Widocznie kapitan z Chopina )))
Polski hajlajf - "okular" :-)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kapiale do Albanii troche nam brakuje ... tam się mówi, że kto jedzie za granice do pracy to wraca mercedesem, nieważne jakim.
Co do zagłębi samochodowych polecam Otwock praktycznie najwięcej BMW nie rozumiem ale czy to się z mlekiem matki ssie.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
daneczek76, to tak samo jak Starogard Gdański koło Gdańska, kiedyś się przyjrzałem, to dominują tam kilkunastoletnie vw i ople...japońca czy francuza prawie żadnego. Największa popularność oczywiście astra f i golf III, zaraz po nich polo i corsa...we wszelkich kulkunastoletnich odmianach, stjuningowane, gołe , spawane z 3...do wyboru do koloru. Tym jeźdzą pomorskie miasteczka, a Starogard to już zagłębie tego normalnie :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Matis68I tak jesteście wyjątkowo łaskawi, a krakowskim slangu stary okularnik na taxi to "baleron" a jeśli za sterem siedzi pan w wieku emerytalnym to się go woła "kroplówa"
Kroplówy jeszcze nie słyszałem, może dlatego żem młodzian w kręgu złotów, cierpów, itp. a tu sporo majonezów i baleronów.
o warszawskich cierpach z SUPER TAXI mówi się PAMPERSY, właśnie ze względu na wspomniany wiek...Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
sew1981 Starodard Gdański to zagłębie polskiego cudu motoryzacyjego !
Tam na pytanie: "- Panie, dlaczego silnik jest umyty, nabłyszczony cockpitsprayem i zalatuje limonką?"
usłyszysz odpowiedź: "...Bo samochody na moim placu są ZADBANE! "
Napatrzyłem się tam na różne cuda motoryzacyjne...
:lol:
Komentarz
-
-
Voit, dokładnie...w tym roku szukaliśmy Corsy B do jazdy na miasto dla znajomego. Handlarz czyścił w garażu tapicerkę, blacha jak nóweczka, corsa z 97 roku już dawno powinna korozja ruszyć ją...a tu świeży lakierek.
Dopiero przywklekli ją chyba, bo na liczniku było 170 tyś. km, ale chłopcy wstawili w neta, a zapomnieli zdjąć nalepek z wymiany oleju z silnika i progu...w 2005 roku miało już ponad 200 tysięcy według tych wlep....więc teraz ma pewnie grubo ponad 300 tysięcy. Jak mu to powiedziałem to skomentował "to auto w rozliczeniu, nie wiem, niech Pan nie pyta"....i takie "igły" tam w tym zagłębiu jeżdzą po drogach...śmiać mi się z niego chciało i to uczyniłem :lol:
Najgorzej, że tam ludzie to łykają....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981Jak mu to powiedziałem to skomentował "to auto w rozliczeniu, nie wiem, niech Pan nie pyta"....i takie "igły" tam w tym zagłębiu jeżdzą po drogach...śmiać mi się z niego chciało i to uczyniłem
Najgorzej, że tam ludzie to łykają....Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Cechą charakterystyczną samochodów ze Starogardu Gdańskiego są nalepki, wycinane ploterem, o treści :
"Racing Sport Edition"
"Sport Tuning Limited Edition"
i.t.p.
...Szczególnie grożnie to wygląda na Golfach czwartej generacji i wspomnianych już Audi 80 z przyciemnionymi szybami.
Taka tam moda, a właściciel plotera robi interes życia ...
I jeszcze jedno, jak chciałem przejechać się miód-maliną Xarą Picasso , to usłyszałem:
...Ale jak coś, to na pana odpowiedzialność, bo ta cytryna jest bez papierów i ubezpieczenia.
No i jak znajdziesz auto z kompletem kluczyków, to wyślij totolotka, bo masz swój szczęśliwy dzień.
Komentarz
-
Komentarz