octaviars1, Do paska wchodzi, ale tam trzeba gniazdo lekko wspomoc, bo czasem sie o cos klinuje

ja mam 3w1 DCP-115C. Kupilem to jakies 5 lat temu i uzywam wylacznie zamiennikow. Co do systemu autoczyszczenia, to owszem potrafi zaskoczyc nawet o 3 nad ranem :P Urzadzenie jest wyposarzone w optoczujnik poziomu, jak jest malo to nie drukuje, ale wystarczy pojemnik zamalowac czarnym markerem, lub okleic tasma izolacyjna (cienka) i dziala
Generalnie jesli by mi sie zepsulo, to bez wahania kupilby ponownie. Zamienniki tuszy na allegro od 3PLN, ja kupuje u siebie w sklepie po 10 za sztuke niezaleznie od koloru (kazdy kolor osobno - 3 kolory +czarny). Jesli kserujecie, to jest mozliwosc regulacji kontrastu, jakosci, przy skanowaniu mozna ustawic sobie niezalezne 4 tryby skanowania. Co do drukowania to drukowanie standardowo. Nie wiem co jeszcze dodac...
ops: Chyba tylko powtorzyc ze jedyna wada jest system samoczyszczenia glowicy wlaczajacy sie od czasu do czasu o kazdej porze dnia i nocy... oraz jak po dluzszym czasie nie uzywania chcemy cos wydrukowac na szybko, to tez musimy poczekac dobre pare minut, bo sie wlaczy czyszczenie.

Wiec jesli ktos jeszcze sie zastanawia, to chyba sie juz pozbyl watpliwosci
Dodatkowym argumentem niech bedzie cena zakupu. Np: urzadzenia 3w1 sa jednymi z tanszych, posiadajacymi czytnik kart pamieci i praktycznie w 100 % bezawaryjne...

Komentarz