szerokiej drogi, daj znać jak dotarłeś
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
my prawie w domku bo wylądowaliśmy w Pradze
w między czasie postojnaja jama na Słoweni (polecam grubo)
potem austria na Salzburg/Linz łącznie 20E za trasę transaplejską
i w sumie ze zbytku czasu wylądowaliśmy sobie na 2 dni w Pradze :szeroki_usmiech->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
w którym samochodzie ten wynik ?Zamieszczone przez EnriquezSamochód zniósł to bezproblemowo, zrobiłem około 4000 km, paliwa nie liczylem, ale komputerek pokazuje mi 8,2 litraO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
8 litrów to bardzo mało jak na takie prędkości...
diesel wteduy pali około 7 przynajmniej..
na kompie po autostradach chorwacji i węgier mam zazwyczaj 7.5l.
potem to trochę spada już na normalnych szosach..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
ok , tylko nie za bardzo wiem o co chodzi Ci w tej chwili..Zamieszczone przez AdamBleszekmw, pamiętaj że 2.0TDI-CR będzie palił mniej niż PD.
Enriqez ma auta na benzyne zdaje się..
chyba że piszesz to ogólnie..
a poza tym na tym forum wszystkim auta mało palą...więc cr palą już naprawdę minimalnie.. :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Jedyne korki jakie dzis były to 50 na koncu Slo i bramki w Cro srednia z trasy 98kmHZamieszczone przez Sebastian_M26Ja poniżej 11 nie umie zejść a zawsze mam pecha mimo pomimo jazdy pow 200 i tak wpierd się zawsze w jakiś korek czy wypadek.
Ale wyglada na to że droga w week to masakra. Czesi na maxa sie remontują????
Komentarz
-
-
Wyskaluj na 150 :idea: Będzie poniżej 11 i nie będziesz doganiał korków :szeroki_usmiechZamieszczone przez Sebastian_M26Ja poniżej 11 nie umie zejść a zawsze mam pecha mimo pomimo jazdy pow 200 i tak wpierd się zawsze w jakiś korek czy wypadek.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Gdzie dokładnie takie widoki?Zamieszczone przez krzynolpotem austria na Salzburg/Linz łącznie 20E za trasę transaplejską
Panowie, ja 21.08 ruszam na Czarnogórę (Ulcinj) na 12 dni, potem Dubrovnik i Mostar na 2-3 dni. Co polecicie w Dubrovniku, jaka kolejność zwiedzania, na co zwrócić uwagę?Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Kneża Domogoja dosłownie 20 m od plaży☺Zamieszczone przez Rok z Bagienchrzanek, gdzie masz w Pakostane miejscówkę?
Podoba Ci się mieścinka?
I pamiętaj, pieniądze się wymienia w kantorze po lewo (patrząc na wprost) od kościółka. Tam pracująca dziewczyna ma wielkie....i piękne...oczy. 8) :lol:
Ivana na dzień dobry ugościla nas wiśniówką i orzechówka więc miło się zaczeło :diabelski_usmiech
"Pakistanu"jeszcze nie zwiedzałem ,tylko plaża i okolice jak narazie mega pozytyw.
Ciut ludków jest ale to przeżycia.
Eurasy wymienione w banku kolo Konzuma po kursie 0.62.
[ Dodano: Pon 25 Lip, 16 21:29 ]
Coś w tym jest.Zamieszczone przez endryuWyskaluj na 150 :idea: Będzie poniżej 11 i nie będziesz doganiał korków :szeroki_usmiechZamieszczone przez Sebastian_M26Ja poniżej 11 nie umie zejść a zawsze mam pecha mimo pomimo jazdy pow 200 i tak wpierd się zawsze w jakiś korek czy wypadek.
Komentarz
-

Komentarz