Zamieszczone przez str33t
Euro 2012 - "Wygramy, Przegramy" ...
Zwiń
X
-
ja widzę powyższe wypowiedzi to aż mnie :evil: krew zalewa... Nie lubie określeń typu "jakie to polskie" ale faktycznie coś w tym jest :| Kurde panowie gdyby udalo się wcisnąć w pierwszej połówce 1 bramkę (a były ku temu mozliwości) to wynik meczu byłby sprawą otwartą :roll: tak się nie stało - ponownie nie wyszliśmy z grupy choć były na to szanse (nie tak jak na poprzednich imprezach) :? eee potencjał w drużynie jest i mam szczerą nadzieję, że zawodnicy jeszcze dadzą nam powody do świetowaniachoćby podczas eliminacji do MŚ :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zwolinparasite, ile ty masz lat, że Ci mogą takie rzeczy wmówić.
Dotacje z UEFA: UEFA organizuje u nas Euro nie płacąc złotówki podatku. Ale z naszych podatków oplaca się budowy stadionów (z którymi nie wiadomo co zrobić), infrastrukturę, zabezpieczenie itp itd generalnie wszystko co się wokół tego kręci. Mało tego UEFA zatrudnia naewt wolontariuszy, którzy za free są gotowi pracować przy ich komercyjnym przedsięwzięciu. Nastepnie UEFA z kasy na którą wyrabało nasze Państwo daje dotację PZPN. Klasyczna kreatywna księgowość, żeby nie powiedziec, że pralnia.
Zamieszczone przez BADYLja widzę powyższe wypowiedzi to aż mnie krew zalewa... Nie lubie określeń typu "jakie to polskie" ale faktycznie coś w tym jest
Komentarz
-
-
Zobaczy co się dzisiaj stanie....może sie jeszcze okazać że Niemcy też nie wyjdą z grupy...naprawdę ciekawie i emocjonująco się to wszystko rozgrywa.
Jakie wyniki obstawiacie? Pewnie teraz nikt już nie może być niczego pewny...nawet sami Grecy byli zaskoczeni wczorajszym wynikiem :szeroki_usmiechChiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyZobaczymy po finale jak zacznie się dogłębna analiza tego wszystkiego pod względem nie tylko sportowym, ale i finansowym.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71oraz wspomagając finansowo TVP (które - jak było już wcześniej wiadomo - musi dołożyć kasę do tego kolejnego "interesu życia", jakim jest obsługa i transmitowanie Euro)...
Zamieszczone przez BADYLponownie nie wyszliśmy z grupy choć były na to szanse (nie tak jak na poprzednich imprezach) eee potencjał w drużynie jest
Zamieszczone przez parasitejednak lotniska, stadiony i drogi jakieś powstały i NA PRAWDĘ widać zmiany na plus.
Mam nadzieje, że teraz zmienią się przepisy i jacyś spekulanci nie będą wygrywać przetargów. I w końcu zacznie liczyć się jakość i gwarancję, a nie cena.
Zamieszczone przez BADYLjeszcze dadzą nam powody do świetowania choćby podczas eliminacji do MŚ
Zamieszczone przez Eidos71Myślę, że nawet jeżeli Euro pod względem finansowym i sportowym nie będzie jakimś ogromnym sukcesem, to zostanie ono na taki "przekute" przez rządzących i sportowych działaczy
Cobyśmy nie mówili, to jednak pod względem wyników i sytuacjach w poszczególnych grupach, to chyba są jedne z ciekawszych ME w ostatnich latach.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
No i wygrałem butelkę...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Żeby od tylu lat nie można było zebrać 11 zawodników w prawie 40 mln kraju, którzy byliby chociaż "nieźli"? W każdych większych mistrzostwach odpadamy w przedbiegach. Portugalczyków jest 10 mln a mimo to zawsze mają dobrą drużynę.
Jak wyczytałem dzisiaj, że Smuda zarobił na tym wszystkim 5 mln zł mimo klęski na całej linii to mnie krew zalała. Powinien dostać kontrakt za 2-3 średnie krajowe i być wynagradzany wysokim bonusem dopiero za każdy wygrany mecz. Co to za motywacja w innym przypadku? W samym PZPN'ie sowite bonusy też pewnie już sobie wypłacili.
Komentarz
-
-
A tymczasem polscy siatkarze znów wygrwywają. Tym razem z .... Brazylią (czyli obecnym mistrzem świata) 3-1. To juz trzecia wygrana z Brazylią w turnieju Ligi Mistrzów.
Tym samym polscy sitkarze wygrali całą Ligę Mistrzów i weszli do prestizowego turnieju Final Six gdzie gra 6 najlepszych drużyn świata.
Pytanie, czy budować stadiony dla kopaczy, czy też hale do gry w siatkę czy ręczną, przy tak gigantycznych dysproporcajch w wynikach, wydaje się być retoryczne. Jednak mafia piłkarska wysysa wszelkie pieniadze na swoje ciemne intresy a inne dyscypliny dostaja tylko resztki. Ot polska rzeczywistośćCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigTym razem z .... Brazylią (czyli obecnym mistrzem świata) 3-1. To juz trzecia wygrana z Brazylią w turnieju Ligi Mistrzów.
Tym samym polscy sitkarze wygrali całą Ligę Mistrzów i weszli do prestizowego turnieju Final Six gdzie gra 6 najlepszych drużyn świata.
Już czekam na IO. :yay:
Zamieszczone przez BigPytanie, czy budować stadiony dla kopaczy, czy też hale do gry w siatkę czy ręczną, przy tak gigantycznych dysproporcajch w wynikachW Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyBoisko do siatki na murawę narodowego, zamknąć dach i mamy rekord w ilości kibiców na meczu siatkarskim.
Troche się zagalopowałem z tych emocji - mecz był naprawdę suuuperrr emocnonujący !! Polscy siatkarze wygrali swoją grupę, a nie całe Ligę Mistrzów i weszli do Final Six, czyli finału Ligi Mistrzów gdzie faktycznie gra 6 najlepszych drużyn świata. W 2011 r. też weszli do Final Six i zajęli 3-cie miejsce.
A tak na dobicie tych polskich byle kopaczy omyłkowo tylko zwanych piłkarzami. Polscy piłkarze ręczni wygrali dziś z Litwinami 26-22 (ładny był ten mecz) i zapewnili sobie udział w mistrzostwach świata w Hiszpanii.
Kurcze dlaczego o tym się prawie nie mówi w wiadomościach sporotwych , tylko ciagle ci kopacze i kopacze. Przecież o tych antytalentach od piłki kopanej wogóle nie powinno się mówić.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigA tymczasem polscy siatkarze znów wygrwywają. Tym razem z .... Brazylią (czyli obecnym mistrzem świata) 3-1. To juz trzecia wygrana z Brazylią w turnieju Ligi Mistrzów.
Pytanie, czy budować stadiony dla kopaczy, czy też hale do gry w siatkę czy ręczną, przy tak gigantycznych dysproporcajch w wynikach, wydaje się być retoryczne. Jednak mafia piłkarska wysysa wszelkie pieniadze na swoje ciemne intresy a inne dyscypliny dostaja tylko resztki. Ot polska rzeczywistość
nie wygrali całej Ligi Mistrzów a grupę B w Lidze Światowej ;-)
Sport w WP SportoweFakty - codziennie najświeższe informacje sportowe z kraju i ze świata. Wiadomości, relacje live, tabele, terminarze, skróty, komentarze, wywiady
i chyba po raz pierwszy widziałem jak Anastazi się wściekł ;-)
8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigA tak na dobicie tych polskich byle kopaczy omyłkowo tylko zwanych piłkarzami. Polscy piłkarze ręczni wygrali dziś z Litwinami 26-22 (ładny był ten mecz ) i zapewnili sobie udział w mistrzostwach świata w Hiszpanii.
Jak tak teraz oglądam mecze gr. B to trochę się ciesze, że nasi odpadli. Bo z grą, którą prezentowali to grali by jak równy z równym przez 20 - 30min. A dostać 3-0 w ćwierćfinale to też nieciekawie. Za to teraz jest nagonka na Latę i nie może szczycić się sukcesami, a jego tłumaczenia są lepsze od wszelkiej maści kabaretów. :diabelski_usmiech
Oby tylko wybrali dobrego trenera. Bo porażką jest dla mnie trener z polskiej ligi. Jakiekolwiek osiągnięcia w naszej lidze nic nie znaczą!! I jeśli nikt nie daję sobie rady z zespołem ligowym w eliminacjach do LM cz LE to tym bardziej nie poradzi sobie z reprezentacją.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
BADYL, a co tu gadac o Euro ?? Przecież przekleństwa nie nadają się do publikacjiO czym tu gadać ? O bandzie nieudaczników którzy nic nie potrafią i biorą za to giganyczna kasę ?? To wiemy wszyscy, więc nie ma co o tym dalej gadać.
Może właśnie lepiej podagać o prawdziwych sportowcach takich jak nasi siakarze, siatkarki, piłkarze ręczni z których możemy być dumni i którzy pomimo, że też dostają pieniądze (choć 100 razy mniejsze od kopaczy) to wiedzą co znaczy profesjonalizm, gra dla Polski i honor. O kopaczach nie ma co więcej gadać, bo szkoda na to czasu.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez granacikŻeby od tylu lat nie można było zebrać 11 zawodników w prawie 40 mln kraju, którzy byliby chociaż "nieźli"? W każdych większych mistrzostwach odpadamy w przedbiegach. Portugalczyków jest 10 mln a mimo to zawsze mają dobrą drużynę.
Jak wyczytałem dzisiaj, że Smuda zarobił na tym wszystkim 5 mln zł mimo klęski na całej linii to mnie krew zalała. Powinien dostać kontrakt za 2-3 średnie krajowe i być wynagradzany wysokim bonusem dopiero za każdy wygrany mecz. Co to za motywacja w innym przypadku? W samym PZPN'ie sowite bonusy też pewnie już sobie wypłacili.
Smuda powinien zostać bo mimo wszystko naprawdę potrafi coś z tym składem zrobić (Leo też potrafił ale co z tego jak nie miał szansy), gdyby jeszcze PZPN zaczął robić to co powinien to IMHO można by coś ugrać podczas MŚ.
Ale znając życie to Lato mimo obietnic, że odejdzie zostanie... da nowego trenera i będzie nowe mięso armatnie, a w polskiej piłce nic się nie zmieni.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
a wiecie dlaczego tak trzymał sie stołka??
bo w razie realizacji ME u nas ( co sie właśnie odbywa) dostanie premie od UEFA
w skromnej wysokości 3mln euro
i dziwić się,że plują mu w twarz a on mówi że deszcz pada
za taką kase.....
[ Dodano: Pon 18 Cze, 12 00:59 ]
Zamieszczone przez Zapatai chyba po raz pierwszy widziałem jak Anastazi się wściekł
jeszcze go takiego nie widziałemNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz