Luk_as2, czekamy na wieści - gdzie warsztat?
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zna ktoś coś fajnego w okolicach Senj ? Ewentualnie wszystko jak najbliżej północnych rejonów na szybki wypad w sierpniu ?
Po powrocie z naszego morza mam nie dosyt, po 5 latach się skusiłem pojechać nad Bałtyk i to był błąd , masakra cenowa, woda zimna jak cholera o jej czystości nie rozmawiam bo tego syfu nie da się opisać. Byliśmy w Chłapowie to po sztormie człowiek się brzydził po piasku chodzić taka breja.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luk_as2jestem tu do srody maks piatku wiec malo czasu
[ Dodano: Pią 19 Cze, 15 18:52 ]
a jeszcze by musieli to zmontowac
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez eaglemirekCo za bydło :evil:
Ale zgadza się bydło :szeroki_usmiech Z właściwymi komentarzami pod filmem :szeroki_usmiech Na końcu filmu osrali się widząc z przodu policjanta na motocyklu "leczącego" z gotówki Widziałem w takiej sytuacji "doktorów" na motocyklach Szkoda, że nie da się wyleczyć wszystkich alyO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
W sprawie przejazdu przez Słowenię bez opłat za autostrady - wszystko po staremu, bez zmian da się jechać nie płacąc. Sprawdziliśmy 20.06.2015. PozdrawiamWspieram Polskie Towarzystwo Walki z Mukowiscydozą - www.ptwm.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez himiJuż wszystko jasne. Dzięki. Tak polecę w tym roku. Plan noclegowy Karlovac i okolice. Na drugi dzień ,,zostanie'' nam jedynie 760 km
Potem oczywiście Plitvice.
[ Dodano: Sro 24 Cze, 15 20:12 ]
Luk_as2, wiadomo coś? Wrócił, czy koczuje pod warsztatem?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Ale ja chcę tam SPAĆ, a nie zwiedzać Plitvice dawno mamy zaliczone. To nie mój debiut na Bałkanach. Od muzeum na mnie większe wrażenie zrobił pewien wieczorny spacer jakieś 3 lata temu - właśnie w okolicy Kalovaca w czasie podobnego noclegu. Szliśmy sobie wśród pól po wiosce.
Wszędzie ślady wojny. Opuszczone, spalone, ostrzelane chaty. Wiele takich ze śladami ostrzału osprayowanych ,,na prodaju''.
Ślady wojny są w tym rejonie wciąż świeże. A mnie konflikt jugosłowiański trochę interesuje od dawna, bo to najświeższa (poza Ukrainą) wojna na naszych ,,tyłach''. Z ludźmi, którzy się wzajemnie tam zabijali możesz się spotkać dzisiaj w sklepie, knajpie w Cro, Serbii, Albanii, Czarnogórze, Bośni etc. Pamiętam historię z Pakostane, gdzie miejscowy dawny watażka jeszcze 6-7 lat temu potrafił przyjść pić do konoby z gnatem w portkach. Ludzie się go bali, wiedzieli co robił w czasie wojny.... Dzisiaj przeciętny turysta w Chorwacji nie ma tej świadomości. Że nie tak dawno tam sąsiad strzelał do sąsiada. Pewnie to i dobrze w jakimś sensie.
Komentarz
-
Komentarz