pln na kuny nie opłaca się.
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOBiorę euro, bo mam kupione na wyjazd do Włoch a w CRO jak się da zamierzam płacić wszędzie kartami ew wymienić PLN na kuny.
ale dla mnie wygodniej brać z bankomatu (Visa) - za kilka groszy różnicy nie chce mi się stac w kolejceIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
namo
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rok z BagienZamieszczone przez eaglemirekZa około 3 tygodnie planuję start :yay: :yay: :yay:
Ja kurtka na wacie, nadal nie wiem, gdzie pojadę. :roll: :|
Chodzi mi po głowie Pakostane.
Na południe to mi się trochę nie chce bujać....
Na północy kupa ludzi i nie wiem, gdzie jechać....
Ktoś coś doradzi ? Podobało mi się w Rogoźnicy, coś w tym stylu ???Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
namo
Pozdrowienia z plaży na PaguZałączone pliki
Komentarz
-
Zamieszczone przez obrusMoże teraz lepiej
[ Dodano: Czw 04 Lip, 13 00:18 ]
Zamieszczone przez namoPozdrowienia z plaży na PaguPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez namoPozdrowienia z plaży na Pagu
ale czy uda mi się w tym roku chociażby na marny tydzień??? :cry:If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
pozdro z Makarskiej
-----
kilka szybkich spostrzeżeń:
Makarska~=Sopot,; kupa ludzi, w centrum ciasno, na plaży w centrum przeludnienie, warto przejść 2km na północ i sobie coś znaleźć - w miejscu, gdzie kończy się betonowy chodnik zaczyna robić się fajnie i stężenie człowieka na mkw. jest akceptowalne (jak dla mnie); prawie na pewno jestem pierwszy i ostatni raz w Makarskiej - Cro jest super, ale poszukamy czegoś mniej mainstreamowo-turystycznego
internet: chyba najlepiej wychodzi starter t-mobile za 20kn i potem opcja Internet Dan - 10KN za 24h internetu bez limitów - faktycznie przedwczoraj upchnąłem prawie wszystkie zrobione zdjęcia na dropboxa i nic się nie skończyło; makarska i okolice - wszędzie zasuwa HSDPA, transfery to 5-10Mpbs czyli fajnie
ceny=Polska + 30% w sklepach, za to żarcie na pasażu - wychodzi podobnie jak nad polskim morzem. kebab 25kn, fryty 15kn, 1/8pizzy 10-12kn, lody kulka 6-7kn
uwaga na wyspę Hvar przy dojeździe od wschodu przez Dvernik - okazało się, że jedyna asfaltowa droga łącząca wschód z zachodem wyspy jest akurat w remoncie (k**a chyba polskich drogowców zatrudnili) - i była kompletnie nieprzejezdna. próbowaliśmy nieutrwardzoną kamienistą trasą, ale poddaliśmy się po 6km i milionie kamieni, które próbowały rozbić nam miskę olejową :|
tyle na szybko, jeszcze raz pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czernobylMakarska~=Sopot,; kupa ludzi, w centrum ciasno, na plaży w centrum przeludnienie
Komentarz
-
Komentarz