Zamieszczone przez no_fear
UPC - promocja
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez no_fearJedyna opcja to cesja
Być może znaczenie ma fakt, że mieszkanie nadal pozostanie naszą własnością lecz zostanie wynajęte...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RABINOdświeżę trochę temat bo kończy mi sie umowa może podpowiecie co za ile teraz można wyrwać od UPC a przede wszystkim co warto mieć jeśli chodzi o urządzenie.
Obecniem mam dekoder z nagrywarką pakiet select extra hd plus internet 60mb/s razem kosztuje mnie to 79zł miesięcznie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RABINOdświeżę trochę temat bo kończy mi sie umowa może podpowiecie co za ile teraz można wyrwać od UPC a przede wszystkim co warto mieć jeśli chodzi o urządzenie.
Obecniem mam dekoder z nagrywarką pakiet select extra hd plus internet 60mb/s razem kosztuje mnie to 79zł miesięcznie
Max Extra HD bez nagrywarki
Internet 60 MB z WiFi
Płacę 55 zł - to najwyższy pakiet zniżek.
Od października zmieniły się kompletnie promocje i nie jest tak tanio. Kojarzę że za to co mam jest chyba min. 69zł więc przejdę na bezterminowąJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Potrzebuje przedłużyć umowę w UPC; obecnie 120MB z wifi, telewizja Select+Horizon Go za 60złASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikko1 Zobacz wpismozgi poszło PW do Ciebiepozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado
mikko1 pracujesz w UPC? Pomożesz?Moja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
Gość
Komentarz