Ja jutro wracam... kolo 18 wyruszam. MIałem wraca w sobote ale pogoda do niczego ma byc w sobote wiec szkoda siedziec trzeba drzec na noc ( baby on board ). Od niedzieli pogoda wraca do lask wiec zycze wszystkim conajmniej takiego wypoczynku jaki miala moja rodzinka
marbab, z tym też się liczę Sprawdzałem tu i tu. Muszę sprawdzić prowizje od karty i wtedy rozstrzygnąć na podstawie lokalnych cen. A jak nie to dalej leniwo i na plaży
W Chorwacji - Baska Voda jestem z rodzinką od 30.06 do 5.07. Jadąc tam zamierzamy sobotę spędzić we Wiedniu, przenocować i zjeść śniadanko w http://www.gasthof-post-nestelbach.at/ .
W drodze powrotnej nocleg nad Balatonem i gitara.
Apartament (2+2) w CRO mam po 50 Euro, gdyż jest tylko 5 dni, co akurat mi spasowało.
Może wreszcie jakiegoś OCP-ka spotkam na żywo
No ja waslnie wróciłem z Murteru(wyspy), nie obylo sie bez niespodzianek. Otóż w Mikulovie, karteczka na dystrybuorze NIEMA GAZA Przejechałem cał czechy brak stacji z LPG w nocy. Miałem cos paliwa wiec dojechałem do granic PL CZ z mysla ze zaraz bedzie stacja... zatankowame dopiero na A4, gdy auto zaczeło juz przerywac na PB. Niepotrzebny stres który sam sobie zgotowałem, nie bedac swiadomym ze na A1 w PL nie ma stacji :-D
Jak by kto reflektowałm wam winietki CZK do 15.07 i Austria od wczoraj na 10 dni.
Przejechałem cał czechy brak stacji z LPG w nocy. Miałem cos paliwa wiec dojechałem do granic PL CZ z mysla ze zaraz bedzie stacja... zatankowame dopiero na A4, gdy auto zaczeło juz przerywac na PB. Niepotrzebny stres który sam sobie zgotowałem, nie bedac swiadomym ze na A1 w PL nie ma stacji
Jak zjechałeś z A1 na objazd mostu w Mszanie, to po zjeździe z A1 na 933, trzeba było nie skręcać w lewo na 930, tylko jechać na skrzyżowaniu prosto do centrum Jastrzębia Zdrój i za 2,5km jest BP :wink: a tam jest Lpg po 2,19 I do domku byś na luziku :drive:
Komentarz