No i, niestety, nigdzie nie ma samego tanio. A reszty nie potrzebuję (telefonu stacjonarnego to nawet nie wyobrażam sobie komu dziś trzeba).
UPC - promocja
Zwiń
X
-
Gość
-
-
Dobra, zabrałem się do zmian w UPC trochę na ostatnią chwilę.
Miałem
TV pakiet Max extra HD z dekoderem UPC Media Box
Drugi dekoder tv UPC Media Box
Telefon stacjonarny 240 minut plus zagranica
Internet 60 + WiFi z modemem Technicolor
110 zł za miesiąc.
Przy tym modemie zaczęły się po ponad 2 latach problemy - Wi Fi zrywało, w najdalszym pokoju zaczęły się problemy z zasięgiem. 2 - 3 razy w tygodniu reset. W najdalszym pokoju był problem i tak - nawet onetu, wp, interii, itp. nie można bylo wczytać.
Teraz mam:
TV pakiet Horizon Max dekoderem Horizon z nagrywarką
Telefon stacjonarny Minuty do wszystkich Max (bez limitu kraj plus nielimitowane komórki do USA plus kraje UE)
Internet 120 + WiFi z modemem Connect Box.
129 zł za miesiąc.
Connet Box (w tym samym miejscu co poprzedni Technicolor) - poprawa kolosalna - w tym najdalszym pokoju Wi Fi śmiga jak marzenie. Może trochę drożej, ale jestem zadowolony z tego co dostałem - zwłaszcza z poprawi Wi Fi.
Jak zawsze w UPC - termin instalacji bardzo szybko! i w ustalonych godzinach! i załatwiona w ciągu 30 minut.
Miałem ofertę Vectry (którą mam w wynajmowanym mieszkaniu w W-wie). Bez dodatkowego dekodera dla drugiego telewizora wychodziło 10 zł taniej i z netem wolniejszym. Czyli mam lepsze parametry za podobną cenę.
Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisNo i, niestety, nigdzie nie ma samego tanio. A reszty nie potrzebuję (telefonu stacjonarnego to nawet nie wyobrażam sobie komu dziś trzeba).pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Gość
-
Gość
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisDobra, zabrałem się do zmian w UPC trochę na ostatnią chwilę.
Miałem
TV pakiet Max extra HD z dekoderem UPC Media Box
Telefon stacjonarny 240 minut plus zagranica
Internet 60 + WiFi z modemem Technicolor
110 zł za miesiąc.
Przy tym modemie zaczęły się po ponad 2 latach problemy - Wi Fi zrywało, w najdalszym pokoju zaczęły się problemy z zasięgiem. 2 - 3 razy w tygodniu reset. W najdalszym pokoju był problem i tak - nawet onetu, wp, interii, itp. nie można bylo wczytać.
Teraz mam:
TV pakiet Horizon Max dekoderem Horizon z nagrywarką
Telefon stacjonarny Minuty do wszystkich Max (bez limitu kraj plus nielimitowane komórki do USA plus kraje UE)
Internet 120 + WiFi z modemem Connect Box.
129 zł za miesiąc.
Connet Box (w tym samym miejscu co poprzedni Technicolor) - poprawa kolosalna - w tym najdalszym pokoju Wi Fi śmiga jak marzenie. Może trochę drożej, ale jestem zadowolony z tego co dostałem - zwłaszcza z poprawi Wi Fi.
Jak zawsze w UPC - termin instalacji bardzo szybko! i w ustalonych godzinach! i załatwiona w ciągu 30 minut.
Miałem ofertę Vectry (którą mam w wynajmowanym mieszkaniu w W-wie). Bez dodatkowego dekodera dla drugiego telewizora wychodziło 10 zł taniej i z netem wolniejszym. Czyli mam lepsze parametry za podobną cenę.
Miło mi czytać, że jesteś zadowolony z Naszej propozycji Polecam się na przyszłośćMoja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez mikko1 Zobacz wpis
Cześć,
Miło mi czytać, że jesteś zadowolony z Naszej propozycji
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisSzacunek dla siebie trzeba mieć.Moja "córeczka"
Komentarz
-
-
Może nie promocjach, ale nie chcę zakładać nowego tematu o UPC.
Czy w ostatnim czasie macie jakieś problemy z działaniem usług UPC? Chodzi mi o internet. Od miesiąca zacząłem już notować którego dnia były: konieczność restartowania rutera z braku neta, samoczynne przerwy w necie i samoczynne restarty rutera, awarie na moim terenie (2 razy), brak dostępu do "moje upc". Dwa czy trzy razy dzwoniłem na info. Raz stwierdzili, że faktycznie coś dzieje się sygnałem - mieli sprawdzić i powiadomić - cisza. Poza tym głupia sprawa - raz padły mi usługi. Okazało się, że ktoś gmerał w slrzynce upc i po porostu odłączył! Skrzynka jest na klatce schodowej i faktycznie bez kłódki! Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. W innych blokach skrzynki są pozamykane. Zgłaszałem to na infolinii trzy razy i nic.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Tego typu problemy się po prostu zdarzają - sam się zastanawiam z czego wynikają. Być może z jakości infrastruktury, ewentualnie kiepskiej jakości routera, przez który łączysz się z internetem (po wi fi). Tego typu problemy o których piszesz zdarzają się też w Multimedaich czy Vectra.
Proponuję wykonać sobie test łącza od czasu do czasu.Możesz to zrobić np tutaj: https://test.mm.pl/
Ewentualnie jeżeli jest to mocno uciązliwe, a oni nic z tym nie robią, to rozwiązać umowę. Aktualne dostępne oferty pod Twoim adresem dostępne są np tutaj: https://panwybierak.pl/
Wpisz adres i na tej podstawie dowiesz się jacy operatorzy oferują usługi (telefin, interent, pakiety), w Twojej lokalizacji.
Komentarz
-
-
Gość
Pierwszy raz widzę tego pana Wybieraka - dobra rzecz.
Niestety, na sam internet nikt nie ma dobrej oferty, a cała reszta mi niepotrzebna.
Komentarz
-
Zamieszczone przez mzajc Zobacz wpisProponuję wykonać sobie test łącza od czasu do czasu.Możesz to zrobić np tutaj: Test prędkości połączenia - Multimedia - Tym żyje Twój dom - Telewizja|Internet|Telefon
Chodzi o to, że w ostatnim miesiącu to była istna masakra - nigdy tak nie było w UPC. Wszystko siadało każdego dnia (ogólnie awarie i tylko u mnie indywidualnie), pomimo, tego samego rutera i bez zmian w ustawieniu w domu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado oj było było, pamiętam naprawdę momenty kiedy dzień w dzień coś się działo przez ostatnio lata. jeszcze dwa lata temu jak miałem usługę UPC to był moment że przez dwa tygodnie z nimi walczyłem że ciągle coś nie działa.
W końcu któregoś dnia trafiłem na kompetentną osobę, z którą pogadałęm po technicznemu i sprawdzili że coś z przewodem do skrzynki w się dzieje gdyż słabł sygnał. wówczas zabrali się za naprawy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisNie wiem czy u mnie się to samo nie zaczyna, bo z czwartku na piątek miałem brak netu z UPC. Rano po zresetowaniu nie zaskoczyło od razu, więc nie wiem czy to reset czy coś naprawili.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
odświeżam temat, mamy kogoś w UPC? może coś wartego zmienić w usługach? jest szansa na coś lepszego niż 60zł za Pakiet Select Extra HD+Fiber Power 120 Mb/s?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgi Zobacz wpisodświeżam temat, mamy kogoś w UPC? może coś wartego zmienić w usługach? jest szansa na coś lepszego niż 60zł za Pakiet Select Extra HD+Fiber Power 120 Mb/s?Moja "córeczka"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikko1 Zobacz wpis
Hej, poszło PW.ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Komentarz