Ale z tego co widzę to gość już zakończył aukcję...
OCP na allegro
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez winni77jednak właśnie ona daje mi poczucie przynależności do grupy ludzi którzy niosą sobie nawzajem bezinteresowną pomoc.
[ Dodano: Pią 11 Lut, 11 00:07 ]
Zamieszczone przez PiratkaJeśli ktoś nie ma czasu na spot, nie powinien przynależeć do OCP,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasco do członków OCP z zagranicy wyznaje zasadę że im sie należy wlepa wysłana pocztą
ech, chyba jednak pojadę na jakiś najbliższy spot w Krakowie, bynajmniej nie z powodu wlepy, bo te są na allegro :twisted: ale by poznać kolegów i może coś tam poprzestawiać w sterownikach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962czytając admina w temacie wlep "nie wiem, czy nie był nim SZKODA przynajmniej ten kto zamknął temat" to chyba pcha się do piachu co najmniej, bo utrudnia otrzymywanie wlep
ja to chyba ułatwiam raczejsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukeale by poznać kolegówMoje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
No ale muszę tutaj kolegom wytknąć drobną niekonsekwencje z tymi wlepami
Mianowicie są jakieś (w sumie dość niezrozumiałe) restrykcje, że trzeba pojawić się ... razy na spocie (wpisać odpowiednią liczbę, w zależności od regionu / osób mających dostęp do 'legalnych' naklejek :lol: ).
Ale każdy user może zamówić koszulkę, polar i całą garderobę i paradować z logiem OCP po świecie - żaden problem.
Każdy user może zamówić logo OCP na przód - żaden problem, i tak jeździć po szosach Europy.
Każdy user może zamówić kubki, smycze, wycieraczki i inne gadżety z logo naszego forum, które - zdaniem niektórych - spowodują publiczne nieautoryzowane sugerowanie przynależności do społeczności, do której się jednak nie należy, bo nie było się na spocie :szeroki_usmiech
Lata temu działałem na pl.misc.samochody - były wlepy, ich otrzymanie nie stanowiło dla nikogo problemu i tak to powinno raczej działać i tutaj. Dużo większa społeczność była/jest na tamtej grupie, jak sądzę.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi, naklejka na samochodzie nie jest raczej szczytem marzeń facetów w naszym wieku
Dystrybucja na allegro w celach wyłącznie zarobkowych i przez osoby niezwiązane z forum jest naganna, ale nie róbmy z tematu wlepy sprawy krzyża katyńskiego :P
Jak ktoś chce - dać mu i już. Fajnie, że chce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukeJak ktoś chce - dać mu i już. Fajnie, że chce.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12a potem gościa obtrąbić na ulicy i odebrać w zamian zabójcze spojrzenie, wyczytując z ruchu ust "o co Ci k... chodzi pal...cie" lub temu podobne. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplza wiele razy musiałem przeżywać podobną sytuacje o której piszesz ...skoro trąbisz na kogoś z wlepą, a on udaje "głupa" ...... swoją drogą na początku pewnie ciężko jest przestawić się mentalnie, że ktoś może trąbić bo mnie pozdrawia, a nie że ma jakieś wąty do mojego "stylu" jazdy :idea:
Zamieszczone przez tomekjmoplsam już nie wychodzę z inicjatywąSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Wojtas_Poznań, masz rację - tylko zauważ z łaski swojej od kiedy jestem na tym forum - uwierz mi, że nie doszedłem do powyższych wniosków po jednej porażce - po prostu było tego już nadto :? - tyle z mojej strony
P.S. Jeszcze mi się przypomniało - zdarzało się nawet, że oklejony szkodnik potrafił zaparkować (nie raz) pod moja firmą, chcąc nie chcąc musiał przedefilować koło mojego samochodu wchodząc do budynku (parkuję praktycznie przy samym wejściu) - oczywiście na forum zero reakcji w odpowiednim topiku ... - celowo ja nie pisałem pozdrowień żeby zaobserwować czy kierownik kumaty ... Niemniej jestem świadom, że czasem obowiązki dnia codziennego nie pozwalają wchodzić na OCP raz po raz - co oczywiście w niczym nie usprawiedliwia tych "nemo" po obtrąbieniu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplWojtas_Poznań, masz rację - tylko zauważ z łaski swojej od kiedy jestem na tym forum - uwierz mi, że nie doszedłem do powyższych wniosków po jednej porażce - po prostu było tego już nadto :? - tyle z mojej strony
Komentarz
-
-
Kolega zakupił Octavkę z wlepą na klapie i dopiero ode mnie dowiedział się o co chodzi.
Po głębszym zastanowieniu przypomniał sobie, ze faktycznie, jacyś nieznajomi na niego trąbili i machli.
Niestety, auto jak na zakup od klubowicza zapuszczone jak kurnik.
...Ja tłumaczę coś o maniakach i fachowcach, a on w odpowiedzi otwiera drzwi i pokazuje chlew i wiszącą podsufitkę...
Może wlepa z Allegro...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplNiemniej jestem świadom, że czasem obowiązki dnia codziennego nie pozwalają wchodzić na OCP raz po raz - co oczywiście w niczym nie usprawiedliwia tych "nemo" po obtrąbieniuZamieszczone przez MickulNa moich 10-15 obtrąbien dostałem w odpowiedzi tylko dwie, więc wiem co czujeszwracając do sytuacji gdy ktoś kupuje auto z wlepą.... to może sprzedający powinien pomyśleć o usunięciu wlepy przed sprzedażą (zakładając że był/jest to użytkownik forum), albo sprzedawać auto z dodatkową "instrukcją" do wlepy ?
Zamieszczone przez tomekjmoplsą tu jeszcze starsze starowinkichodziło mi raczej o docenienie tych, którzy na to IMO zasługują
SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_Poznańto może sprzedający powinien pomyśleć o usunięciu wlepy przed sprzedażą (zakładając że był/jest to użytkownik forum), albo sprzedawać auto z dodatkową "instrukcją" do wlepy ?
Komentarz
-
Komentarz