Zacne to kombi!! Ładny zadek!! Czekam teraz na 4ro łapa najlepiej w Scout'cie !! I będzie zamawiane !!
UPC - promocja
Zwiń
X
-
UPC - promocja
Płaciłem za Neta i TV 155 w UPC, przyszło pismo, że podwyżka 165, bo dodają 2 kanały, ale można rozwiązać umowę. Zadzwoniłem do Działu Utrzymania Klienta, powołałem się na promocję Rewelacyjna Układanka Usług i za to samo płacę 127 zł, muszę tylko zapłacić 10 zł za przełączenie usługi (Net z 25 Mbit na Net 30 Mbit). Może komuś się przyda, użyteczne linki:
Możliwość rozwiązania dotychczasowej umowy.
Regulaminy na jakie się można powołać:
-
-
U mnie za to od kilku lat nigdy UPC nic nie podwyższała. Raz zmieniałem usługe - chciałem szybszy net - to mi sami dołożyli (w tej samej cenie co płaciłem za internet i kilka programów TV) szybszy net, 80 kanałów kablówki i darmowy telefon stacjonarny - 60 minut miesięcznie.
Ostatnio przeczytałem komunikat, że podwajają prędkość internetu - i faktycznie z zamówionego 5 zrobili 10. A 2 dni temu patrze, a tu jest w tej samej cenie - 25 jest. Więc u mnie jak kasowali najwolniejszy internet - to nie podwyższali i informowali o wypowiedzeniu, tylko zwiększali prędkość za te same pieniądze.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Ja ostatnio wysłałem rezygnację z usług UPC z okazji końca umowy i tutaj po kilku dniach dzwoni do mnie konsultant i po lekkich negocjacjach Internet 30Mb/s + Telewizja Cyfrowa 114Kanałów + HD za 80zł"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bws34Ja ostatnio wysłałem rezygnację z usług UPC z okazji końca umowy i tutaj po kilku dniach dzwoni do mnie konsultant i po lekkich negocjacjach Internet 30Mb/s + Telewizja Cyfrowa 114Kanałów + HD za 80zł
a i umowa na 12 miesiecy 8)ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
To widze u mnie w gorzowie poki bedzie tylko multimedia monopolista to dalej ceny z kosmosu beda za 50 kanalow + internet 1mb - chcieli ponad 100 zl ... wkoncu sie na nich wysralem ale za dlugo zwlekalem, moze teraz juz cos zmienili ale dalej pada jak nicJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
No i napisałem maila do UPC, że nachodzi mnie Netia (co akurat jest prawdą) itp. i oferuje takie same usługi w cenie poniżej 100 zł. No i otrzymałem telefon z nowa ofertą:
Zamiast
- TV select HD - 82 kanały
- internetu 25 + WI FI 5
- telefonu 60 minut w abonamencie do sieci stacjonarnych
za 133 zł miesięcznie
proponują:
-TV Pakiet Select Extra HD - 102 kanały (w tym 16 HD)
- internet 30 + WI FI 5
- telefon Minuty do wszystkich 240 (240 minut w abonamencie do wykorzystania na połączenia stacjonarne w Polsce, 41 wybranych krajach Europy i Świata oraz na połączenia komórkowe do sieci T-mobile, Orange, Plus i wszystkich sieci w USA i Kanadzie + 100 minut do sieci UPC po wykorzystaniu pakietu 240 minut)
za 95 zł miesięcznie.
Ewentualnie mogę dopłacić 10 ł miesięcznie za dekoder z nagrywarką.
Najtańszą propozycją był TV select extra Hd + telefon 60 + internet 15 za 75 zł. Ale to gorsze usługi, więc ten pakiet za 95 zł jest chyba OKI.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Wczoraj zdecydowałem już co biorę - zamiast dotychczasowych usług:
- TV select HD - 82 kanały
- internetu 25 + WI FI 5
- telefonu 60 minut w abonamencie do sieci stacjonarnych
za 133 zł miesięcznie
zaoferowano mi:
Usługi BEZPRZEWODOWY INTERNET UPC 5 Mb/s
INTERNET FIBER POWER 30 Mb/s
TELEFON MINUTY DO WSZYSTKICH 240
TELEWIZJA PAKIET MAX EXTRA HD 147 kanałów w tym 26 HD (dali zamiast proponowanego poprzednio Select Extra HD)
Wszystko za 95 zł miesięcznie
A po moim mailu, że nachodzi mnie netia z lepsza oferta - telefon z którego dzwonili (sprawdziłem w internecie) to Dział Utrzymania Klienta.
We wtorek przełączenie i zmiana dekodera.
[ Dodano: Wto 14 Sie, 12 23:54 ]
No i dzisiaj usługi podłączone i zmieniony dekoder na mediabox HD.
BEZPRZEWODOWY INTERNET UPC 5 Mb/s
INTERNET FIBER POWER 30 Mb/s
TELEFON MINUTY DO WSZYSTKICH 240
TELEWIZJA PAKIET MAX EXTRA HD
Teraz czekam na fakture, żeby potwierdzić kwote 95 zł :Ppozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Panienka z DUK rozmawiała ze mną i wyraźnie powiedziałem, że nie zalezy mi na zmianie pakietu, tylko na tańszych usługach, bo jak nie to konkurencja zaproponowała mi tańsze usługi. Ona nie mówiła nic o pierwszych 3 miesiącach, tylko , że miesięcznie będę płacił 95 zł. Nic więcej nie dodawała. Zobaczymy. W razie czego przestudiowałem umowę - nie ma czasu określonego. Jest tylko ża zawarta na czas nieokreślony, jeśli strony nie umówiły siś inaczej. A ani na umowie, a ni w OWU do umowy nic innego nie ma. Zobaczymy jak przyjdzie 4 faktura.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, ja rozmawiałem z gościem i dopiero na moje wyraźne pytanie przyznał, że ta cena to przez pierwsze 3 miesiące, a później więcej. Ale byłem na to przygotowany, bo i tak mnie wyjdzie mniej, niż łączyć wszystko osobno. Nie mówiąc o tym, że po zdjęciu talerza z balkonu, mam więcej światła w mieszkaniu :P
Komentarz
-
-
Najgorsze jest to, że na oprócz UPC to faktycznie nie ma innej lepszej oferty.
TP - Orange - koleżanka z pracy opowiadała jak miał dosyć TP - techniczne problemy i z nikim nie można się dogadać
Netia - masakra jak coś padnie - możę szlag trafić
Ja mam UPC od wielu lat i wszystko działa. Jak się cos przytrafiło, to reakcja jest natychmiastowa. Nigdy nie musiałem się stresować walką z nimi.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz