Zamieszczone przez no_fear
UPC - promocja
Zwiń
X
-
hmm no to się muszę doinformować :roll:Zamieszczone przez MaicroftOd kiedy ?? Zmieniasz lokalizacje, operator tam nie swiadczy uslug to rozwiazujecie umowe.Zamieszczone przez no_fearJedyna opcja to cesja
Być może znaczenie ma fakt, że mieszkanie nadal pozostanie naszą własnością lecz zostanie wynajęte...
Komentarz
-
-
ja mam te same pakiety co Ty, ale nie mam nagrywarki. place 69,99 zl miesiecznie.Zamieszczone przez RABINOdświeżę trochę temat bo kończy mi sie umowa może podpowiecie co za ile teraz można wyrwać od UPC a przede wszystkim co warto mieć jeśli chodzi o urządzenie.
Obecniem mam dekoder z nagrywarką pakiet select extra hd plus internet 60mb/s razem kosztuje mnie to 79zł miesięcznie
Komentarz
-
-
Dla porównania mam:Zamieszczone przez RABINOdświeżę trochę temat bo kończy mi sie umowa może podpowiecie co za ile teraz można wyrwać od UPC a przede wszystkim co warto mieć jeśli chodzi o urządzenie.
Obecniem mam dekoder z nagrywarką pakiet select extra hd plus internet 60mb/s razem kosztuje mnie to 79zł miesięcznie
Max Extra HD bez nagrywarki
Internet 60 MB z WiFi
Płacę 55 zł - to najwyższy pakiet zniżek.
Od października zmieniły się kompletnie promocje i nie jest tak tanio. Kojarzę że za to co mam jest chyba min. 69zł więc przejdę na bezterminowąJeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Potrzebuje przedłużyć umowę w UPC; obecnie 120MB z wifi, telewizja Select+Horizon Go za 60złASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
mikko1 pracujesz w UPC? Pomożesz?Zamieszczone przez mikko1 Zobacz wpismozgi poszło PW do Ciebie
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
-
Gość

Komentarz