pomału, chłopie :twisted:
ja też jestem, może zgred,
i nie generalizuj, jeśli Ci facjata, się podoba w lustrze. :diabelski_usmiech
Nawet, jeśli przy tym miałbym zgubić państwową klawiaturę :evil:
tak, więc uważaj Waść :!: :!: :!:
przynajmniej pozostaną 4 fajne stadiony , po których będzie hulał wiatr,
Wyluzujcie: Czesi są na 27 miejscu w rankingu FIFA, Polska - 62.
To sie musiało tak skończyć, i tak dostalibyśmy baty z Niemcami w ćwierćfinale - chłopaki z Gliwic i Opola strzelili by na gole..
I w pierwszej połowie jednak coś pokazali. Szkoda tylko, że nie przez cały mecz.
parasite,Nie wiem czy pamiętasz ale, kiedyś jeden premier powiedział "Prawdziwego mężczyzny nie poznaje się po tym jak zaczyna. Tylko po tym jak kończy" Tyle w temacie bo mnie krew zalewa
tak sucham trenera i Błaszczykowskiego i dochodzę do wniosku że chłopaków ten turniej przerosnął, niestety polska piłka nozna jest zbudowana na filarach przekrętów, wałków, całej bandy działaczy którzy tylko liczą krocie....
Jak by to napisali blokersi na murach chwdpzpn :!:
Jaką nadzieję ??? Przecież tylko super niepoprawni optymiści mogli sadzić ze polska reprezntacja w piłkę kopana wyjdzie z grupy. Przecież fakty dą druzgocace - oni NIE WYGRALI ANI JEDNEGO MECZU !!!
przynajmniej pozostaną 4 fajne stadiony , po których będzie hulał wiatr,
Dokładnie. Ale "jarmark europa" moze przecież zawsze reaktywować :twisted:
A w Lublinie buduja kolejny stadion piłkarski choc nie ma druzyny. Jakis tam Motor jest chyba w 4 lidze. Podczas gdy 10 krotne mistrzynie polski w reczną kobiet SPR Lublin ledwo zipią finansowo i tak wyglada mafia piłkarska.
sew1981, zmian w pierwszej polowie sie nie robi, zmiany w dobrym momencie zrobil. Po prostu oni sami przestali wierzyc, ze wygraja i tak wyszlo. 1 polowa naprawde zarabista, taka gra kazdego by mogli pyknac.
Jaką nadzieję ??? Przecież tylko super niepoprawni optymiści mogli sadzić ze polska reprezntacja w piłkę kopana wyjdzie z grupy. Przecież fakty dą druzgocace - oni NIE WYGRALI ANI JEDNEGO MECZU !!!
Patrząc z tej strony nie przegrali też żadnego (do dzisiaj). Czesi to w końcu nie Niemcy i po pierwszej dobrej połowie chyba każdy wierzył, że coś z tego będzie... No nic. Wyszło, jak wyszło.
Nasza drużyna narodowa niestety ale prezentowała słaby ligowy poziom, tak się zastanawiałem dlaczego nie zaprosili do zespołu naszych piłkarzy którzy grają za granicą, taki Smolarek nawet nie otrzymał jednego tel w tej sprawie a chętnie w barwach polskich wystapił by w tym turnieju...
parasite, a kasa na PZPN to skąd jest jak nie z podatków?
No właśnie nie z podatków!!!
Największą pozycję po stronie wpływów stanowią umowy sponsorskie i dotacje z UEFA - blisko 45 mln złotych. Z tego około 20 mln to wpłaty od firmy Sportfive za transmisje telewizyjne meczów. Umowa firmy z PZPN obowiązuje do 2020 roku.
Prawie 9 mln ma w tym roku przynieść sprzedaż biletów na mecze reprezentacji Polski. Półtora miliona to opłaty klubów z tytułu transferów krajowych i zagranicznych. Dwa razy tyle stowarzyszenie zbierze z rocznych składek członków oraz od klubów na utrzymanie sędziów, delegatów i obserwatorów.
Niewiele ponad 3 mln złotych to dotacje z Ministerstwa Sportu i Turystyki. Te pieniądze są przekazywane na dofinansowanie Uczniowskich Klubów Sportowych i piłkarskich szkółek.
Problem jest to, że działacze dostają więcej kasy niż idzie na reprezentację !!!
Nasza drużyna narodowa niestety ale prezentowała słaby ligowy poziom
Dokładnie. Z kim oni grali ?? Z Rosją, Czechami i Grekami, a co to za przeciwnicy ??? To są europejscy średniacy i nawet z nimi nie potrafili wygrać.
Przecież gdyby dostali się do grupy z Hiszpanią, Niemcami czy Francją zostaliby rozjechani i wbici w murawę.
Komentarz