LUKI, jak masz tyle km robić rocznie, to weź to w czym czujesz się wygodniej, takie moje 2 grosze do tematu...
Octavia RS combi vs. Golf 6 Variant, Passat Variant
Zwiń
X
-
lend, no problem
Zamieszczone przez dwaokaLUKI, jak masz tyle km robić rocznie, to weź to w czym czujesz się wygodniej, takie moje 2 grosze do tematu...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
tomek,
trasia/miasto
sam/dziewczyna
komfort/dobre prowadzenie
dla mnie O2RS/Passat Variant
S2 jakoś mi nie podchodzikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Mihau, ale jak gość nie chce to go na siłę nie namawiajcie :szeroki_usmiech znając życie to pewnie skończy sie na pasku :Psuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauDobrze skonfigurowany Superb też bardzo ładnie się prezentuje. Dobra felga + Black Pearl lub Brąz Mocca i będzie git. Szkoda tylko, że tych foteli z Pakietu Sport II jak w Passku nie ma.
Np. takie coś:
bardzo dobrze się prezenci
Zamieszczone przez piramidaMihau, ale jak gość nie chce to go na siłę nie namawiajcie :szeroki_usmiech znając życie to pewnie skończy sie na pasku :P
Zamieszczone przez MihauAle ja nie namawiam.
Różnica między TDI to 22 895 PLN, a TSI 26 639 PLN (Passat vs Octavia)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Mihau,
ale dobrze skrojony Superb wychodzi mi drożej niż Passat...
nie wiem czy czegoś nie popierdoliłem, ale naprawdę jest różnica :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
LUKI, no niestety tak polityka VAGa. Podniosła cenę Superba, żeby Passat lepiej się sprzedawał. Ktoś chyba wrzucił nawet artykuł wrzucał na forumie.
Zamieszczone przez LUKIskąd Ty go wyrwałeś?
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez MihauAle ja nie namawiam.
Różnica między TDI to 22 895 PLN, a TSI 26 639 PLN (Passat vs Octavia)
Komentarz
-
-
podzielam zdanie szkody, ze imo biorac pod uwage wyglad passat jest ladniejszy od superba w ktorym nie podoba mi sie przodJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihauszkoda, w porównaniu do B6FL (czy. poprzednik) to Superb lepiej wyglądał, a w porównaniu do B6FLFL (czyt. nówki) to bezkonkurencyjnie Passat.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihauszkoda, w porównaniu do B6FL (czy. poprzednik) to Superb lepiej wyglądał, a w porównaniu do B6FLFL (czyt. nówki) to bezkonkurencyjnie Passat.
Za bardzo upodobnili go do reszty mniejszych, gdzie to wygląda lepiej (np. Golf), ale do Paska mi to zupełnie nie pasuje.
Zdecydowanie wolałbym Superb-a. Budzi respekt imo 8)
Komentarz
-
-
LUKI, no niestety tak polityka VAGa. Podniosła cenę Superba, żeby Passat lepiej się sprzedawał. Ktoś chyba wrzucił nawet artykuł wrzucał na forumie.
Zamieszczone przez Mihaujeżeli masz możliwości $$ to ja bym dokładał
Zamieszczone przez szkodaale Panowie, czy naprawdę ktoś uważa, że superb wygląda lepiej od paska :?: :!:
kwestie techniczne pomijam, bo można przyjąć, że auta są takie same.
dla mnie Passat b7!
Zamieszczone przez MihauDla mnie najlepszy Passat to był B5FL Variant W8 z pakietem chrom i póki co nic nie przebiło go ale blisko miał R36 B6FLkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jama89Zamieszczone przez LUKImuszę to przeanalizować, taki 2.0TDI DSG byłby git
niestety już zdrowo przekracza budżet
dzięki Mihau'owi mam szansę na Varianta 2.0TDI DSG 170HP
ale muszę przeanalizować co i jakkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez jama89Zamieszczone przez LUKImuszę to przeanalizować, taki 2.0TDI DSG byłby git
niestety już zdrowo przekracza budżet
dzięki Mihau'owi mam szansę na Varianta 2.0TDI DSG 170HP
ale muszę przeanalizować co i jaksuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidadołożysz stówkę do raty miesięcznej i będzie
tiaaaakkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez piramidadołożysz stówkę do raty miesięcznej i będzie
tiaaaakJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radekgwZamieszczone przez LUKIZamieszczone przez piramidadołożysz stówkę do raty miesięcznej i będzie
tiaaaak
dlatego muszę przeanalizować na co mogę sobie pozwolić
Skoda Octavia kombi RS TDI DSG albo Vw Passat Variant TDI DSGkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radekgwLUKI napisał/a:
piramida napisał/a:
dołożysz stówkę do raty miesięcznej i będzie
tiaaaak
mozna caly czas..
a wiecie ze mam golfa 6 od 3 tygodni i jeszcze nim nie jeździłem :diabelski_usmiech , tak więc się nie wypowiem na temat co lepsze , ale podobno bardzo cichy...
Zamieszczone przez LUKISkoda Octavia kombi RS TDI DSG albo Vw Passat Variant TDI DSG
[ Dodano: Pon 11 Lip, 11 10:57 ]
Zamieszczone przez radekgwLUKI napisał/a:
piramida napisał/a:
dołożysz stówkę do raty miesięcznej i będzie
tiaaaak
mozna caly czas..
a wiecie ze mam golfa 6 od 3 tygodni i jeszcze nim nie jeździłem :diabelski_usmiech , tak więc się nie wypowiem na temat co lepsze , ale podobno bardzo cichy...
Zamieszczone przez LUKISkoda Octavia kombi RS TDI DSG albo Vw Passat Variant TDI DSGO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz