Zamieszczone przez eaglemirek
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
będąc w Czarnogórze, nie można odpuścić wyjazdu do Albanii :diabelski_usmiech->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Dzieki wszystkim za wskazowki. A powiedzcie mi jeszcze gdzie znajde piaszczysta plaze? Betonowe calkowicie odpadaja ew. z drobnym zwirkiem. Nak ktos ma sprawdzone miejscowki to prosze o namiary. Coraz bardziej podoba mi sie Cro :-)Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
namo
-
Zamieszczone przez eaglemirekA co sądzicie na temat drogi powrotnej na Sarajewo, z zahaczeniem o Vukovar i dalej na Budapeszt :?:
Za Dobojem odbijałem Sl. Brod, Tobie lepiej w prawo na B. Samac.
Planuj lepiej nocleg po drodze tym bardziej że coś zwiedzasz, bo z CG na raz można się zajechać. Mnie pokusiło i z tymi postojami/drzemką wyszło mi 27 h. :twisted:
Komentarz
-
-
namo
micho_m, jadę na Pag 27 kwietnia na majówkę. Zdjęcia z wyjazdu wrzucę na http://www.cro.pl/forum/.
Mam zamiar odwiedzić wszystkie te plaże
Komentarz
-
namo, gdzie bedziesz spal? Hotel, kwatera? Podziel sie info, moze byc pw (najlepiej z cenami)Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
namo
micho_m, jadę do Hotelu Pagus http://www.hotel-pagus.hr/en/
Na majówkę jest promocja 7-5, czyli siedzisz 7 dni a płacisz za 5. Pokój dwupokojowy wiec zmieścimy się ja z żoną + 2 dzieci. Wyżywienie to śniadanie i obiadokolacja. Lepsze to jak allinclusive bo obiad o 13 przerywa plażowanie.
Za całość płacę 364 euro czyli 1500 zł. Koszt przejazdu to: 2 baki paliwa za 600 zł i 200 zł na winiety i opłaty autostradowe.
Komentarz
-
namo
-
namo, poważnie przejedziesz na 2 bakach 2000 km?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
namo
Ja mieszkam blisko granicy, kilka kilometrów mam do Zwardonia, tam tankuję vervę pod korek. Paliwa w baku starcza mi na dojazd do Zadaru czyli jakieś 930 km.
Z Zadaru do Pag-u jest już kawałek.
[ Dodano: Sro 17 Kwi, 13 15:24 ]
Patrzę teraz, z Lublina masz przerąbaną trasę przez tą Słowację :-(
Komentarz
-
930 km na baku? Twoim TSI?
A przez Slowacje jest duzo gorsza droga?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
namo
Tak! Porobię zdjęcia po powrocie :-)
Gorsza w sensie że tam masz góry i gorsze drogi, czyli większe spalanie. Dopiero w Budapeszcie zaczyna się fajna autostradka.
Zwardoń -> Bratyslavia -> Budapest -> Zagrzeb do pierwszych tuleni masz praktycznie jak na stole i non stop autostradę. Tempomat na 120, obroty pod 2000 i spalanie robisz 4,8 L/KM.
Jak jeździłem przez Austrię i Słowenię to nie dość że w Austrii przez góry (jazda z góry bez gazu nie rekompensowała wspinaczki) to jeszcze Słowenia kasowała za przejazd 2x120 zł.
Komentarz
Komentarz