a szczesliwi czasu nie mierza. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
ZEGARKI
Zwiń
X
-
ja (podobnie jak kolega) posiadam nakręcanego Atlantica z lat 50 przywiezionego przez dziadka z rejsu (Dalmor). Używam na co dzień, raz w roku na "czyszczenie" do starego zegarmistrzabyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Z zegarkiem jak z marką samochodu, nie na każdy cię stać , chociaż chciałbyś go mocno pożądać. Mam zegarek Lorus młodszy brat Seiko i styka. Droższe zegarki przyciągają uwagę złych ludzi :twisted:Człowiek po to ma samochód, aby wygodnie siedzieć stojąc w korkach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez navigatora co tam....
....polpora
Jako ciekawostka: http://xicorr.com/pl/kolekcja/fso-m20/fso-m2001/3 Opona z logo FSO wymiata
Polski zegarek, inspirowany zegarami Warszawy M20. Nie ma go jeszcze w sprzedaży, ale będzie kosztował ok 1500 zł :cry:
Komentarz
-
-
andrzej-tdi, takiego nie było więc wziąłem ostatnio taki
:wink:
Mam i ja kilka sztuk :szeroki_usmiechobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
jak bym miał na zbyciu 6.500 PLNów to coś takiego bym sobie sprawił http://copernicus-watch.pl/collectio...ion/regulator/ piękny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti23Czy wam też tak szybki zużywają się skórzane paski od zegarka ?? ja praktyczne co roku muszę wymieniać.
Komentarz
-
-
codzienny - Rado Sintra Chronograph made in Turkey ;0
do pracy - Casio G-Shock G9000
Jakbym miał kasę to na 100% kupiłbym oryginał Rado ale jakos w totolotka mi nie idzie.
Co do Mudmana to sprawdza się idealnie. Warunki w kopalni węgla są jakie są i parę zegarków już tam zajechałem. To jest już 2 Mudman bo pierwszy został zalany po użytkowaniu przez OK 2 lata (w kopalni) trochę z mojej winy bo nie były wymieniane uszczelki.
Komentarz
-
-
Ja ostatnio napaliłem się na zegarek Gucci . Przymierzyłem ale mam taki odruch ,że zanim coś kupię w cenie "ponadprzeciętnej" sprawdzam ceny w necie. Poczytałem forum zegarkowe i odpuściłem. Z forum dowiedziałem się ,że zegarki takie to zegarki modowe, które są przewartościowane. Obudowa ładna a mechanizm nie warty ceny całości.
http://zegarkiclub.pl/forum/ klub miłośników zegarków -ciekawe źródło informacji o zegarkach
Komentarz
-
-
Witajcie ja jestem wi3lkim fanem Casio to bardzo sportowe i eleganckie zegarki (pomijajac fakt ze maja sporo funkcji-no i sa troche skomplikowane
PS kiedys mialem tescia u siebie i ten chcial sobie popoludniowa drzemke uciac ja ja bawilem se wlasnie nowo kupionym zegarkiem no i pech chcial ze nastawilem kilka alarmow tesc sie nie wyspal ... to jest zegarek do pracy i "na codzien" na oficjalne spotkania nosze elegancki marc O`Polo to klasyczny zegarek na skorzanym brazowym pasku do garnituru i koszulki pasuje idealnie.
Uwazam ze zegarek to najfajniejsza bizuteria dla faceta. a mazeniem jest cos od Breitling
PS kiedys z pobytu z Rosji przywiozlem sobie tamtejszy produkt "raketa" (chyba tak sie pisze)
zegarek byl nie do zniszczenia kiedys zostal uprany razem ze spodniami i dalej dzialal..to byl zegarek mechaniczny zywot swoj zakonczyl po zderzeniu z kamieniem...no ale tego nie przezylby chyba zaden czasomierz
Komentarz
-
-
Za mną od pewnego czasu chodzi
I za cholere nie moge odłożyć pieniążków na ten zegarek. Obecnie mam Jacquesa L. model F5007 z serii F1 - mega przytyrany pasek i nie idzie go za normalne pieniadze dokupic, takze wstyd nosic. Moze kolega kowal 2002, cos pomoze w tym temacie?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wro... Moze kolega kowal 2002, cos pomoze w tym temacie?
U mnie tylko: Gucci, Burberry a do niedawna też Tag Heuer ( ale z pewnych "obiektywnych" przyczyn od 1 września już oficjalnie nie 8) ). Ze średniej półki to: DKNY, Police, TW Steel.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz