nie kończy na jednym kiepsko zorganizowanym zlocie w Krościenku
nie wiem po co to napisałeś , IMO nie powinieneś tego tu robić.
Sprawa została wyjaśniona i zamknięta a to tak samo gdyby ktoś się do Ciebiep rzyczepił , że po pijaku obrzygałeś kibel w wieku 17 lat :evil: :idea:
Nie drążmy tego tematu , koniec kropka.
Nie byłem , nie widziałem ale troche sie dowiedziałem .
No nic , jesteśmy tacy znani , że nawet na alledrogo się pojawiamy :lol:
Powiesiliśmy na gościu Psy :lol:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
macherstudio, a nie lepiej zrobić samemu logo i obdarowywać? :szeroki_usmiech djczas, masz absolutnie rację ja jestem nowy na forum ale nie wyobrażam sobie by na takich rzeczach jak wlepka zarabiać!
Jeśli ktoś nie ma czasu na spot, nie powinien przynależeć do OCP
dziękuję ledwo się zapisałem, już mam się pożegnać ?!! :shock:
bez urazy.... tak jak ja rozumiem pasję i zaangażowanie w życie forum niektórych z WAS, tak samo Wy powinniście uszanować to, że ktoś ma inne sprawy oprócz siedzenia non-stop na forum albo jeżdżenia na spoty :P także tutaj po cichu wyrażam opinię podobną do Agamek12 i chociaż nie jestem znawcą motoryzacji (od jeżdżenia są kierowcy, od naprawiania mechanicy ) i pewnie nie za wiele tu komuś pomogę, to właśnie przez to forum chcę się jakoś "identyfikować" z fajnymi mam nadzieję ludźmi, którzy tak jak ja jeżdzą przeważnie Octavią amen
Zamieszczone przez alfee
Cytat:
i znowu temat się zaczyna. Zaraz ktoś tutaj napisze: "cześć jestem tu nowy, jak można zdobyć wlepe OCP"
I znajdzie link do aukcji i sobie kupi
ja jestem nowy, znalazłem i sobie nie kupiłem i szczerze powiedziawszy nawet mi to przez myśl nie przeszło (tak, tak ... poznańska oszczędność :P ) bo już zostało tu napisane - frajerstwo trzeba tępić a nie opłacać
po cichu liczę że może coś drgnie w Poznaniu.... i będą spoty OCP.. i mogą sobie być razem z SCP czy nawet innymi, jak sobie ktoś wymyśli .... podoba mi się idea.... w sumie My - emeryci w kapeluszach powinniśmy trzymać się razem i sobie pomagać i wtedy sobie pojadę na spot - okleję auto wlepą albo i dwiema - jak szaleć to na maxa i pewnie jak mnie ktoś obtrąbi, to z początku popatrzę jak na debila .... ale co później będzie śmiechu (brzmi zbyt idealnie ? hmm... ale nie znaczy że nie może tak być )
sorki za OT !
a przy okazji jedno małe pytanie: rozumiem ideę WLEP, że ktoś to kiedyś wymyślił, zrobił itp itd.... a czy są jakieś oficjalnie wyznaczone osoby do "rozdawania" wlep na spotach ? bo poszukuję kogoś takiego w poznaniu
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
ooo stary, w poznaniu to już drgało, tak drgało że sekcja poznańska została w całości rozwiązana i usunieta z forum...
nie znam szczegółów tej historii bo przez rok straciłem kontakt z forum a to było akurat wtedy - chętnie bym się dowiedział o co tak naprawdę wtedy poszło
Zamieszczone przez Wojtas_Poznań
czy są jakieś oficjalnie wyznaczone osoby do "rozdawania"
nie ma takich osób - w każdym rejonie jakoś tak się dziwnie dzieje że taki leader co się takimi rzeczami zajmuje to pojawia się spontanicznie z własnej inicjatywy
ooo stary, w poznaniu to już drgało, tak drgało że sekcja poznańska została w całości rozwiązana i usunieta z forum...
słyszałem jakieś plotki na ten temat... szczerze - nie było mnie wtedy, więc teoretycznie mam to w (_)_) mam tylko nadzieję, że nie będę jakoś "specjalnie" postrzegany przez pryzmat tamtych "wydarzeń" a że w życiu tak bywa, że czasem ktoś się pokłóci.... pytanie czy warto było ? może czasem dobrze jest wyciągnąć rękę na zgodę ? (tylko myślę nie znam sprawy, więc nic nikomu nie sugeruję żeby było jasne !!)
ja wiem że można, wszystko można pytanie tylko po co ? skoro wlepy dostaje się na spotach - to trzeba być twardym a nie miętkim i pojechać na spot idąc na łatwiznę, to kupiłbym na wspominanej aukcji na alledrogo :P
Ale słuchajcie poznaniacy .... Czy trzeba Wam kogoś do organizowania spotów? Jest odpowiedni wątek na forum - niech jedna osoba zaproponuje miejsce i czas i tylko się zjechać :-) NIC WIĘCEJ NIE POTRZEBA, żeby zorganizować spota :-) :-)
Ale słuchajcie poznaniacy .... Czy trzeba Wam kogoś do organizowania spotów? Jest odpowiedni wątek na forum - niech jedna osoba zaproponuje miejsce i czas i tylko się zjechać :-) NIC WIĘCEJ NIE POTRZEBA, żeby zorganizować spota :-) :-)
O to to
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
spoty są nawet co 2 tygodnie z jednym małym "ale" - nie OCP ale SCP. Jeżeli chodzi o ludzi, to znaczenia nie ma żadnego IMO ..... ale wlepa już inna :P więc tak jak mówiłem..... będzie trzeba dwie sobie na dupsko wkleić, żeby wszędzie być rozpoznawalnym, a nie tylko na dzielnicy a tu wracamy do wcześniejszej kwestii : nie ma "rozdawacza wlep OCP" w Poznaniu ? albo i jest, tylko skutecznie się ukrywa :P
To przyjedź do Rzeszowa Ale temat wlepy zobowiązuję, osoby które poruszają się oklejonym autem powinny wiedzieć jak się zachować. Trąbisz na takiego osobnika a on ci w główkę puka, bo nie ma pojęcia co ma przyklejone.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
ale że co że jak ? pozdrawiasz każdego kto Cię obtrąbi czy to jakaś sugestia że ktoś tu nie wie jak się zachować ? :P :diabelski_usmiech
dobra, kończymy z tym OTem sprawę spotów i wlep wiadomo gdzie można pociągnąć
wracając do sedna sprawy - udało się już wyrwać tego chwasta z allegro ?
Piratka napisał/a:
Jeśli ktoś nie ma czasu na spot, nie powinien przynależeć do OCP
dziękuję ledwo się zapisałem, już mam się pożegnać ?!! :shock:
źle mnie zrozumieliście
wiadomo że niektórzy mają makabryczne km do przejechania, lub inny powód, chodzi mi tylko o to żeby nie były rozdawane poza OCP i żeby osoba która je rozdaje wiedziała komu przesyła wlepe
Informuję, że wszelkie zgłoszenia przyjmujemy wyłącznie od właściciela praw.
Pozdrawiam,
--
Estera Cypryjańska
Niech ktoś napisze ze ma prawa autorskie i może usuną
Tylko jedna osoba nie napisze a nie 10 :P ops: :diabelski_usmiech
Na pewno będą chcieli jakiś świstek, że masz te prawa autorskie... tak tego się nie załatwi
Ja poprosiłem, żeby wysłali mi kopię zgody właściciela praw do wykorzystywania loga, a jak nie to, żeby zablokowali aukcję. Na razie nic nie odpisali...
Komentarz