Wg. mnie na tym etapie wszelki kontakt wyłącznie na piśmie. Na rozmowy był czas przed wysłaniem pierwszego pisma z wezwaniem do zapłaty.
Pismo od Dealera ASO Korczyk
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez VoitJa bym nie jechał.
Jedyne co powinni mieć do powiedzenia, to przeprosiny.
To mogą zrobić na piśmie.
Nie widzę powodów do spotkania i rozmowy.
tak czy inaczej, powodzenia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radek radziszewskiW zasadzie macie rację ja nie mam potrzeby takiego spotkania szczególnie po tym wszystkim co się wydarzyło. Jeśli rzeczywiście zależy im na spotkaniu możemy się spotkać na neutralnym gruncie w Cieszynie masa ładnych lokali do tego celu...
Takie spotkanie w celu "porozmawiania" odpuściłbym sobie, bo nic nie wniesie do sprawy. Ty będziesz sam, oni będą mieli świadków rozmowy, później będziesz się z nimi szarpał i musiał udowadniać, że czegoś nie powiedziałeś - szkoda Twojego czasu i nerwów.
Komentarz
-
-
przeczytalem caly watek niedawno, i takie przemyslenie mnie na szybko naszlo, ze lucasrally to nie jest Jacek Korczyk i suma sumarum to nie jest jego fuck up. co prawda nie potrzebnie wogle sie wypowiadal, ale nie sprawiedliwe bylo by aby on tak naprawde ponosil jako osoba z forum konsekwencje. to nie jego firma, nie on ten samochod sprzedawal. oczywiscie ASO KORCZYK POPELNILO MARKETINGOWE SEPUKU. takie rzeczy bardzo trudno sie odkreca. tak jak ktos napisal, trzeba goscia z niskim iq zeby zaczynac takie absurdalne tematy z osoba ,ktora wie jak sobie z nimi radzic.Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Witam,
czy pracujac w firmie ktora daje gdzieś du..py nie trzeba liczyć się że brud przylepi się do Ciebie?
Czy można powiedzieć - olewam tamten dział, ja jestem spoko i zajmuje się czymś innym?
Czy to nie jest rozdwojenie jaźni?
Wyraźnie widać, że kolega lucasrally znalazł się w swoistym rozkroku - sam nie wie kogo ma poprzeć - na początku - mamy na radka papiery, później - mi to wisi i powiewa
nikogo nie oceniam - sam nigdy nie wiem jak bym się zachował.
ja bym np. nie pojechał na spotkanie do dealera pomimo zżerającej ciekawości co tam wymyślił. bałbym się ze mnie zawodnik sprytnie wkurzy i nagadam coś za dużo.ech...
TomikT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lucasrallybrudnyhary, trafiłes w sedno.... dzieki.... szczerze nie obraźcie sie , ale jezeli za wypowiedzi moje dostane bana , to zastanawiam cie co na forum porabia , gosc 4x4BKF który obraza wszystkich i wszystko i tego nikt nie widzi.... sczerze skoro robie wiecej zła nizdobrego ok banujcie.... decyzja Purchawy.... ja nie czuje sie winny i tyle. Pozatym dziwne jest ze głos jednej osoby moze decydowac czy kogos wywalic czy nie... Jest to forum dla ludzi a nie dla wybranych....
p.s. Poza tym szczerych znajomości i kumpli żaden ban nie zniszcy.... A teraz wyjdzie kto jest moim znajomych, a kto tylko udawał tyle...
Dzieki za wszystko, za ciepłe słowa i te nacechowane ludzka zazdrościa , mściwoscią, i zapalczywościa niektórych osób niczym w PiS...
pozdrowionka dla wszystkich... i do zobaczyska na Spotach z prawdziwymi kumplami a nie krzykaczami nie wnoszacymi nic do sprawy tylko nadrabiajacymi chamstwem i madrościami bazarowymi...
co to za podnieta.
przede wszystkim nie rozumiem po co w ogóle zabierasz głos, skoro po pierwsze de facto sprawa ani Ciebie nie dotyczy a po drugie znasz jakieś tajemne szczegóły, których nie możesz ujawnić = nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej sprawie.
w ten sposób bronisz czegoś co jest NIE DO OBRONY, rozumiem, że ktos mógł Ci kazać to robić, ale bez przesady, nie róbmy z siebie idiotów.
daruj sobie ten wzniosły ton o przyjaciołach i innych pierdach, bo jak zwykle w takiej sytuacji zalatuje to potworną tandetą i niczym więcej.
jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia - powiedz, jeśli nie - nie ma sensu się odzywać, za krótko jesteś na forum, żeby wiedzieć, że od razu zostaniesz zlinczowany :?:
te głosy, które się pojawiły o banowaniu Łukasza - chyba coś się komuś w główce poprzestawiało :?: ad:
gratuluję wyobraźni.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
radek,
jeżeli można coś doradzić, to nie powinieneś się z nimi spotykać na pogawędkę tylko niech przyślą swoje stanowisko na piśmie. Do tej pory jakoś porozumiewali się tą drogą więc dlaczego teraz taka zmiana? Wiadomo, chcą ugody.
Jeszcze Ty masz jechać do nich, bez sensu. Niech przysyłają pismo, nie mają zbytnio wyjścia..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez amlasradek,
jeżeli można coś doradzić, to nie powinieneś się z nimi spotykać na pogawędkę tylko niech przyślą swoje stanowisko na piśmie. Do tej pory jakoś porozumiewali się tą drogą więc dlaczego teraz taka zmiana? Wiadomo, chcą ugody.
Jeszcze Ty masz jechać do nich, bez sensu. Niech przysyłają pismo, nie mają zbytnio wyjścia..
Żeby nie było tak, że ustnie na spotkaniu uzgodnicie że nic do siebie nie macie, a za dwa lata Korczyk uzna że nie wywiązałeś się z wezwania do zapłaty i od nowa sprawę będzie kręcić.4x4
Komentarz
-
-
Gnoje wycofali to auto z otomoto, chyba skumali, że na OCP głośno o sprawie. Pewnie widzą , że dużo szumu się zrobiło.
Ja bym to podał do prasy i telewizj, niech wiedzą co za kombinacje ten Korczyk odpierdziela. Najpierw sprzedaje szmelc, a później chce jeszcze kase wyłudzać.
Powodzenia w walce z baranami. Obsmaruj im dupsko :wink: za całą tą akcję.
Komentarz
-
-
Tylko idiota by wylał lucasrally z roboty.
1. Chłopak chciał bronić interesów firmy w której pracuje, pomimo, że nie on jest sprawcą problemu.
2. Jest już doświadczonym pracownikiem (a ta sytuacja może to doświadczenie jeszcze zwiększyć), obrotnym (handluje na forum, pomimo, że mógłby siedzieć za biurkiem i gwizdać na resztę). Specjalistów się nie wywala, nawet po dużych wtopach - chyba że ta wtopa nie jest pierwsza.
Jeżeli już, to do odstrzału powinien być ten co to pismo napisał.
A spotkanie, to pewnie chcą robić bo przeczytali forum, zobaczyli ile sprzedali tu samochodów przez ostatni rok i teraz cyferki sprzedaży okazały się o wiele większe niż te cyferki od Radka.
Pewnie bym poszedł na to spotkanie (chyba że jest bardzo daleko, bo z tego co widzę to w innym mieście), ale na pewno nie sam.
Dodatkowo skonsultowałbym się z kimś kto na prawie się zna, bo pomimo szacunku do ludzi tutaj się wypowiadających i ich wiedzy, na forum pisane poglądy, fakty i tezy są oczywiste, a w rzeczywistości mogą nie być.
[ Dodano: Sro 16 Lut, 11 08:41 ]
Zamieszczone przez sew1981Gnoje wycofali to auto z otomoto, chyba skumali, że na OCP głośno o sprawie. Pewnie widzą , że dużo szumu się zrobiło.
O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez brudnyharyAle na miejscu Purchawy i twoim nie szafował bym tak mocno banami i wyrzucaniem
Zamieszczone przez brudnyharypoza tym on handluje nowymi samochodami a używki sprzedaje jego firma a on na to już raczej nie ma wpływu
Radek na spotkanie zabieraj dyktafon i dwie osoby żeby w razie W mieć świadka.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
tomek
...Idiota pismo napisał i raczej sam z tej roboty się nie wywali. Na to bym nie liczył.
Obrona dobrego imienia firmy to rzecz chwalebna, ale publikacja dokumentów dotyczących firmy jej kontrahentów i klientów to poważne wykroczenie, obwarowane licznymi sankcjami od kary grzywny, do pozbawienia wolności do dwóch lat.
Z obrony dobego imienia firmy wyszło niewiele, a raczej nic. Opublikowane dokumenty nic nie wniosły do sprawy, a groźby ujawnienia innych "porażających" kwitów mogą świadczyć, że autor "przecieku" posiada dostęp do dokumentów, których publikacja może narazić firmę na straty i utratę wiarygodności.
A handlowców na rynku pracy jest pod dostatkiem. Serio.
Łukaszowi życzę aby sprawa rozeszła się "po kościach", a na przyszłość proponowałbym zastanowić się nad konsekwencjami prawnymi pewnych kroków.
Komentarz
-
-
Do połowy doczytałem wątek, dalej żal ściska d........ i nóż się w kieszeni otwiera.Weż dyktafon , nagraj to całe tałatajstwo, całą sprawę opisz z dowodami i w media to puść, zresztą dobrze, że to tu opisałeś, kolejny dowód.
Trzeba temu dearowi dowalić z grubej rury, jak w takie klocki se leci. Teraz pewnie nie wie co z tym zrobić, zamotał się sam. OCePki górą :wink:
Tobie powinni wypłacić za chęć wyłudzenia hajsu i za stracone nerwy :wink:
Komentarz
-
Komentarz