zalerzy kogo na co stać i jakie ma wymagania, ja np kupiłem kiedyś auto 3 letnie za 27 tyś 100% bezwypadkowe i serwisowane, przebieg 105 tyś od 1 wł otrzymałem fakturę z salonu zapłacono za nie 3 lata wcześniej 78 tyś auto straciło na wartości 50 tyś zł na wyglądzie zużyciu nie różniło sie zbytnio od nówki, więc stwierdziłem że szkoda mi stracić w 3 lata 51tyś zł bo nie jestem w stanie w obecnych czasach i wydatkach jakie mam odłożyć takiej kwoty. Uważam że w niektórych sytuacjach lepiej kupić nowe auto ale sam bym takiego nie kupił, wolał bym 2-3 letnie auto.
[ Dodano: Nie 03 Cze, 12 13:22 ]
odnosząc się do tego superba z ogłoszenia te auto jak ktoś zakupił w salonie nie kosztowało 80 tyś tylko znacznie więcej, osobiście wolał bym tego superba w fuull opcji za te kase jak biedaka za 80 tyś ale nowego, ale każdy ma inne zdanie i je szanuje. Gratuluje octavii założycielowi tematu
[ Dodano: Nie 03 Cze, 12 13:22 ]
odnosząc się do tego superba z ogłoszenia te auto jak ktoś zakupił w salonie nie kosztowało 80 tyś tylko znacznie więcej, osobiście wolał bym tego superba w fuull opcji za te kase jak biedaka za 80 tyś ale nowego, ale każdy ma inne zdanie i je szanuje. Gratuluje octavii założycielowi tematu
Komentarz