Zamieszczone przez no_fear
UPC - promocja
Zwiń
X
-
-
hmm no to się muszę doinformować :roll:Zamieszczone przez MaicroftOd kiedy ?? Zmieniasz lokalizacje, operator tam nie swiadczy uslug to rozwiazujecie umowe.Zamieszczone przez no_fearJedyna opcja to cesja
Być może znaczenie ma fakt, że mieszkanie nadal pozostanie naszą własnością lecz zostanie wynajęte...
Komentarz
-
Dolicz UPC do ceny wynajmu.Zamieszczone przez no_fearmieszkanie nadal pozostanie naszą własnością lecz zostanie wynajęte...O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
no_fear, dalej chcesz się pozbyć abo od UPC?Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
chyba w marcu znalazłem chętnego na cesję, która przebiegła szybko i bezboleśnie
8
Komentarz
-
Odświeżę trochę temat bo kończy mi sie umowa może podpowiecie co za ile teraz można wyrwać od UPC a przede wszystkim co warto mieć jeśli chodzi o urządzenie.
Obecniem mam dekoder z nagrywarką pakiet select extra hd plus internet 60mb/s razem kosztuje mnie to 79zł miesięcznie
Komentarz
-
ja mam te same pakiety co Ty, ale nie mam nagrywarki. place 69,99 zl miesiecznie.Zamieszczone przez RABINOdświeżę trochę temat bo kończy mi sie umowa może podpowiecie co za ile teraz można wyrwać od UPC a przede wszystkim co warto mieć jeśli chodzi o urządzenie.
Obecniem mam dekoder z nagrywarką pakiet select extra hd plus internet 60mb/s razem kosztuje mnie to 79zł miesięcznie
Komentarz
-
Dla porównania, mam select extra HD z modułem CI+, do tego net 120mbit i telefon stacjonarny, no limit na stacjonarne w Polsce i Europie oraz na komórkowe w Polsce, płace 84,98 zł
Komentarz
-
Ja mam
Max extra HD
Net 60 plus wi fi
Telefon stacjonarny 240 z komórkami i zagranicą
Multiroom (drugi dekoder TV, bo CI + nie zadziałało)
104,99 zł.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Dla porównania mam:Zamieszczone przez RABINOdświeżę trochę temat bo kończy mi sie umowa może podpowiecie co za ile teraz można wyrwać od UPC a przede wszystkim co warto mieć jeśli chodzi o urządzenie.
Max Extra HD bez nagrywarki
Internet 60 MB z WiFi
Płacę 55 zł - to najwyższy pakiet zniżek.
Od października zmieniły się kompletnie promocje i nie jest tak tanio. Kojarzę że za to co mam jest chyba min. 69zł więc przejdę na bezterminowąJeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
Podpisałem aneks 59zł net 60 + select extra hd nic wiecej się nie udało ugrac poza pierwszym miesiacem gratis hbo + wypożyczalnia+ max extra hd po miesiacu muszę odmówić usługi by za nie nie płacić
Ps. opcaj bez nagrywarki która nie jest mi potrzebna
Komentarz
-
Jest to kolejna nowa umowa? Składałeś pisemnie wypowiedzenie z wcześniejszej umowy?Zamieszczone przez RABINPodpisałem aneksO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
nie składałem wypowiedzenia jest to przedłużenie umowy z góry zaznaczyłem konsultantowi że nie mam ochoty się bawić w takie podchody i czy możemy załatwić sprawę na miejscu gość przełączył mnie do jakiegoś innego działu i załatwiliśmy sprawę.
Komentarz
-
Mamy na forum kogoś kto zajmuje sie nc+?
Interesuje mnie pakiet Extra + i do tego Canal +Kondziu
OCP
Komentarz
-
Potrzebuje przedłużyć umowę w UPC; obecnie 120MB z wifi, telewizja Select+Horizon Go za 60złASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Komentarz
-
mikko1 pracujesz w UPC? Pomożesz?Zamieszczone przez mikko1 Zobacz wpismozgi poszło PW do Ciebie
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Mam takie info od UPC:
TV pakiet Max extra HD z dekoderem Horizon z nagrywarką
Drugi dekoder tv UPC Media Box
Telefon stacjonarny 240 minut plus zagranica
Internet 120 + WiFi z modemem Connect Box
128 zł za miesiąc.
Da się coś więcej wytargować?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Pewnie jest, ale w pakiecie zawsze dużo taniej. W obecnym pakiecie tv/tel/net za sam net 60 wychodzi chyba coś około 30 zł wg. faktury. Ale osobno tak się nie da. Raczej.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-

Komentarz