Zamieszczone przez dato
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Jak wygląda sprawa płatności kartą na stacjach paliw w Bośni i Hercegowinie?
Paliwko mają chyba tańsze niż w Chorwacji. Pytanie tylko czy nie będzie problemów z zapłaceniem kartą na stacji?
Mam najprostrzą kartę debetową z VISA mBanku, z jakimś tam pakietem bezpłatnych wypłat z bankomatów, która w Chorwacji działa bezzarzutu.
Komentarz
-
-
seba210, W ubiegłym roku będąc w Cro zrobiliśmy sobie wycieczkę do Sarajewa i był problem z płaceniem kartą we wszystkich "knajpkach" PLN w ichniejszym banku nie uznają :evil: Dopiero dorwaliśmy McDonalds i tam dało się coś zszamać płacąc kartą .
A odnośnie tankowania to nie pomogę bo nie tankowałem w BiH
Komentarz
-
-
Czy wypad do BiH "na chwilę" wymaga jakiś dodatkowych zabiegów przygotowawczych poza ZK na auto i paszportów ? Będę całkiem blisko Mostaru mieszkał w CRO to można by podskoczyć i pozwiedzać...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
PodziękowałOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
looker, Zrobiliśmy sobie jednodniową wycieczkę do Dubrownika, przejezdżając przez BiH. Na granicy celnik zaglądnął tylko do paszportów, ZK nie chciał oglądać. Ale to był tzw tranzyt więc może dlatego potraktował nas ulgowo. Generalnie odprawa expresowa.
Co do ZK to słyszałem już różne opiniie, ale myślę, że warto ją mieć.
Wybieram się jeszcze do Mostaru i Medjugorje stąd moje pytanie o tankowanie, bo słyszałem że warto w BiH zatankować bo jest taniej. Na dystrybutorach cena za 95 2.5 (ichniejszych marek chyba)
marbab, jak to jest z tymi światłami w BiH? Ja jechałem na mijania, pomimo tego, że mam dzienne, ale ktoś wspomniał o mandacie za jazdę na dziennych
Komentarz
-
-
ale ktoś wspomniał o mandacie za jazdę na dziennych
Wnioskuję że widząc taki zestaw obcokrajowców nie zastanawiali się i zatrzymali ich , gdyby jednak skumali się szybciej to mnie by też zatrzymali tylko ciekawe za co ?. A i jeszcze jedno jak pisali mandat Krzyśkowi to koło mnie przejechało kilkadziesiąt aut z całkowicie wyłączonymi światłami więc chcieli po prostu zarobićSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Nie dało się wytłumaczyć musiałbyś na ten temat pogadać z krzynolem on też cały wieczór był wk....nySebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba210Jak wygląda sprawa płatności kartą na stacjach paliw w Bośni i Hercegowinie?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba210looker, Zrobiliśmy sobie jednodniową wycieczkę do Dubrownika, przejezdżając przez BiH. Na granicy celnik zaglądnął tylko do paszportów, ZK nie chciał oglądać.
Jeździłem kilka razy i zawsze chcieli oglądać, dopiero w zeszłym roku i w jedną i w drugą stronę ZK ich nie interesowała.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez MaicroftTak czytajac inny temat, to tak sobie przypomnialem. Sa jakies sposoby na rozmowy z Cro zeby nie bulic po 9pln/min jak to ma miejsce w tej chwili. Przynajmniej tak to wychodzi z T-mobile :evil:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
w zeszłym roku o ile dobrze pamietam było 4,98 bez różnicy czy przychodzące czy wychodząceTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftmisiekwaw, Rodzice jak byli w maju, to jakies takie chore kwoty przyszly na bilingu, sam nie wiem czemu. No i nie bylo to za polaczenie, bo polaczenia to i ponad 60zl byly :lol:4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNie mam pojecia.
Teraz patrze ze powinno byc max 5pln/min. To i tak kosmos, bo to stawki wieksze niz 15lat temu za nasze pierwsze telefony na karte
Z całych Chin+Hong Kong - 6.07 bodajże, z Japonii + prawie cała ocenia jeszcze taniej - 4.7zł/min.
Do Stanów za to grosze wychodzą - jakieś 2,2zł/min.4x4
Komentarz
-
Komentarz