazd do juesej zmarł śmiercią naturalną, to dogadałem się wczoraj z takim jednym Chorwatem odnośnie miejscówek noclegowych:

Tučepi Apartmani, Tucepi Apartments, Apartmani Malina, tucepi, tučepi, croatia, accomodation,ljeto, summer, vacation, urlaub, turizam, turist, malina

Ktoś może coś na ten temat powiedzieć (był, widział itp.) ??

Komentarz

Pracuję...