To, jeśli można się dołączyć do tego tematu to polecałbym osobiście Canona350.
Dlaczego? a mianowicie. Miałem D70, miałem tez okazję bawić się Canonem 350 a obecnie posiadam FUJI S3 Pro na bazie Nikona F80. Z całą pewnością mogę stwierdzić ze Nikon D70 robi dobre fotki, ale dla osoby nie robiącej wiele zdjęć może sprawiać problemy techniczne (przepały, źle dobrane światło itp) Natomiast canon jest bardziej amatorski, ale za to dopracowany pod względem programów tematycznych i trybów auto. Zdjęcia z jego matrycy CMOS są nieporównywalnie ładniejsze. Piękne kolorki! Trochę ubarwia
ale wiele osób to lubi. Jest mniejszy przez co wygodniejszy bo można go zawsze mieć przy sobie, D70 nie jest już takie kompaktowe ale jak zwrócił uwagę lyzy 110 lepiej leży w dłoni. I tak można prawdę powiedziawszy godzinami rozprawiać o tych aparacikach, dlatego jak chcesz posłuchać mojej rady to weź canona. A zdjęcia z mojego byłego D70 do wglądu http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=703962# . a o szkłach to można encyklpedję napisać. Jak konkretnie chcesz rady to daj znać na pw, to coś ci doradzę. Pozdrawiam. PS nie zazdroszczę wyboru
Dlaczego? a mianowicie. Miałem D70, miałem tez okazję bawić się Canonem 350 a obecnie posiadam FUJI S3 Pro na bazie Nikona F80. Z całą pewnością mogę stwierdzić ze Nikon D70 robi dobre fotki, ale dla osoby nie robiącej wiele zdjęć może sprawiać problemy techniczne (przepały, źle dobrane światło itp) Natomiast canon jest bardziej amatorski, ale za to dopracowany pod względem programów tematycznych i trybów auto. Zdjęcia z jego matrycy CMOS są nieporównywalnie ładniejsze. Piękne kolorki! Trochę ubarwia

Komentarz