Spróbuj wypiąć ten kabelek co go dolozyles i przywrocic ori kodowanie.
no i w pizdu, już nie mam skody
Zwiń
X
-
no i w pizdu, już nie mam skody
Przyjechała dziś rano do mnie policja. Zabrali mnie na komisariat, dali krzesełko i kazali czekać. Po godzinie przyszli i powiedzieli, że samochód prawdopodobnie był kradziony i zabierają go do szczegółowej ekspertyzy. Dali mi tylko jakieś potwierdzenie i kazali czekać dwa miesiące. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:moje stare auto
jest scout
-
-
Zamieszczone przez hotrainMariusz87, o kurwa mać, mam nadzieję, że jednak się pomylili...
Nawet jak się pomylili to blisko pół roku ma z dyni bez samochodu(kiedyś zabrali mi toyotę na takie badania mechanoskopijne)chyba,że teraz coś się zmieniało na lepsze.
W każdym bądź razie nie fajnie.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Gość
znajomemu wzieli w ten sposob Focusa i zanim co kolwiek "odkryli" minelo tyle czasu ze musial kupic inne auto. Nie pamietam co wyszlo na koniec bo mieli 2 takie same auta do sprawdzenia i ktores z nich sie okazalo kradzione. Natomiast byl strasznie wkurwiony i nie ma sie co dziwic bo stracil auto i kase.
Komentarz
-
Mariusz87, czas oczekiwania to ok 2 lub 3 msc. zależy ile jest aut do oględzin.
Generalnie to rozlewany jest taki "kwas" którym rozpuszcza się lakier. Tym sposobem jest sprawdzane czy pod spodem nie ma ingerencji w pole numerowe.
Jak Ci oddadzą to licz się z takimi uszkodzeniami.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Re: no i w pizdu, już nie mam skody
Zamieszczone przez Mariusz87Przyjechała dziś rano do mnie policja. Zabrali mnie na komisariat, dali krzesełko i kazali czekać. Po godzinie przyszli i powiedzieli, że samochód prawdopodobnie był kradziony i zabierają go do szczegółowej ekspertyzy. Dali mi tylko jakieś potwierdzenie i kazali czekać dwa miesiące. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Komentarz
-
-
masakra :evil:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Znajomi mi opowiadali ze komus z ich dalszej rodziny zabralu punciaka bo tez niby byl kradziony. Auto oddali, zabrali tylko papiery od niego - jak sie sprawa zakonczyla to nie mam pojecia.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
o fuck :shock: :shock: :shock: współczujęSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Auto kupiłem od handlarza prawie rok temu. Dziś rano mnie zamurowało jak przyjechali. Ogólnie stwierdzili, że na różnych częściach są różne numery a na silniku i skrzyni są zatarte, i nie mogą dokładnie stwierdzić co to za auto dlatego potrzeba tych dodatkowych badań. Powiedział też że będą rozkręcać wszystko. Jak stwierdzą, że nie mogą ustalić czy naprawdę jest kradziony to mi go oddadząmoje stare auto
jest scout
Komentarz
-
-
Przy "dobrej woli" mogą zostawić na tzw zobowiązanie. Wtedy stawiać się trzeba będzie na każde żądanie w celu przeprowadzenia badań. Badanie pola numerowego nie trwa kilka dni a jedynie godzin a do czasu badania bez sensu jest aby samochód trzymać. Ale to dobra wola albo policjanta lub jak sprawa poważniejsza to prokuratora. No chyba, że przypuszczają, że samochód przepadnie i nie będzie co badać. Po zabraniu samochodu powinieneś dostać postanowienie w tym przedmiocie (zatrzymania rzeczy) na które możesz się za żalić. Walcz, chyba, że masz coś nie tak w papierach z tym handlarzem od którego kupiłeś to może być problem.
Komentarz
-
Komentarz