Zamieszczone przez 4x4BKF
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez dudek_tWidzę że apartamenty bardzo fajne, tylko trochę za daleko/wysoko od wody jak dla mnie
Tak jak pisałem wcześniej dla mnie dużym plusem jest miejsce do parkowania (praktycznie co dziennie samochód jest w ruchu) nie muszę umawiać się z innymi kierowcami na wyjazd z posesji. 90% w tej okolicy ma horror z parkowaniem
Komentarz
-
-
Rok z Bagien, wiem że najlepiej w ciemno, byłem chyba 8 razy w CRO i zawsze w ciemno. Jednak jak można od razu coś ustrzelić to czemu nie Jakoś nie mogę się zdecydować dokąd jechać w tym roku i szukam inspiracji :twisted:
Nie wiem czy postawić na północ czy bardziej na południe, ląd czy wyspa :roll: W tym roku mam trochę krucho z kasą więc rozsądek podpowiada coś na północy (sporo bliżej) ale sam nie wiem co począć. Znam tylko termin. 17.08 wracam z pracy i o 18 wyjazd, z godzinkę po północy w Cieszynie i już wakacje :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tobi77Ja zdecydowałem jednak, że pojedziemy na Pag. Rezerwacja zrobiona, wyjazd 30.06/1.07. Ktoś jeszcze się wybiera w tym czasie?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
eaglemirek,
Mirek powiedz mi (bo jak rozumiem mykasz przez Chałupki), w męskich słowach, szczerze, jako właściciel Skody Octavia :wink: , jaki jest stan czeskiej autostrady za Ołomuńcem, a przed Brnem i do granicy z Austrią (wiem, że nie ma jej do samej granicy i brakuje ok. 50 km. autostrady w Austrii) ?
Te płyty mocno przeszkadzają ? Nigdy tamtędy nie jechałem.
pzdr
Komentarz
-
-
Rok z Bagien, Na południe jakoś mnie nie wnerwiają nawet nie jestem pewien czy nie jest już położona na nie nowa nawierzchnia albo podekscytowany wyjazdem nie zwracam na nie uwagi tylko byle do Cro :diabelski_usmiech Wracając jest jednak na pewno trochę płyt które czuć a może dlatego że już dupa ma dość siedzenia :szeroki_usmiech Samochód obciążony to i inaczej to czuć a po drugie przecież Ty Paweł masz profil 50 wiec jeszcze mniej odczujesz niż ja na 45 :diabelski_usmiech
Kiedy startujesz i gdzie tym razem jeśli wolno wiedzieć :?:
Komentarz
-
-
Urlop od 13.08.
Wyjazd w poprzedzający weeekend (jeszcze dokładnie nie wiem, czy w piątek, czy w sobotę).
No cóż jadę w ciemno, więc obiorę kurs na Primosten lub Rogoźnicę.
Ewentualnie przekroczę Omiś i poszukam czegoś na rivierze makarskiej.
Pytam o autostradę bo mocno rozważałem wariant czeski, liczyłem na polską A1 od Pyrzowic do Chałupek.
Miałbym do Pyrzowic z 2,5 godzinki od siebie, potem godzina i jestem w CZ.
Ale dupa. Nie oddadzą tego odcinka od Świerklan.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekAdamB, Wcześnie startujesz :!: Ja nigdy nie jadę wcześniej niż 21.00 W Baśka Woda i tak jestem po 12 - 13h ale fakt zawsze mam 2 kierowcę który mnie zmienia między Wiedniem a Zagrzebiem
[ Dodano: Wto 19 Cze, 12 20:30 ]
Zamieszczone przez Tobi77No to muszę to przemyśleć, chociaż mialem na tę godzinę zaplanowane spanie. Chciałem ruszyć po północy, bo rezerwację mam od 14 dopiero (Pag).
[ Dodano: Wto 19 Cze, 12 20:32 ]
Zamieszczone przez Rok z BagienTe płyty mocno przeszkadzają ? Nigdy tamtędy nie jechałem.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Panowie pewno starzy cromaniacy wiedzą ale wspomnę o ciekawej informacji którą dziś wyczytałem na cro.pl. Mianowicie ponoć od stycznia 2012 w Austrii obowiazuje nowy przepis traktujący o tym, żeby na drogach szybkiego ruchu (ekspresówki, autostrady) gdy się utworzy korek zrobić bezwzględnie między autanmi wolny pas do przejazdu pojazdów uprzywilejowanych. I to nie jak usłyszymy karetkę tylko od razu jak się utworzy korek. Jazda utworzonym wolnym pasem może nas kosztować ponad 700ojro, a jak jeszcze przez to utrudnimy przejazd np. karetce to min. 2100ojro.
Reasumując jak zacznie się korkować na autostradzie w Austrii to mamy jechac tak:
Komentarz
-
Komentarz