Zamieszczone przez gebek
Octavia RS combi vs. Golf 6 Variant, Passat Variant
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez januszdggebek, a jak zawieszenie w 180konnej cos zmienione w stosunku do 150?
przednie zaciski...i jest po prostu zajebisty...ale ja juz moge byc troche nieobiektywny :diabelski_usmiechTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
ja bym brał albo superba w kombi lub accorda bo naprawde ładnie wyglądają, passek moim zdaniem brzydki i drogi w porównaniu do tych autek, superb wygrywa przestronnością wnętrza z każdym tu wymienionym aucie co do urody to kwestia gustu i kolorua Accord ma fajne silnik i super wygląda
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Kamil
Octavia II FL 1,4 TSI 2009 Elegance Liftback
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39711
Fabia I 1,4 16V 2005 Ambiente Combi
Komentarz
-
-
Jakbym miał brać w leasing auto za 130 tysięcy, dołożyłbym te maks 20 (500PLNów w racie miesięcznej więcej) i kupiłbym poliftowego Accorda :szeroki_usmiech którego jeszcze po okresie leasingu można dobrze sprzedać lub cieszyć jeszcze ze 3 lata bezstresową eksploatacją, sylwetka tego aua jest ponadczasowa, wyposażenie kompletne. Superb - fajny IMO tylko w kombi. Oczywiście też łatwo sprzedać po 3 latach, ale mimo rozmiarów to Skoda i Honda w tej klasie są innymi samochodami. Wystarczy usiąść w Accordzie...
BTW LUKI, gratuluję dylematów!
PS. Ale ja, jako singiel i po poznaniu kilku możliwości modów kupiłbym O2 RS TSI + DSG i dołożył szperę Quaifa za 1500 funtów i przez pierwszy rok nic więcej poza audio. :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIuwierz mi, że jest to dla mnie dylemat, bo mam tym autem jeździć 3 lata, a nie chcę się nim znudzić
nie przepadam za marką vw ale jakbym miał brać to tylko Passat CC ale i tak obstawiam SII choć jedna i druga gablota dziwnie by u mnie pod blokiem wyglądała 8)
Komentarz
-
-
LUKI jak juz zastanawiasz sie nad RSem to te 6k roznicy pomiedzy dieslem a benzyna to akurat bedzie roznica w kwocie wydanej na paliwo, ale za to w tsi bedzie wiekszy power :diabelski_usmiech. Wiec diesla w przebiegach okolo 30k w tym przypadku bym stanowczo odrzucilJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Ja bym się chyba skusił na RS z silnikiem benzynowym 200 KM - w razie potrzeby będzie można bez problemu pomodzić na dużo większe moce :diabelski_usmiech Aczkolwiek w trasach wyjdzie zapewne oszczędniej z dieslem 2.0 TDI 170 KMJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez witachuja bym brał albo superba w kombi
także teraz czekam na info od Mihau'ajakie rabaty etc
Zamieszczone przez plichaKurcze LUKI zazdroszczę Ci dylematu. Ale na poważnie to S2. Jak zjeżdżę swoją Fabię to obok mojej Octavii stanie takie cudeńko.
może taki Ci się podoba?
http://otomoto.pl/skoda-s...-C15298752.html
a aukcja super! tylko, że ja chcę ciemny środeczekthx za linka
hotrain, no też myślę, że 150tysi to max
Garret, niestety, albo i stety dla mnie TYLKO VAG
Zamieszczone przez lendpo 3 latach wykupujesz czy życie pokaże ?
nie przepadam za marką vw ale jakbym miał brać to tylko Passat CC ale i tak obstawiam SII choć jedna i druga gablota dziwnie by u mnie pod blokiem wyglądała 8)
pewno wykup za ten 1% i zostanie w rodzinie a jak nie to pośmigam nim chwilę i na handel
Zamieszczone przez Big WojtekPassat CC :slinka
Zamieszczone przez radekgwLUKI jak juz zastanawiasz sie nad RSem to te 6k roznicy pomiedzy dieslem a benzyna to akurat bedzie roznica w kwocie wydanej na paliwo, ale za to w tsi bedzie wiekszy power :diabelski_usmiech . Wiec diesla w przebiegach okolo 30k w tym przypadku bym stanowczo odrzucil
dziś na jeździe testowej Passatem 2.0TDI 170HP DSG ale w sedanie, kolunio wyliczył, że przy teoretycznie 30kkm/rok w leasingu na 3 lata to różnica ceny TDI vs. TSI wyjdzie na 0
Mam się zastanowić czy warto dokładać różnicę! Ale jak się zapierdala to chyba warto.....
A jak przebiegi wejdą na pułap 50kkm/rok bo jest to bardzo możliwe?...
btw
całkiem całkiem zapierdala 170HP w TDI/DSG :!:
Ale jak miałbym brać Superba, to naprawdę wolałbym Paska...
Zamieszczone przez McGanAczkolwiek w trasach wyjdzie zapewne oszczędniej z dieslem 2.0 TDI 170 KMkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2W takim razie bierz Paska Tdi 170 z DSG i oszczedny i zapierdala.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
LUKI, a może jakaś s3? :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIdziś na jeździe testowej Passatem 2.0TDI 170HP DSG ale w sedanie, kolunio wyliczył, że przy teoretycznie 30kkm/rok w leasingu na 3 lata to różnica ceny TDI vs. TSI wyjdzie na 0W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyZamieszczone przez LUKIdziś na jeździe testowej Passatem 2.0TDI 170HP DSG ale w sedanie, kolunio wyliczył, że przy teoretycznie 30kkm/rok w leasingu na 3 lata to różnica ceny TDI vs. TSI wyjdzie na 0
może dojść spokojnie do 50kkm/rok
także muszę to również brać pod uwagę
Zamieszczone przez piramidaLUKI, a może jakaś s3? :wink:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
lend, za trzy lata chcę dobre A4...
plany mamy ambitne, także teraz też chcę dobry samochód
co nie zmienia faktu, że O2RS TDI DSG też jest dobrą alternatywą!
a SII jakoś mi nie podchodzi ...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Tak wlasnie do 150k to SII,OIIRS,Accord,Pasek,Mazda6
w drugiej kolejnosci Avka,Mondeo,Insignia,508,i40,C5.
No a pod i ponad 200k to juz BMW i Audi
bardzo dobrze piszesz!
O2RS TDI DSG/Passat Variant 2.0TDI 170HP DSG
chociaż Kowal nakręca mnie na TSI
tylko chciałbym dostać pod nogę O2RS TSI DSG albo Passata 2.0TSI 210HP DSG, wtedy będę mieć porównanie
Zamieszczone przez lendLUKI, masz gust ale chodziło mi ze te 3 lata szybciutko zlecą.Skoro 50 kkm robisz tzn , że tyrasz jak wół.
A4 ?? Małe gabarytowo jakieś takie chyba...
masz rację, będzie się ciężko pracować to zleci szybko :!:
tylko, za te 3 lata to już chcę posiedzieć w nowym biurze, więc A4 Avant 3.0TDI Quattro będzie idealne
No chyba, że będzie bardzo dobrze to nowe RS4 Avant bo ma wyjść w 2012 :twisted:
ps.
a na info w sprawie rabatów na Passata muszę poczekać, taką informację dostałem od Mihau'a
w ostateczności wezmę O2RS TDI DSG i też będzie kox :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKI)
tylko, za te 3 lata to już chcę posiedzieć w nowym biurze, więc A4 Avant 3.0TDI Quattro będzie idealnea może potrzebujesz jakiegoś pracownika, odpalasz mi za 3 lata to 3 letnie autko i przepisuje się do Ciebie
telefon i kompa mogę przemilczeć
:diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz