Też dołączam się do pytania ruwado
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisMirku? Wybierasz się w tym roku?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Clip Zobacz wpisja wczoraj wypłaciłem 800 gryzonii i z konta euro zeszło 111,81
mbank
a za 3tys. euro na cinkciarzu zapłaciłem 12 840,30
czyli wychodzi 0,5982PLN za gryzonia. Chyba dobry kurs?
oczywiście warto jeszcze mieć inną karte na wszelki wypadek.
Jeśli chodzi o obciążenie konta w Euro to moga tak zrobić, tylko musisz przypilnować, żeby podczas płatności na terminalu wybrali opcję: "korzystaj z waluty karty" (Oczywiście zakładam, że masz główną walute karty jako Euro).Ostatnio edytowany przez Yarwa; 12490.
Komentarz
-
-
A czy ktoś ze stalych bywalców chorwackich plaż może polecić jakieś fajne miasteczko blisko słoweńskiej granicy?
Jedziemy na kilka dni w okolice Triestu i później chcielibyśmy wyskoczyć do Chorwacji na 4-5 nocy..
Umag/Novigrad/Porec/Rovinj - czy któreś z powyższych z jakiegoś powodu jest lepsze niż inne czy nie warto do żadnego z nich?
Poradźcie proszę jakąś fajną miejscowość dla rodziny 2+1Rafał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Milord Zobacz wpisA czy ktoś ze stalych bywalców chorwackich plaż może polecić jakieś fajne miasteczko blisko słoweńskiej granicy?
Jedziemy na kilka dni w okolice Triestu i później chcielibyśmy wyskoczyć do Chorwacji na 4-5 nocy..
Umag/Novigrad/Porec/Rovinj - czy któreś z powyższych z jakiegoś powodu jest lepsze niż inne czy nie warto do żadnego z nich?
Poradźcie proszę jakąś fajną miejscowość dla rodziny 2+1
- Rovinj
- Rabac
- Premantura
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirek Zobacz wpisPlany są na na początek września. Tradycyjnie totalnie w ciemno, ze 4-5 dni nad morzem Jońskim-odpoczynek. W Grecji meteory. Ochryda, Korcza, Kruja, Tirana, Valbona. Korci mnie Kosowo, a co z tego wyjdzie to czas i życie pokaże. Zdrowie najważniejsze !
Bałkany wg. Rudej.
Powinieneś tam sporo znaleźć w sprawie swoich planów.
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirek Zobacz wpisruwado stronę znam jeszcze z poprzedniej wyprawy do AL, ale bardzo dziękuję za zainteresowanie (YT też Rudej mam w ulubionych )
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
hehe, to się ruwado wymienimy, ja zjeżdżam 03.08. z Kraljevicy
w Crikvenicy byłem wczoraj na plaży ale lepsza jest w Jadranovie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisZmiana warty.
Zamieszczone przez krzygaj Zobacz wpisW tym roku przez Słowację i Węgry.
Poza urwaniem chmury na autostradzie w Słowacji nie było innych nieprzewidzianych atrakcji. Warto włączyć Yanosika, pokazuje gdzie są fotoradary stałe, a i też przenośne, chociaż nawigacja z Google'a też coś w tym kierunku działa, ale słabo to komunikuje odpowiednio wcześniej.
Komentarz
-
Komentarz