i znowu temat się zaczyna. Zaraz ktoś tutaj napisze: "cześć jestem tu nowy, jak można zdobyć wlepe OCP" :evil:

ledwo się zapisałem, już mam się pożegnać ?!!
:shock:
i chociaż nie jestem znawcą motoryzacji (od jeżdżenia są kierowcy, od naprawiania mechanicy
) i pewnie nie za wiele tu komuś pomogę, to właśnie przez to forum chcę się jakoś "identyfikować" z fajnymi mam nadzieję ludźmi, którzy tak jak ja jeżdzą przeważnie Octavią
amen 
i szczerze powiedziawszy nawet mi to przez myśl nie przeszło
(tak, tak ... poznańska oszczędność :P ) bo już zostało tu napisane - frajerstwo trzeba tępić a nie opłacać 
podoba mi się idea.... w sumie My - emeryci w kapeluszach
powinniśmy trzymać się razem i sobie pomagać
i wtedy sobie pojadę na spot - okleję auto wlepą albo i dwiema - jak szaleć to na maxa
i pewnie jak mnie ktoś obtrąbi, to z początku popatrzę jak na debila .... ale co później będzie śmiechu
(brzmi zbyt idealnie ? hmm... ale nie znaczy że nie może tak być
)
mam tylko nadzieję, że nie będę jakoś "specjalnie" postrzegany przez pryzmat tamtych "wydarzeń"
a że w życiu tak bywa, że czasem ktoś się pokłóci.... pytanie czy warto było ? może czasem dobrze jest wyciągnąć rękę na zgodę ? (tylko myślę
nie znam sprawy, więc nic nikomu nie sugeruję żeby było jasne !!)
pytanie tylko po co ? skoro wlepy dostaje się na spotach - to trzeba być twardym a nie miętkim i pojechać na spot
idąc na łatwiznę, to kupiłbym na wspominanej aukcji na alledrogo :P
k
nawet co 2 tygodnie
z jednym małym "ale" - nie OCP ale SCP. Jeżeli chodzi o ludzi, to znaczenia nie ma żadnego IMO ..... ale wlepa już inna :P więc tak jak mówiłem..... będzie trzeba dwie sobie na dupsko wkleić, żeby wszędzie być rozpoznawalnym, a nie tylko na dzielnicy
a tu wracamy do wcześniejszej kwestii : nie ma "rozdawacza wlep OCP" w Poznaniu ? albo i jest, tylko skutecznie się ukrywa :P
Ale temat wlepy zobowiązuję, osoby które poruszają się oklejonym autem powinny wiedzieć jak się zachować. Trąbisz na takiego osobnika a on ci w główkę puka, bo nie ma pojęcia co ma przyklejone.
k
w końcu to rzut beretem :diabelski_usmiech
hehe :P oczywiście żartuję
w końcu to rzut beretem :diabelski_usmiech
hehe :P oczywiście żartuję 
pozdrawiasz każdego kto Cię obtrąbi czy to jakaś sugestia że ktoś tu nie wie jak się zachować ?
:P :diabelski_usmiech
sprawę spotów i wlep wiadomo gdzie można pociągnąć 
ledwo się zapisałem, już mam się pożegnać ?!!
:shock:
ops: :diabelski_usmiech

k
ops: :diabelski_usmiech
Komentarz