szerokiej drogi, daj znać jak dotarłeś
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
my prawie w domku bo wylądowaliśmy w Pradze
w między czasie postojnaja jama na Słoweni (polecam grubo)
potem austria na Salzburg/Linz łącznie 20E za trasę transaplejską
i w sumie ze zbytku czasu wylądowaliśmy sobie na 2 dni w Pradze :szeroki_usmiech->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezSamochód zniósł to bezproblemowo, zrobiłem około 4000 km, paliwa nie liczylem, ale komputerek pokazuje mi 8,2 litraO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
8 litrów to bardzo mało jak na takie prędkości...
diesel wteduy pali około 7 przynajmniej..
na kompie po autostradach chorwacji i węgier mam zazwyczaj 7.5l.
potem to trochę spada już na normalnych szosach..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBleszekmw, pamiętaj że 2.0TDI-CR będzie palił mniej niż PD.
Enriqez ma auta na benzyne zdaje się..
chyba że piszesz to ogólnie..
a poza tym na tym forum wszystkim auta mało palą...więc cr palą już naprawdę minimalnie.. :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Ja poniżej 11 nie umie zejść a zawsze mam pecha mimo pomimo jazdy pow 200 i tak wpierd się zawsze w jakiś korek czy wypadek.
Ale wyglada na to że droga w week to masakra. Czesi na maxa sie remontują????
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Ja poniżej 11 nie umie zejść a zawsze mam pecha mimo pomimo jazdy pow 200 i tak wpierd się zawsze w jakiś korek czy wypadek.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolpotem austria na Salzburg/Linz łącznie 20E za trasę transaplejską
Panowie, ja 21.08 ruszam na Czarnogórę (Ulcinj) na 12 dni, potem Dubrovnik i Mostar na 2-3 dni. Co polecicie w Dubrovniku, jaka kolejność zwiedzania, na co zwrócić uwagę?Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z Bagienchrzanek, gdzie masz w Pakostane miejscówkę?
Podoba Ci się mieścinka?
I pamiętaj, pieniądze się wymienia w kantorze po lewo (patrząc na wprost) od kościółka. Tam pracująca dziewczyna ma wielkie....i piękne...oczy. 8) :lol:
Ivana na dzień dobry ugościla nas wiśniówką i orzechówka więc miło się zaczeło :diabelski_usmiech
"Pakistanu"jeszcze nie zwiedzałem ,tylko plaża i okolice jak narazie mega pozytyw.
Ciut ludków jest ale to przeżycia.
Eurasy wymienione w banku kolo Konzuma po kursie 0.62.
[ Dodano: Pon 25 Lip, 16 21:29 ]
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez Sebastian_M26Ja poniżej 11 nie umie zejść a zawsze mam pecha mimo pomimo jazdy pow 200 i tak wpierd się zawsze w jakiś korek czy wypadek.
Komentarz
-
Komentarz